25

Лили Барута

преди 3 години

От ЕС да си затварят плювалника....Беларус не е ЕС

24

смях

преди 3 години

не признават ама човека е в длъжност вече

23

Анонимен

преди 3 години

Аз не разбирам - армият аи полицията са там и самму верно. Да им нареди, да гърмят наред, да задържат организаторите, да ги обесят на площада и да се приключва ... Ама слаб лидер ...

22

Анонимен

преди 3 години

До Пян ГъНещо по-бемислено, да поставяш някакви абстрактни концепции, без реален резултат, правиш ли?

21

L.

преди 3 години

Какви са дефинициите на ЕС за свобода и честност?

20

Анонимен

преди 3 години

Ако ЕС си затвори пазарите, Беларус остава без нищо. Същото важи и за китайците, които разчитат на САЩ и ЕС, за да си пласират стоките. Азиатският пазар, в това число и руския и китайския, са нищожни в сравнение с европейския и американския, защото хората на запад имат в пъти по-голяма покупателна способност от тези в Азия или Африка, да речем.

19

Пян Гъ

преди 3 години

До анонимен 18Другарю, задавам важен въпрос и не става дума само за Беларус, а въобще. Утре така ще постъпят с друга страна, може и нашата. Схващаш ли?

18

Анонимен

преди 3 години

Сега да ви видя, ако борисов каже, че има 80% от гласовете ...

17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15В щатите има проблем между едни маси от хора, с други маси от хора. Тръмн не фалшифицира изборите. Разликите са огромни.А и това с 80те процента е просот жалкои смешно. На урните не 80, ами 90% бяха с бели лентики около ръцете, което беше знак, че ще гласуват за опозицията. После излезе, че едва ли никойн е гласувал за нея. НАГЛОСТ!

16

Анонимен

преди 3 години

До Пян ГъСега, като не ги признаят, ще им отзоват ВСИЧКИТЕ посланници, ще им забранят търговията с ЕС и партньори, и ще поемат масово политически бежанци. Това ще стане.

15

Пян Гъ

преди 3 години

ВЪПРОС: ЕС не признава управлението на Беларус. Първо, какъв е ЕС на Беларус? Второ, Ами ако Беларус не признае ЕС? А ако после Русия и Китай не признаят ЕС? Накъде отива светът? Кой и защо има лиценз за правилна гл. т.?

14

Анонимен

преди 3 години

а как се произнесе ЕС за ставащото в щатите??? ха ха ха

13

Анонимен

преди 3 години

Логиката на русофила е следната: 200 000 протестиращи в Беларус са американска диверсия против Лукашенко, а 2000 протестиращи в България са "всенародно" въстание против Борисов. Лукашенко, който бие протестиращите, е добър държавник, а Борисов, който оставя 50 *** да затварят центъра на София, е диктатор.

12

Анонимен

преди 3 години

И к'во сега? Не признаха избрания във Венецуела, отношенията се прекратиха.Като не признаем Лукашенко, ще си получим ли ремонтираните изтребители ? Или ще прекратим и тук международните си контакти? А? Кокошко с хелуино-тиквена физиономия г-жо външна министърке?

11

ами

преди 3 години

Имаше едни избори в една независима държава и единият кандидат печели с над 80%,за върлата опозиция гласовете са били 6%.На следващият ден тази върла опозиция(по случайност много поддържана от"добрите"-сащ и ес) почнаха да реват и се тръшкат, че изборите били фалшифицирани. Мина месец и нещо никъде в медийното простр. не са показали КАК точно е станало това фалшиф.Разполагат ли със снимки,видео и всякакви други факти?Самото крякане защото си загубил без доказат.си е запек-ходи ти се ама не можеш

10

анти-глобалист

преди 3 години

Слуги на глобализацията спрете да се държите с държави, на които не сте надянали евроатлантически робски хамут като с ваши членки. Вярно е че сте закъсали финансово и се чудите откъде да крадете ресурси за да си спасите титаник-икономиките, ама вече се оляхте!!!

9

сравнението

преди 3 години

Очаква се Батка да попита белорусите-приематели да станете като България-от уредена държава до 1989г най-бедната страна в ЕС с унищожена промишленост,разорено едро механизирано селско стопанство,с мафиотизирана съдебна система с фашизирани спец съдилища,ликвидирана здравна система,повсеместна корупцив,престъпност,проституция,наркомания!какво ще чуеш от народа белоруски-вземи си евроатлантическите ценности и шагай на х...

8

Анонимен

преди 3 години

Лукашенко ще си го преместииии

7

Анонимен

преди 3 години

Когато ес гласува, тогава ще дава признание. Иначе е длъжен да се съобразява с народната воля.

6

Анонимен

преди 3 години

Глупавият ЕС лиши Бацко от така изгодната му и любима многовекторност.Това е добре преди всичко за Путин.