166

Анонимен

преди 3 години

Първанов беше пълна шушумига, като президент, и да дава оценка да на дай-свестния Президент г-н Радев от началото на демокрацията е смешна постъпка от страна да агент Гоце!

165

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Първанов с ,,единство" крадеше. За хотел събра пари...

164

К. К.

преди 3 години

пРезидентът на БСП и Путин е национален предател!Защото предаде единството на българите,хвърли го в калта,а още Кубрат завеща-Съединението прави силата.Борисов може да е всякакъв,но зад него стоят 1 млн.българи.Не може,ако милееш за Родината,на 1 млн.българи да заявиш,че са никои,че не съществуват.По-голямо предателство институцията Президентство,превърната в Резидентство на една предателска партия(БСП) и една чужда държава, не познава. Нова Конституция и Президента да се избира от Парламента!!

163

ДС постановчик

преди 3 години

Тъпо ми е, че сре толкова т.пи.

162

Анонимен

преди 3 години

Импийчмант за Радев.БОК....ЛУК отвсекъде. Никога няма да си простя, че гласувах за тоя предател.Ама на следващите избори ще има да чака гласове.Нито ДПС /300 000/, нито от ГЕРБ/500 000/- гласуваха тогава за него.Сега ще има да чака.

161

Азис

преди 3 години

Азис -президент. Слави - премиер. Може и обратно.

160

оффчар

преди 3 години

тоа ка го видим и получавам сюpгюн

159

Ами

преди 3 години

Да го обясни на своя колега и съпартиец !

158

На Радка

преди 3 години

Само от Марс не са и казали, че не става, ама Радка се прави на недое.ана ***

157

Анонимен

преди 3 години

Този пък, този пък...........има ли някой, който още го слуша? Да иде да нарежда на жена си! Не стига, че той е причината да се разцепи БСП, седнал да дава акъл на Радев! М-р-ъ-с-н-ик!

156

Това

преди 3 години

НЕЩО дето размахва мотовилките е сатанинско изчадие с мисия да унищожи държавата. Може ида му плащат, кой знае.

155

Анонимен

преди 3 години

Войната е замислена отдалече,спомнете си предишната Нова година и словото на Радев,която още тогава раздели нацията. След приемането на пандемичните мерки, нищо не вещаеше проблем в България, но прокуратурата прибра едни олигарси,друг подгонен олигарх избяга в Дубай,Подгорица и едни съветници на Радев...И стана тя, каквато стана - Юмруци, мутри Вън,мафия..Война или Въстание - Изберете сами,все тая!

154

Сепуко

преди 3 години

Радев загуби битката за сваляне на Борисов,протеста се спихна- излизат по 70 имбецила и повтарят като папагали опорките на Фигуранта за фотошоповете на чекмеджета с излезлите от употреба 500 ? банкноти,че и с кюлчета злато.От години в никоя банка и чейндж-бюро не можете да вземете банкнота от 500?.Съветниците на Фигуранта се изгавриха с него,като му пишат речи за "чекмеджета".Той хлупакът не може да се усети,колко куух изглежда в очите на публиката.Втори мандат през крив макарон-Гешев го чака!

153

КПСС

преди 3 години

РАДЕВ - МОЛОДЕЦ!

152

Анонимен

преди 3 години

Гоце, най-добре е да си гледаш твоята партията АБВ. Я вземи я въздигни, че социолгията хич не я лови?!

151

Комунист

преди 3 години

Пътят на разрухата е съзнателно избран от този Радев. Изпълнява повели.

150

Анонимен

преди 3 години

" Аз не съм запомнил позитивно изявление на президента Радев."Браво на Първанов. Не излъга. Каза истината каквато е.Това недоразуме-ние Радев предизвика войната. Съвсем съзнателно. Нали това е учил, да воюва.Да се връща в казармата. Не става за Президент.

149

моля, моля

преди 3 години

Войната е Радев - държавата. Радев ще спечели. Каквото има да се досъсипва, ще се досъсипе.

148

Само ПП ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 3 години

Ей крадльо, и ти за съд и затвор. Не щем акъл от такива като теб!!!

147

Анонимен

преди 3 години

Дано успеят до ноември, защото тогава Борисов и без това ще си отиде според звездите##$#########Ко му ня ги те ,чакат на звездите.Смях в залата.