205

на куково лято

преди 3 години

Плюйте по Русия, пък след това ще видите ваксина на куково лято!

204

швейк

преди 3 години

Това виц ли е?То няма армия, тия за модернизация говорят.А каквото има там е от времето когато аз бях войник, края на 20-ти век и много по-отдавна.Имитация на трудова дейност, нищо друго от прокуратурата.

203

Ямболски цървул

преди 3 години

Че то има ли някоя друга страна,която да не ни знае като отворена книга?!?! А,сигурно за Зимбабве и Буркина Фасо ще им е интересно за шпионаж!

202

Бългериъ фърст

преди 3 години

Руските дипломати са изгонени, защото са издали държавна тайна. Ходили са по улиците и са викали, че Борисов и Гешев са глупа*и!

201

До Анонимен 229

преди 3 години

Полша е фашистка държава. Преди войната в Полша са живели 3 милиона евреи. Сега там живеят 3 хиляди евреи!

200

Анонимен

преди 3 години

"За освобождението на Полша загинаха над 600000 съветски войни!"Полша беше по по пътя към Германия и без товабеше харизана на Сталин. И за какво освобождение говориш! Попитай поляците, какво мислят за съветската окупаця? Да, ако ги питаш нациситет са били по-лошо, ама това изобщо не прави комунистите по-добри.

199

Анонимен

преди 3 години

До ВъПР ос че?Когато си е загубил ума и не му се живее повече или когато се смени шефа...

198

Agent provocateur

преди 3 години

България е много лесна за чужди шпиони. Защото 90 процента от населението, около 6 милиона българи, са недоволни от режима на пожарникаря и горят от желание да си върнат тъпкано за всички несгоди и унижения. Достатъчно е, някой чужд шпионин да седне в някое кафене, и кандидатите за агенти сами ще му се навират в ръцете. И за това носи отговорност самият пожарникар!

197

Анонимен

преди 3 години

"Едната е за данни в СРС-тата.......Другата е - По СИГНАЛ на ДАНС ..разследвахме сътрудника на Р.Р. - МИЛУШЕВ ("И БОЙКО! ЕДНА КИЛЯ!

196

ГЕШЕВ

преди 3 години

КАЗАХ ВИ !!!!!!!!!!! Ще искам ДВЕ ДОЖИВОТНИ за Р.Р.....за ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА !!!!! Едната е за данни в СРС-тата.......Другата е - По СИГНАЛ на ДАНС ..разследвахме сътрудника на Р.Р. - МИЛУШЕВ ( с разрешение на Спесиализираният и Военният СЪД ) ....ДОКУМЕНТ ст.секретен от ДАНС даден на Р.Р. е открит в касата на МИЛУШЕВ ...а той (по заповед на Р.Р. ) услужливо го показал на " РУСКИТЕ ДРУГАРИ " - КОЙТО СЕГА ГОНИМ - АБСОЛЮТНА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА !!! ....НЯМА ПРОШКА за русофили - предатели - българомразци !

195

Анонимен

преди 3 години

До Баце КапОтя!Май нещо много бъркаш,защото БОКО не е фалирвал в несъстоятелност държавата,а комунистите успяха цели три пъти,а куфарчетата на луканов,чернобил,купони и най- отвратителното - концлагери в мирно време и в 20 век!!!!!!!!ТАКА ЧЕ ОСТАВКА И ТО ЗАСЛУЖЕНА НА КОМУНИСТИТЕ,СЪД И ДЪЪЪЛЪГ ЗАТВОР!!!!!!!!!!

194

маде ин Булгари

преди 3 години

Обвиняват руските дипломати, че са посетили военния музей и са снимали показаните там танкове. Защото същите са и на въоръжение в българската армия.

193

Чета коментарите

преди 3 години

и си мисля как ви промиха главите да плуете тия които ви върнаха от робството.Сега вече ми стана ясно короно вируса ви поробва слагат четала на врата на Българина и го правя много ***.Преди измислената демокрация всички бяхме учили качествено интересувахме се от всичко ново създадено и знаехме.И можехме да се справяме сега сте аут нищо не знаете гледате като индианци пишещти машини.Не забравяйте един умира друг му г навира.ТЪЖНО.

192

Анонимен

преди 3 години

И Гешев да знаеш , че вероятно Бойко ти е метнал мерака ! Казвам вероятно

191

Анонимен

преди 3 години

Сетих се, те са разузнавали многобройните ни технологично напреднали самолети ,танкове и ракети...!:)))) Както и последните поколения атомни подводници !Гешев ти си най-забавния прокурор досега

190

Пак постановки

преди 3 години

ай стига вече всички знаят, че външни фирми се интересуват за своите машини внесени в БГ.Това не е само от руснаците макар ,че много военни машини са тяхно производство.Австриици,Германци и други вносители се интересуват за да направят внос на резервни части.Това е търговия.Пак сте на страната на ковиданците измамници.

189

Истината

преди 3 години

от обяд съм на около и забелязах странния фАКТче хората на страната на стачкуващите се увеличиха след 19 пмкоето ме води на мисълта че това са работещи хораа тези които възхваляват Геша са мързеливци без работа по цял ден или цъкат от телефоните си на сладката хранилка Герберска

188

Анонимен

преди 3 години

Слаяниножалко че не можем да ти видим мутрата,предполагам си силно бяло рус и много синеок нали??***,МАЙКОПРОДАВЦИ И АНТИБЪЛГАРИ!Айде сиктир.....и братушките тиНЕ СА СЛАВЯНИ!Какви мерки има право да взима пРосия бе ПРО..СТАК,ние НЕ СМЕ РУСИЯ,НИТО СМЕ РУСНАЦИ,ЧЛЕН СМЕ НА ЕС И НАТО!!Какви мерки майка ви сталинистка НЕ нормална бе...

187

Анонимен

преди 3 години

РУСНАЦИ ЖИВЕЕЩИ ПО еВРОПА,ПОВЕДЕНИЕ НА ПАРВЕНЮ КОЕТО Е ЗАБОГАТЯЛО САМО ТО СИ ЗНАЕ КАК!Най=капризните,най-оплюващите другите народи,не може да е случайно,оплюват Гърция,оплюват България,оплюват Италия,за прибалтика и Полша да не говорим,буквално една кокошка живееща в Италия например обяви италианците за ***,същото с гърците,колко са грозни гъркините,за нас да не говорим,ние загиваме откакто сме в ЕС!Капризни,с претенвии и хубаво им казват някои ОБРАТНО В БЛАТАТА ВИ СВЯЩЕННЪЬЕ!Нагляри!

186

Тонката

преди 3 години

Останаха 68ч.:):):)Въннннн:):):)