42

Щерю

преди 3 години

Юдео-комунистите от Изток пак се скараха с еврео-ционистите от Запад за много пари. Да се разберат най- сетне, че нас кръстовищата ни трябват за свободно придвижване...

41

Alko

преди 3 години

Язе шъ одъ нъ въстаниету. Оти после шъ мъ праат активен и бъгърете шъ ми дават пенциа цел живот и на чаветата оти сме криле павета в гаштите им.И Кyрнелата шъ ни дава ток и водъ. И куту си берем по къштите на бъгърете и нема дъ ни ловът.

40

Калеко Алеко

преди 3 години

Споко другаре и товарищи ... "Великите народни въстания" могат да продължат още дълго време ... лошата новина е че плажуването, къмпингуването и пърформънсите и тематичните вечери, които се провеждат пред парламента и на Орлов мост, не се броят за трудов стаж ... Трябва да промените закона така, че парите които Ви превежда Черепа, да се осветлят за да могат да се облагат с данък ... така ще си плащате и осигуровките и ще помислите и за старините си ... !!!

39

Анонимен

преди 3 години

Как може да се изгуби нещо, дето никога не го е имало?! Иначе ще стане много интересно когато черепа поиска сметка от швед. тройка.

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 36ТИ!Нали няма да крадеш?

37

Анонимен

преди 3 години

Родата на триото е формирана от БКП-активисти. Друго си е да са на власт, че иначе им отесняха пуловерчетата. Няма народни и естрадни пенсии, няма привилегии...ИСКАТ ВЛАСТТА, С КОЯТО СА СВИКНАЛИ!А гавазите на Тато им я взеха и я не пускат СМЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯХ!

36

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Парите намаляха

35

70

преди 3 години

КАКТО СА ГО ПОДКАРАЛИ ТЕЗИ КЛОУНИ ОТ ТРИОТО ОТРОВНО МАЙ С РОДАТА ЩЕ ОСТАНАТ ГОРКИТЕ ПРОТЕСТЪРИ !!Я ХВАНЕТЕ ТЕЗИ КОИТО ХВЪРЛЯТ ХРАНА ПО СГРАДИТЕ ДА ГИ ПОЧИСТЯТ ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ ИМА ЗАМЕРЯЩИ Л..У .М..П..Е..Н.И!!!

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35покажи един отговорен специалист и един неподлежащ на корумпиране, който да контролира първия.иначе, че трябва, трябва. много работи трябва на този Свят

33

Анонимен

преди 3 години

Докато има организирана престъпност, ще има и партии. Докато има партии, няма да има законност.Трябва да управляват отговорни специалисти, които да бъдат контролирани НЕПРЕКЪСНАТО!Калинки-малинки и всякаква ***, дошла на власт случайно - на кариерите!

32

гошко

преди 3 години

"Отношението на властта към протестиращите е толкова безочливо, че хората се отказаха.""Моето мнение е обратното! Отношението на "протестиращите" е толкова брутално, отвратително, насилническо, демагогско, интригантско, че всеки човек, политик, медия които маалко им опонират, а те повечето не смеят, ми стават симпатични.

31

И пак

преди 3 години

същите тия анализатори дето в момента се опитват да се харесат на протеста и опозицията, март месец герб като спечелят изборите ще кажат - "очакван резултат, все пак протеста беше подкрепен от малко хора, всеки с различни искания, не беше извадка за настроенията на хората". И този път ще са прави! Докато не излезем да гласуваме 80% от избирателите, партиите ще си въртят геврека както си искат!

30

Анонимен

преди 3 години

До Смях"Да видим троловете след протеста днес. Сигурно пак ще пишат за "стотина човека"."На великите "въстания" се събират максимум по 6-7 хиляди заедно с тия докарани с автобуси (ясно какви).Ежедневните протести са в рамките на 200-300 човека.Да видим дали утре Импексова и Предателя в Президетството ще обявят "масовост" и 100 хиляди.

29

Анонимен

преди 3 години

БКП!Да живее Нашата Партия Кърмилница!Ако никой не ще да гласува за Нас - Ние ще си вземем властта с протести и Възстания!Нашите партии - сателити са нашето ОФ! Ще размием гласовете ви и пак ще ни изберете - я като ДПС, я като ГЕРБ, може и като БСП!УРА ДРУГАРИ!Искахте капитализъм - добре, но капиталистите пак ще сме НИЕ!

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 27За съжаление е точно така. Даже заглавията на статиите умишлено се пишат като клик байтове с "противоречиви" изказвания, извадени от контекст или нарочно цитирани без това кой го е казал.

27

Смях

преди 3 години

Да видим троловете след протеста днес. Сигурно пак ще пишат за "стотина човека".

26

Протестър PRO

преди 3 години

протестът няма да престане докато ни плащат!Ама ако няма да плащат - да ходят да си протестират те.

25

Анонимен

преди 3 години

Прави неприятно впечатление, как всички анализатори и медийни работнички, започват темата протести с клишето "справедливи искания и право на протест". А на кадри, които почти винаги не са актуални, но все пак се виждат анархисти, почти терористи, ниво страсти футболни агитки, да замерват символите на държавността. Това не е в никакви рамки, нито по закон, нито по логика. По скоро, част от тези хора не са в никакви рамки, още по малко носители на демократични ценности. Царя е гол, медиите слепи.

24

Иване!

преди 3 години

Абе Иване, нищо не разбираш! Хаджгенов като крещи Мутри вън, има предвид мутрите вън от затвора, все пак са му клиенти!!!

23

1

преди 3 години

До Зозо"дръти комунисти и просъветски путинисти, белокоси и беззъби старчоци, подведени по голото юмруче на кРадев :)))))))))))))))))))))))))))))) Говорят по интервютата за СССР, Ленин и Сталин. Резил!!!"Ако си над 20 години или под 70 години и подкрепяш тъй наречения "протест", значи си пълна трагедия - и в живота и като личност. На тия под 20 години им е простено, защото нищо не знаят, на тия над 70 също, защото те са свикнали с друг свят. За всички останали важи горното.