200

Анонимен

преди 3 години

До Поручик РжевскиКаква Франция?В разгара на епидемията направиха избориПосле скочиха рязко случаите с КОВИДИ ние четем вестници

199

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИ за какво да правим референдум Какво ще спечелиш , ако не си към СЗО.Да няма регулация в здравеопазването, да има хаос, да има непрофесионализъм?Да не може да се провежда ефективно сътрудничество на здравните органи?Кой ще спечели?В никой случай няма да спечели пациентът, ако излезем от СЗО.Може би лекуващият с белина вече съжалява, но неговите мотиви са други.Не са медицински

198

Анонимен

преди 3 години

До 202Тези препоръки отдавна са ясни. Няма никаква необходимост да се повтарят непрекъснато от този човек и това да е като някакъв актив от негова страна и оправдание за поста който заема.

197

До 202

преди 3 години

Почнаха глупостите.СЗО влезе в час макар и със закъснение.А ние минахме 20000 заразени за нула време.Околийски ти казва да се предпазваш ,елементарни мерки,маски,дезинфекция и дистанция,какъв ти е проблема,искаш да заразявал или ти да се заразиш лесно и близките ти.Аман от мангъри,които единствено правят напук за свое удоволствие.

196

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се проведе спешно референдум за напускане на България от СЗО - по безполезна и вредна международна оргганизация не е съществувала. Огойски трябва да направи отчет какви средства е получил и чии интереси защищтава.

195

До 195

преди 3 години

Франция взе късно мерки и не затвори границите с Италия в началото ,нямаха достатъчно медицинско оборудване ,най вече за медиците бяха незащитени,Франция е с най висока смъртност при медицинските лица.Те може да са затворили хората в къщи,но постфактум.Има много жалби от медици по тези причини,затова смениха и министъра на здравеопазването,но това не променя фактите.Освен това щамовете на вируса вече са прекалено много.

194

Анонимен

преди 3 години

Не си наясно за Швеция .Разликата е ,че не ги затвориха ,но от самото начало откриха център на който да се обажда всеки който е дори с минимални симптоми ,14 дневна карантина с болничен и лекарства.Масово изледване започна в края на април ,спряха градския транспорт,препоръчаха да не се пътува и затвориха големите търговски центрове.Задължително дистанция,но това е дисциплинирама нация ,над 60% живеят сами, не са италианците с големи семейства и близки контакти.И заразените са много повече.

193

Анонимен

преди 3 години

Много сте се разпенили тука бе, хора. Искам и аз да се включа, само някой да ми обясни какво е това нещо коронавирус. Благодаря предварително.

192

dan

преди 3 години

Другарю околийски, къде са камионите с трупове, стадионите - болници и недостигащите респитори в Швеция или Беларус? Защото в първата държава бяха взети минимални мерки за "борба" с вируса, а във втората - никакви! А според паникьорите от щаба и в двете държави би трябвало да последва едва ли не апокалипсис ...

191

Анонимен

преди 3 години

ЗАЩО ЗА УЧИТЕЛИТЕ В УЧИЛИЩАТА СА ИМ ОТНЕТИ ПРАВАТА И МАСКИТЕ СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ НО НА СЪВСЕМ МАЛКИ ДЕЦА ДОРИ НА СЕДЕМ ГОДИНИ В ПЪРВИ КЛАС СА ДАДЕНИ ПРАВА ДА ИЗБИРАТ САМИ ДАЛИ ДА СТОЯТ С МАСКИ В ЧАС ИЛИ НЕ КОЕТО Е ПЪЛЕН АБСУРД И ЩЯХМЕ ДА ПОИСКАМЕ ОСТАВКАТА НА МИНИСТЪРА АКО НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАМЕ ДА НЕ ДОЙДЕ НЯКОЙ ОЩЕ ПО НЕ ОРЕНТИРАН МЕКО КАЗАНО

190

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "в което вярва и мисли архитект или програмист" - ТАКА Е НО ЗАЩО ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ МЕРКИ НЕ СА ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ И КОЙТО НЕ ЗНАЕ КАКВО ДА ПРАВИ ИЛИ ПО ДРУГИ СЪОБРАЖЕНИЯ ТОЙ ДА ГИ СПАЗВА, А ОБРАЗОВАНИТЕ ХОРА САМИ ДА ПРЕЦЕНЯВАТ КАКВО ДА ПРАВЯТ. Препоръчителните мерки са много по актуални и хората доброволно биха си прецинили много добре, особено ако им се обясни за дистанцията например или за хигиената ами веднага забрани и глоби и прочие. Спазвайте дистанция.

189

Поручик Ржевски

преди 3 години

Нека д-р Околски да коментира Франция - драконовски мерки, маски на открито, декларации за излизане до фурната и накрая какво - имаме 10 000 заразени на ден сега.Защо просто не кажеш честно, че идея си нямата какво да направите. И за всеки случай сривате икономиката? Измислете нещо интелигентно и тогава правете изказване.ДОЛУ МЕДИЦИНСКАТА ДИКТАТУРА.

188

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "За СЗО да не говорим - всеки ден - на различно мнение." абсолютно верно пък тука един по долу иска доказателства ми ето едно доказателство, второ няма нито един премиер или президент или дори *** министър да е умрял от ковитодеветнайсе макар че хората ги благославят всеки ден но нищо им няма. Бойко не си е сложил маската веднъж като хората, постоянно броди и нищо му няма, а Цветка пък изобщо не носи маска *** и на нея нищо и няма слава богу. Защо забраняват аутопсиите .например.

187

Анонимен

преди 3 години

В какво искате да вярва най-простата нация в цял ЕС? Виждате заплатите на масовката, мисленето е огледало на това. В какво да вярва берач на малини в Англия?! Не е същото в това, в което вярва и мисли архитект или програмист.

186

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "Тогава спрете да ни заразявате с вашата ковидпараноя"пак се обърках с лайка защото първото изречение беше друго. И с моя коментар може така да стане. Няма реплики и дуплики затова е така. Свобода на словото.....

185

Анонимен

преди 3 години

Защо да не давам за пример Китай. Нали е обявена световна пандемия и въпросното цитирано по горе лице е представител на СЗО. Излиза че когато ни е удобно ползваме китайския опит но когато не ни е удобно се правим че Китай и техния опит са без значение.Китай и особено провинция Ухан вече забравиха за вирус и ограничения. Те са честни.

184

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Няма неограничени права и нямаш право да заразяваш останалите, ако ти си толкова невеж за да го правиш!"Тогава спрете да ни заразявате с вашата ковидпараноя. До едно време беше забавна тази жалка демонстрация на ковидиално кухоглавие, ама взе вече да писва и дразни. Марш!!!

183

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 184 До Анонимен Толкова много се ядосах на първото изречение че докато видя кавичките и сложих минус.

182

Анонимен

преди 3 години

А ти откъде здрав, че си здрав за да не слагаш маска? Ти в Китай ли работиш, че да ми даваш пример с Китай.

181

Анонимен

преди 3 години

Ама ти дерматолог ли си, аз постоянно съм всеки ден с маска. Какви с а тези тежки последстви, обясни ми ги?