66

Анонимен

преди 3 години

Стига сте лъгали най-безочливо, защото ще дойде Видов ден и той ще бъде страшен за вас!

65

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДа, да, да, прочети малко история и ще видиш че кучетата лаят - кервана си върви ;)

64

Екатерина

преди 3 години

Затворила съм се вкъщи с две маски, очила, шлем и каска и по цели нощи чакам вируса а той все не идва и не идва. Докога, докога. Ужас всички ще умреме ама нека да е по-скоро.

63

Жаклин Первезова

преди 3 години

Аз обичам този вирус. Той ми дава свободата да не работя, да си ктоя в къщи пред телевизора, да бягам от контакти с хората и да си сменям маските пред огледалота на всеки два часа. Много съм секси.

62

Анонимен

преди 3 години

Според мен нека всеки гледа работата си.Това е вероятно бъдещият, прицелил се в мястото на преброителя-всезнайко михаил константинов.

61

Минка

преди 3 години

Всеки ден ще ни напомнят за вируса, всеки ден ще има болни, заразени и умрели, докато тази пуста ваксина ни я доставят и ни я сложат и тогава ще мирясат алчните за власт и пари. Нима не разбрахме всички за какво става въпрос, СВЕТОВЕН РЕД и това се говори от години, но ето че с този вирус ще покорят цял свят. Здравето е над всичко и ето това е начина да ни направят послушни овце. Стадото овце ще слуша пастира, иначе стрижат да кръв. Ще ни доят и стрижат и ще си мълчим, всички ще бъдем следене.

60

Анонимен

преди 3 години

Няма спиране на вирусна инфекция предавана по въздушно-капков път!Това е!Маски,шлемове,скафандри е ала бала!

59

Анонимен

преди 3 години

Новият Кашпировски-мън-мън-мън,може да вали,може и да не вали....Сложете си и по една чаша с вода пред телевизора.

58

един от разлог

преди 3 години

затворете Банско :)po ky]ite kato ku`eta

57

Анонимен

преди 3 години

Всички радетели на коронавируса,които превърнаха хората в мухи без глави в най близко бъдеще ,ще си хапят лактите.Тези,които идват след тях,ще им потърсят сметка за безобразията.Често срещано явление в човешката история.

56

Анонимен

преди 3 години

Първата вълна на корона вируса, дето ни е подминала, не беше точно първа вълна, а просто бяха взети правини мерки навреме. Ама сега зорлем се мъчим да стигнем американците и да си направим втора вълна с много трупове и много болни. Да сме и ние като другите!

55

Анонимен

преди 3 години

И кво се получава - значи целта им е 7000 заразени ученици, + по мин. двама заразени възрастни около тях, + по поне още двама възрастни заразени, контактни на предните, + непредвидим брой учители, + непредвидим брой лекари (някой ще се занимава с тия болни, съответно рискът и при тях се повишава). От тия всичките, около 5% умрели, с тенденция % да се повишава в края на процеса, заради натоварването на мед. персонал. Интересно математикът колко трупа очаква от тая сметка и вижда ли се сред тях?

54

Анонимен

преди 3 години

Това е най-голямото престъпление, което се е случвало през 21-ви век и ще си остане такова до края на века!

53

Анонимен

преди 3 години

Джордж Сорос мрази белите и азиатците, които са най-силно развити в света! Той краде пари и иска да ги дава на африканските аборигени!

52

Анонимен

преди 3 години

Защо мъчите и ученици и родители,и учители?Така и така ще се мине на дистанционно обучение.

51

Анонимен

преди 3 години

Стига вече с тези и диотщини! Стига с тези маски - те заразяват с коронавирус! От личен опит ви казвам! Болестта е лабораторно произведена и нарочно ни заразиха с нея за намаляване на населението и прерзпределение на пари!

50

Анонимен

преди 3 години

Много ясно, че в момента заразените ученици са единици. Защото не са се заразили в училище, а всеки в собствената си среда. Ама сега ще го предадат на другарчетата в училище. Това явно е желан резултат, след като тоя се прави, че не схваща. Май са решили просто да ни пуснат да го изкараме, пък който оцелее.

49

Хемус,

преди 3 години

Лечението е във ветровито време да събирате опадали листа!Най-добрата терапия срещу разбирачи от всичко!

48

Анонимен

преди 3 години

Съвсем скоро отварят и университетите. Присъствие и лекции без маски? Мисля, че първи ще пострадат преподавателите от ВУЗ.Недомислици са тези присъствени занятия!

47

Staktikmist

преди 3 години

Трябвало е да му сложат една кристална топка на бюрото за достоверност.