111

Чебурашка

преди 3 години

Главният прокурор не е политическо лице. Той е част от независимата съдебна система, избиран е от прокурори, редно е те да му дадат оценка. Няма как политици да искат оставката, на който и да е от съдебната система,това казват от ДПС и са напълно прави. Но понеже Тихомир Ментето, от Излегни се България и от Отровното трио не блестят с особен интелект сега се опитват да замажат част от простотиите си.

110

въстание

преди 3 години

До Случаен минувачДругото ще е на 02.02.2021г. по прашки.

109

Анонимен

преди 3 години

Бабикяната, Хаджи Генчо и Потника РадеФ да станат партизани и да тръгнат да окупират мандрите и колбасарниците, както едно време са правили *** и партизаните.

108

Случаен минувач

преди 3 години

По време на протеста стана ясно още, че ще има и четвърто т.нар. Велико народно въстание. Датата за него все още не е съобщена, но то ще бъде под надслов "Лебедово езеро". Ха ха ха ха хах...Лебедова песен трябва да се казва, а не лебедово езеро!

107

До 127

преди 3 години

Не съм безделник,за да пиша в 5 часа сабалам,а в толкова ставам от сън,за да се потрудя за себе си и семейството си! Не търся вината в Борисов,че не мога да спя до 9.00ч.Безделници са тези по площада,които си мислят,че следващите ще им дадат.И да,не разбирам аргументите им за оставка,след като в момента България е в най-комфортната си икономическа и културна позиция на прехода! Нямате мотив,драги,и затова сте 0.05% от НАРОДА ! Ай със здраве !

106

Анонимен

преди 3 години

НАЙ БЕДНИ В ЕВРОПА- ДА ТАКА Е- А ПРЕДИ ДА ВЛЕЗЕМ КАК БЕШЕ- БЯХМЕ ОЩЕ ПО БЕДНИ- НИВОТО НИ НА БЕДНОСТ ОТ 363ЛВ Е ПО ВИСОКО ОТ ДОХОДИТЕ НА СРЕДНАТА КЛАСА В РУСИЯ- УИКИПЕДИЯ МИН ЗАПЛАТА В ЕВРОПА ЗА 2020 Г- РУСИЯ 118 ЕВРО, СВЕТОВНА БАНКА СРЕДНАТА КЛАСА СЕ ФОРМИРА ОТ ДОХОД- 1 МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА И ПОЛОВИНА- 118ЕВРО+59ЕВРО=177 ЕВРО- 346.18ЛВ

105

Анонимен

преди 3 години

78 : 0 за Бойко, днес ще стане 79 :)))

104

Потнина РадеФфФф

преди 3 години

- Здравейте, господа протестиращи! - Здраве желаем, господин фигурант! - За почест за новия премиер - Бабикяната!

103

Анонимен

преди 3 години

До 126Много безпочвени аргументи от един безделник ,който ги пише в пет часа саблам ,и това си ти несретнико трябва да си много *** ако за три месеца не си разбрал за какво протестират хората затова няма и смисъл да ти се обяснява ,защото няма и да разбереш никога!

102

Анонимен

преди 3 години

78ми ден на протести,а аз все още не мога да разбера срещу какво се протистира?Две опорки чувам-смъртност и най-бедни в ЕС.Смъртността е причинно-следствено обстоятелство на много аспекти.Например Скандинавия е на 1во място по самоубийства.Тук смъртността да не е от глад бе?!БВП на България се покачва,заедно с покуп.способност и МРЗ.Може да сме най-бедни в съюза,но не и в Европа и света!Канада също е най-бедна от съюза Г7.Протести заради това има ли там ????

101

Анонимен

преди 3 години

Отрочетата на комунистите искали да вземат властта с яйца и домати. Смешници жалки. Това е от компетентността на психо диспансера, със сигурност. Тримата "воеводи" е крайно време да бъдат задържани и потърсена отговорност за грубо нарушаване на обществения ред.

100

Анонимен

преди 3 години

Вярвам,че Борисов ще ги нахрани хубаво ,след като спечели изборите през март.Бе е лошо да се организират протести ако тези метежници не бъдат поставени под съдебна отговорност.Дано им се стъжни.Тези хора тикат България в спиралата на дестабилизация,особено по време на пандемия.България се развива.Протести и подобни дяволии се правят при явна катастрофа,глад,геноцид.Всичко това е прогнило от интересите на погнатите олигарси и Кремъл.Няма съмнение !

99

dmx

преди 3 години

Малко и за ДПС да има, крайно време беше. Съжалявам, че не съм бил

98

Анонимен

преди 3 години

До преди дни гледах излъчванията на живо до края на цирка, който обичайно приключва на Орлов мост с 5 пиянки.Последните вечери заспивам по време на лайфа от скука.Едно и също всяка вечер.Събират се някакви хора без работа около шадравана.Снощи видимата им възраст отново беше пенсионна.Други трима от запаса на Радев - грабват микрофоните със самочувствието на г.робовно трио и се започва с облъчването на една негативна енергия.Изчерпаха се.Репертоара им граничи с психофобия и преминава в агресия.

97

Щерю

преди 3 години

- Не е ли време тримата глуппаци от отровното трио да признаят поражението си? Ама, то трябва да имаш достойнство, за подобно нещо - качество, което трите инати маггарета, очевидно нямат...

96

Анонимен

преди 3 години

Да развяваш националния флаг и да вършиш гнусотии е потрес!Да мърсиш 100 годишни плочки ,издържали на времето ,символа на София, сградата на НС започната от Батемберг и Стамболов ,осветена от митрополит Климент в смисъл полагането на първия камък е недостойно и антибългарско.Тия на кой свят са ,безхаберие,дъно и пак дъно.Няма оправдание умишлената деструктивност ,не създава база за развитие,а за въргаляне в собствена им празнота и липса на ценности.

95

Анонимен

преди 3 години

Бира пият ли още или минаха на ракия.Интересно е.Храна хвърлят, ама кутии с цигари-не.Ракия не изливат в канализацията.Факт.

94

Анонимен

преди 3 години

И на асфалта да протестират, все тая.Изложиха се с тяхната мания да разсипват храна, да поругават паметници на културата.Скоро и помежду си ще се бият, понеже им липсват идеи,а жадуват за власт.

93

Анонимен

преди 3 години

Млъкнете т.ъ.п.и. гербави ***!Никой не ви вярва на безумията - черепи, траншове, пари, пури и т.н.!Вашият ***, крадлив и алчен идол от СИК заминава в затвора, а с него и вие!

92

Анонимен

преди 3 години

От гладни стачки до гадни хвърляния на храна.Отвратенюги