135

До пияница мистик

преди 3 години

Ами не можем всички да точим карти като вас, умните гербери и се издържаме по друг начин...

134

Анонимен

преди 3 години

Зелената и лигава гербава твар заминава в небитието ! Сред крясъците и стоновете на троловете си.Оставка!

133

пияница мистик

преди 3 години

Ау, каква умна и красива най-вече проституираща за петдесетаче. Едното око някой гербер и го е извадил сигурно....хахахахахаха. Червени ***, още ли си мислите, че 100 човека метежници са народа и може с мафиотски черепови пари да свалите Правителството? Толкова ви е акъла значи. Но предполагам има и умни хора сред вас, които са на тези смешни и измислени протести само заради 50-те лева.

132

Анонимен

преди 3 години

Стига отразяване на тези т.н. протести.

131

Анонимен

преди 3 години

Служителите наРушкоПасольство са повече от метежниците......мъкаМандраджииска.....

130

стадо

преди 3 години

Един чалга концерт ще събере повече ! Тия протести станаха като купчините кучешко ако по тротоарите. Гaднo и миризливo, но свикваш с тях, заобикаляш ги и продължаваш.

129

Черепа

преди 3 години

"Изкефи ме как се управлява тълпа по мрежите, правя Щаб на протеста (разбирай Платеното трио)" ... "Гешев ще го направиме фигурант като Президента"

128

Анонимен

преди 3 години

72 дена смешници вече не е смешно а досадно. Като зелена муха. В някои краища на България ги наричат "месарки".

127

До 142 търсачка

преди 3 години

П.П. Ето един пример как понякога от безполезна вещ можеш да извлечеш полза. Докато говорехме за нещо безполезно аз научих нещо за компютъра си днес. Пак благодаря!

126

Анонимен

преди 3 години

Тази тема вече е скучна.

125

До 142 търсачка

преди 3 години

Филтрите явно са толкова перфектни, че могат да преценят като не изкуствен интелект. Затова отхвърлиха думата "президент" за онова нещо, което се нахожда в президентството. Благодаря пак!

124

stalin

преди 3 години

малко тъпо /като всеки друг път/ Активно мероприятие на ФСБ съветската ***...ами не ли скандират ли "оставка"????????

123

до 141

преди 3 години

Моля-моля, пак заповядайте! xDШегата настрана-търсачката работи перфектно и само от една дума. Има филтри за търсене на текст, заглавие, автор и кратък текст. Филтри за търсене от 8 категории. В случая при Търсене за: РадевНамерени са 4573 резултатаИзлизат по дата низходящо. Търсачката съкращава пътя на предвижване в сайта. Филтрите са перфектни.

122

От 133 до 140

преди 3 години

Благодаря, 140. Опитах в търсачката с ключовата дума "Президент", отказа гневно.Явно ключовата дума е друга, но да не опитвам, че ще ме изтрият гневно.

121

до 133

преди 3 години

Не са я махнали статията за Радев и съвета. Има търсачка горе в банера на сайта ще видите една лупа.Горе червен банер. С лупата се търси съдържание по ключова дума в Днес бг. Достатъчно е да напишите Радев в търсачката на сайта и ще ви изскочат резултати с всички статии до момента свързани с това име.Статията, за която споменавате е: Стратегическият съвет на Радев откри дефекти на управлениетоНужна била дълбока реформа в отношенията между държавата и обществото

120

Е,бравос

преди 3 години

Лошо впечатление прави избирателното отношение на медиите! 72 дни се вършат хулигански действия,които се пренебрегват или омаловажават,а днес подобни действия, оценени като Вандализъм и Варварство,причиниха травми върху машинистите на влак,който беше потрошен от хвърлени камъни! Къде е разликата?Че и в сградите,по които се хвърля каквото пожелае,трябва да има пострадали?Сигурно чак тогава ще си говорим за равенството между Протест и Вандализъм!

119

Анонимен

преди 3 години

Като гледам видеото, голям протест! Че то на Витоша през работна седмица е по- населено.

118

Дееа и безделниците

преди 3 години

Защо отразявате менталните проблеми на има няма 300 душевно болни подстрекавани от един летящ мишок?

117

До Рехави протести

преди 3 години

Тогава нещата се случваха защото бяха истински.Не че нямаше режисура, но хората истински искаха промяна и бяха много.После дойде разочарованието ... и сега остана само режисурата.

116

Свободна тв

преди 3 години

Радко излез и им кажи на тез че съдбата на България се кове на площада, ама ковачите са в гърция на море понеделник ще се върнат евентуално!!!