37

до 37 от славянин

преди 3 години

Близкоизточен м-а-н-г-о дошъл в Европа от близкоизточния ''рай'' да ни учи на хигиена е меко казано неуместно!

36

Анонимен

преди 3 години

От няколко месеца усилено го търся този грип, но немога да го намеря. Моля помогнете ми......!

35

Анонимен

преди 3 години

От настинка не вирус!

34

Анонимен

преди 3 години

Получел е висако вирусно натоварване, при лекарите не трябва много да се чакя със симптомите а веднага да се вземат мерки

33

Анонимен

преди 3 години

Дали вярвам или не е все тая. Ако го има вирусът няма какво толкова да направя,за да се предпазя. Да сложа маска и да рзчитам,че тя ще ме спаси е повече въпрос на късмет. Да се изолирам вкъщи за година две няма как да стане. Да спра да ходя на работа, за да нямам достъп до потенциално заразени пак не става,защото няма пари. Тъй че продължаваме напред както казва един българин и каквото стане.

32

Естет

преди 3 години

Медиците като цяло не са дълголетници...Изключително стресова и неблагодарна работа е медицината...Лека му пръст на човека!Ама за твърдят, че човека е починал от коронавирус, трябва да приложат резултати от аутопсия - така и при всеки смъртен случай!Ако няма аутопсия, това са свободни съчинения и гавра с паметта на достойния човек!

31

славянин

преди 3 години

Новата линия в промивката на и без това промитите мозъци е да ги убеждава, че напоследък умират 60, 70, 80годишни без придружаващи заболявания, оказва се че сме най-здравата нация на планетата, нямаме никакви други заболявания освен грип!

30

до 31 от славянин

преди 3 години

Пак да попитам - обърнахте ли внимание на последното изречение в статията!? Там пише от какво е починал здравият като бик ''без придружаващите заболявания'' - от грип!

29

House M.D.

преди 3 години

На език какъв в заглавието словоредът е?

28

славянин

преди 3 години

''Грипът при доктора се е проявил с температура и се е развил бързо. Той не е имал сериозни придружаващи заболявания.''Колеги, вие като четете осмисляте ли прочетеното!? Това е последното изречение на статията и от него става ясно, че този ''без придружаващите заболявания'' е умрял от грип!

27

Анонимен

преди 3 години

доцент КУНЧЕВ НАПУСКА БНТ СЛЕД УЧАСТИЕ В ПАНОРАМА И ГО ЗАПОЧВАТ ПРОТЕСТИРАЩИ- ЗАЩО ЛЪЖИТЕ БГ НАРОД ЗА КОВИД 19 - ТАКАВА ИНФЕКЦИЯ НЕ СЪЩЕСТВУВА И БЛОКИРАХА ДОСТЪПА МУ ДО КОЛАТА.....ТА СЕГА ИМА ЛИ КОВИД19 ИЛИ НЯМА....

26

Анонимен

преди 3 години

Пълна глупост. Нали е бил с маска бе?! Хахахаха!Или той не е умрял от короната,или ни таковат мамата с тези маски ,дето ни карат да ги носим. Вече има сумати болни деца от стафилококи и стрептококи от маските....доктор ми го каза. А за докторите от "първата линия".....не ми дреме!

25

Анонимен

преди 3 години

Май месец баща ми си счупи крак и трябваше да го закарам до ортопедията. Бяхме само аз,той и една санитарка с маски.Никой друг,нито сестри,нито лекари,нито пациенти. Та това са мерките и спазването им.Дали китайската маска за 30ст от аптеката предпазва (както и останалите паpцaли за по 10-20 пъти по-скъпи) е доста спорно, но поне малко намалява концентрацията на вируса и в двете посоки.По-малко к-во вирус в тялото - по-голям шанс имунната с-*** да се справи с него.

24

Анонимен

преди 3 години

в градъ имаше стачки на лекарите срещу новия управителкойто дойде и им разбута далаверитедавали в болницата печалбарски услуги на един гербер общинарпреди тези стачки същия лекар с едни други се караха за кокалаако питате всеки в града ще ви каже че няма лекариима печалбаритова еплачете за обикновения човек с 250 лева пенсияне за тези далавераджии

23

до анонимен

преди 3 години

Ти и твоите корифеи кажете, защо човекът се е заразил след като е носил маска и всички предпазни средства.--------Защото е работил във високо рискова среда с преки контакти с пациенти носители на вируса.Едно разхлабване по време на работа предизвикано от умора в среда с висока концентрация на вируса - особено в болница - и си готов!Висока опастност от заразяване има и при тесни пространства с висока концентрация на хора - обществения транспорт!

22

Анонимен

преди 3 години

не е от пушененееееот ковид е

21

Др Коронов

преди 3 години

Ще снимам сериал . Работното заглавие е За кожата на един Мангър ;)))

20

.

преди 3 години

Така като го гледам на снимката все е било от коронавирус... Да почива в мир човекът.

19

ГАДОРЯН

преди 3 години

Короната е една и Мангъра е нейния пророк! Светла му памет на доктора! Не вярвате във вируса. Голяма грешка.

18

Реалист

преди 3 години

До Анонимен 15Всеки има право да вярва или не в каквото си иска. А аз не вярвам, че в България има бедни хора, а само хора, които искат да живеят този начин на живот! За съжаление и Деница Сачева и управляващите говорят, че сме повтарят тази долна лъжа!