7

До 1

преди 3 години

Ходи и гледай Формула 1 или GT1, има състезания на писти доста близо до България. Тогава ми говори за добра организация. Това тук беше супер аматьорска работа. Колите и пилотите и те повечето бяха... абе нямам думи. Пълна мизерия беше всичко.

6

Анонимен

преди 3 години

Веднъж в годината може. Беше подсигурено, организирано... Децата се радваха.Проблемът е друг. В Младост, на околовръстното, редовно се правят нелегални гонки с адски шум посред нощ. Точно вчера вечерта пък бучаха някакви с мотори - огромно количество. На хората им се натрупва неприязън към автомобилния шум.Полицията трябва да се справи с нерегламентираните шумове. Длъжна е! После вече такива състезания като днешното ще са безспорни празници.

5

хмм

преди 3 години

Нека тези, които казват, че все на някой нещо му пречи... нека да си престави под прозореца му някой цял ден да слуша супер силно музика, която най-малко харесва (чалга, метъл, опера..). Има си място за състезания - наричат се писти. Който иска адреналин, да ходи и да гледа и прави състезания на писти, или извън населени места. Това да блокираш основен булевард и да правиш състезание насред жилищен квартал.. поне като гледам май ще им е за последно на организаторите.

4

хмм

преди 3 години

Не е тук мястото за такова състезание. Въпреки, че съм на няколкостотин метра от мястото, цял ден се чуваше постоянен вой на двигатели!!! Отвратително е, точно в неделя, когато човек се опитва да си почине, отворен ли е прозорецът се чуваха само автомобили. То поне да бяха някакви коли да стават за гледане, а то някакви 15 годишни. Не знам що за *** би се радвал на такъв силен шум, пушек и таратайки. То да беше поне на писта, а те 2 прави отсечки с 3 завоя... голяма писта

3

Новите комсомолци

преди 3 години

постоянно обидени, засегнати, правата им нарушени. Крайно време е хората, на които все някой друг е виновен, да останат без интернет. Иначе започват да се вземат насериозно.

2

Анонимен

преди 3 години

Коментира ми се, но нищо цензурно не ми идва на ум...Крайно време е хора с проблем с адреналина да спрат да дават тон в обществото ни.

1

Анонимен

преди 3 години

Ей, все ще има някой недоволен. Състезанието беше хубаво и добре организирано. И какви задръствания в неделя следобед. Нищо такова нямаше. От години не бях ходил да гледам автомобилно състезание. Заведох и синковеца.