38

Анонимен

преди 3 години

Как се изнемогва при 30 човека в интензивно за цялата страна? Тази бройка може да я поеме само едно отделение в провинциален град. Сигурно ще искат още пари. Да се подготвим за нестандартни решения.

37

Виготура

преди 3 години

Който не е лежал в болница, той не знае как "лекуват лекарите" - идва един път на 3 дни да ти види картона, дори не те пита как си, казва на сестрата какво да ти слага и си отива. Това им е "предела на силите".

36

Анонимен

преди 3 години

Има тридесетина човека в интензивни отделения. Останалите, които се приемат на болнично лечение са по-леки случаи, на които минават да дадат храна и витамини. Верно трябва да са на края на силите си при такъв прилив на пациенти.

35

Архангел Псувнаил

преди 3 години

PCR тестовете осакатяват децата ни. Само ялови бездетници и турбомалоумници продължават да поддържат ковидлъжатаhttps://trud.bg/%D1%81-%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-covid-19-%D0%BE%D1%81%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D1%82%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D0%B4%D0%B5%D1%86%D0%B0/

34

Анонимен

преди 3 години

Един факт може да обори 40 разумни учени, но и 40 факти не могат да вразумят един без умец! Каквото и да кажеш на форумните " специалисти" , те си знаят своето.. Тя затова простотията ходи по хората, а не по животните.

33

Totenkopf

преди 3 години

Д-р Маджаров, който явно изповядва една човеконенавистна идеология, трябва да бъден съден от Военен Трибунал за своята измяна към Отечеството. Служител на чужди разузнавания и интереси. Предателството към Родината, трябва да се наказва, като във военно време, породено от военната необходимост, само с едно със Смърт.

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17 Няма такова заболяване , освен по филмите , което да засяга 100 процента от хората . Дори чумните епидемии , или испанския грип - не са се заразявали всички хора . Вземи дни от най-заразните болести - полиомиелит , морбили - не всеки в контакт с вируса се разболява . А какво остава за безсимптомни случаи Ама кво да се прави , има и хора като теб . Може би отричаш и съществуването на грипния вирус . Видял ли си скоро някой болен от грип ? Аз не съм .Може би ни лъжат и с него

31

Анонимен

преди 3 години

Човек, сляп ли си за това което се случва ТУК? А за умствен капацитет може би имаш предвид твоя собствен.

30

Човек

преди 3 години

Причината у нас да има толкова отричащи или неглижиращи здравния проблем с Ковид е, че досега нямаше тук чак такива масови измирания както другаде. Поради някакви причини бурята засега ни отминава сякаш.Не се знае какво ни очаква бъдещето и дали няма да се наложи много хора да си променят мисленето. Както е казал народът : "Докато не му допре до дупето..." А и отделно умственият ни капацитет не е на много високо ниво. Справка- последни в Европа..

29

Анонимен

преди 3 години

На прага на силите си са тези, дето си загубиха работата заради тази измислена пандемия. А докторите лъжат!

28

митя

преди 3 години

сигурно може би има 3-4 отделения.ама ай ся...

27

Анонимен

преди 3 години

Авторите, май живеят в друга РЕАЛНОСТ

26

Добре че

преди 3 години

са на прага, а не на границата.

25

Анонимен

преди 3 години

Те си мислят,че ще зомбират и нас като старите от селата. Кои отделения са на прага,че вчера бях до болницата и лекарите си пиеха кафетата пред сградата

24

Анонимен

преди 3 години

Все едно чета за Сибила светицата. Тук обаче обобщено. Всички накуп.

23

Анонимен

преди 3 години

Бездействието кара всеки да се чувства изтощен, най-малкото емоционално. Намерете им работа на тия хора.

22

Анонимен

преди 3 години

Често пишете глупости, но това заглавие минава всякакви граници.

21

Totenkopf

преди 3 години

Хахахах ,"Д-р Маджаров се надява, че властта е подготвено за следващите месеци" Истински ***.

20

Анонимен

преди 3 години

Да се увеличи тройно пътеката предлагам. И да лекуват дистанционно. Като учителите.

19

Бау

преди 3 години

До 22Няма смисъл. Все едно говоря на стена :D Ще легнеш днес "спечелил" спора :D