9

111

преди 3 години

Вируса започва сатанински ритуал след 22 часа и става много опасен.

8

Тояпедал чакатуристи

преди 3 години

АБЕ МАЗНЬо ЕВРОПА ЩЕ ЗАБРАНИ ПЪТУВнията и ще си останеш с чакането. *** бизнесмени имаме ама много ***.

7

Анонимен

преди 3 години

Важното е да затварят точно в 22ч, а не в 00ч, защото измисления вирус става особенно опасен точно в 22.00.01ч

6

Анонимен

преди 3 години

За какви мерки говори тоя *** в затворено пространство?!?!Изобщо, какви заведения тази зима какви 5 лева?!ВСИЧКО ЗАТВОРЕНО на закрито иначе идват камионите с ковчезите.Просто е !!

5

мак

преди 3 години

Главното е кръчмите да работят, те са най-важни на територията. Вниманието на баце и шайката към тях е безпрецедентно. Скоро ще ни задължат да ги посещаваме, за да не фалират. Може и ддс-то да им намалят още малко. И сега разбрах, защо цените не са паднали - заради чутовното повишение на заплатите.

4

Ямболски цървул

преди 3 години

За каква икономика говори представител на заведения?!?!?!

3

Анонимен

преди 3 години

Те през лятото не спазват препоръките, та през зимата ли. Даже и без ковид са си един развъдник на бацили и болести. Проверяващите от ХЕИ, пожарна и още куп контролиращи институции обикновено излизат с пликче под мишницата след проверката.

2

Анонимен

преди 3 години

Големия двигател на икономиката - завиденийтъ и туризъмъ... бананова република, управлявана от Тиква. После що хората бягали.Тъжно, скоро няма да имате нищо общо с българите. А се подигравате на французите и германците за арабелите...

1

Ужас

преди 3 години

Този като го чуя и ми идва да си счупя телефона или тв! Отврат! Изкарва се спасител, а повечето са обикновени крадци и тарикати. Намалиха им ддс, дават им помощи, а те продължават с измами и далавери. Какъв спад 40%? Повечето заведения са фул. Само март и април бяха зле, ама тогава почти всички фирми имаха затруднения, но не и помощ. Тоя е гнусен и нагъл, много противен! Не стъпвам в рафитата! Пълна мизерия на високи цени!