68

Анонимен

преди 3 години

А кои тогава са развъдниците,ако производствените сектори са огнищата,а социалните са места за разпространение щом вируса не може да се карантира като дозировка в околната среда по концентрация и вредност с щети,ако е природен с такива възможности за капацитет.

67

Анонимен

преди 3 години

Митенце,Продължавай да заляга върху уроците, а не се излага в публични форуми, па макар и толкоз пропаднали. Има разлика между огнище и среда за разпространение. Училищата са под наблюдение и няма да се превърнат в неконтролируеми огнища. А среда за разпространение е навсякъде където имаме близки контакти. А публиката на медиите се държите като болни от атеизъм. И без да дават по медии, си е лекар и лекува. И няма нужда от одобрение, щото не е медийна личност.

66

Аз

преди 3 години

Единственото нещо което не харесвам в колегите лекари, че едно и също нещо го казват по различен начин. По този начин в хората остава погрешно впечатление. За това призовавам медиите когато канят лекари за предавания или статии да не разводняват разговорите, а да се посочва най-важното. А като лекар Най-много се дразня на учените които се занимават с генетика, понеже съм убеден, че могат да открият кои хора са предразположени към коронавирус, а кои не. Хора бъдете малко по-спокойни и сплотени.

65

Аз

преди 3 години

Съграждани са вашето семейство, вашите приятели, тяхните семейства, тяхните приятели, съседи ит.н.В нашата държава има някаква форма на демокрация и поради това може да пишете всякакви глупости и не глупости. Но имайте предвид, че въпреки не ви познавам виждам как се излагате.Понякога за малко се за мислете преди да напишете поредната некопотентност. Не за нещо друго а защото е смешно и защото има хора които се вързват.

64

До АЗ

преди 3 години

Ами, докторе, ние сме Вашите пациенти и коментираме това, което ни казвате. А то е доста различно. Вчера - има вирус и той е опасен, заразени и умрели еди-колко си; днес - няма проблем въпреки статистиката; утре - има проблем, ама не съвсем... Но съвсем не разбрах какво имате предвид, като казвате "Никога няма да разбера вас хората". Вие, лекарите, не сте ли хора????

63

митя

преди 3 години

Училището няма да бъде огнище или развъдник, а място за разпространение на коронавируса.- др незнамсикъв сиалорааааа?то е едно и също..?бързо отивай в академията да ти отнемат титлата най-малко!

62

Анонимен

преди 3 години

Докторе какво е положението по морето и туристите,които още се мъкнат насам? Там нещо си затваряте очите. Тези двойни стандарти карат народа да не вярва във вируса.

61

Анонимен

преди 3 години

Все ще се изкаже някой нов специалист. Общо взето вирусът свари неподготвени всички такива от цял свят. Учат се, преповтарят един от друг, в движение. Икономическите последици ще ги търпим следващите 2-3 години.

60

Аз

преди 3 години

Никога няма да разбера вас хората. Как може да коментирате за нещо за което нямате никаква представа. И от къде тази злоба и страх у вас. Този доктор в статията е обективен и понеже съм лекар мога да ви кажа, че е умерен и с много професионален подход. Също така никой не ви кара да се ваксинирате с противно грипна или ваксина срещу ковид. Но имайте предвид, че сте част от една държава и трябва да поемат отговорност към съгражданите по всички въпроси.

59

Пилето в Фурната

преди 3 години

Значи Лекари повтарям ЛЕКАРИ с главно Л са доказали ,че носенето на маски и вдишването на бактериите и изпаренията които издишваме могат да причинят плеврит , пневмония и т.н. букет от болести . А тука някакъв бурсук говори ,че вредните изпарения които изфишваме са полезни и нямало риск за здравето никакъв !? Даже да не съм лекар логиката е ,че каквото се издиша и трябва да не се позволява да влиза отново в нас понеже е отпадъчен материал факт.

58

Анонимен

преди 3 години

До 49Ми хубаво, пич, намери болен, събери и други ентусиасти като теб и си направете ковид-парти. Да не забравиш след няколко месеца пак, щото няма дълготраен имунитет. Все още не се знае и какви щети нанася вирусът в дългосрочен план на организма и това е причината сега да се действа внимателно, но аз лично нямам нищо против разни смелчаци като теб да са опитни зайчета. От това само могат да се извлекат ползи за науката.

57

Анонимен

преди 3 години

Боже, пази ме от нековидиотите. От вируса ще се пазя сама.

56

Бог да ни пази

преди 3 години

от "лекари" като Симидчиев. Както е тръгнал да лакейства, скоро може и министър на здравеопазването да стане.

55

Анонимен

преди 3 години

Няма такова нещо като "имунитет до живот". Имунитетът който се придобива от прекарване на вирус е по-дълготраен и устойчив от ваксините, но не е доживотен. А при ваксините е краткотраен - само за сезона или седмици, ненадежднен, и самата ваксина има много странични ефекти.

54

Анонимен

преди 3 години

Вирусът няма да изчезна, това стана ясно от всичките мерки и "лок-даун-и".

53

Анонимен

преди 3 години

Ами стойте затворени цял живот щом не се придобива имунитет. Ама кой ще ви храни?

52

Анонимен

преди 3 години

В Русия и днес има хомосесуалисти както навсякъде по света - и в правителството и известни артисти и обществени фигури. И никой не ги преследва за това. В Русия е забранено само разпространенито на хомосексуална пропаганда сред децата и парадирането със хомосексуализма, а гей бракове в Русия никога няма да има, за това демократите на Запад подскачат и се пеняват като диви петли.

51

до 49

преди 3 години

с тая разлика, че към дребна шарка се придобива имунитет за цял живот, а Уханската БелоДробна Чума - максималният доказан имунитет е 2-3 месеца и след това Повторва, Потретва и т.н. докато те довърши!

50

Анонимен

преди 3 години

до до 44Не Русия, а САЩ бомбардираха България и избиха без причина няколко хиляди цивилни българи жени и деца.

49

Анонимен

преди 3 години

В Англия е имало обичай ако момиче се разболее от дребна шарка да канят приятелките и на чай за да изкарат и те шарката докато са още малки.