21

Анонимен

преди 3 години

Започвам да усещам насилствено налагане на мерки, застрашаващи здравето ми. Ако има закони, тези управляващи, ли_же_щи световния елит, трябва да бъдат осъдени и да поемат отговорност.

20

Бау

преди 3 години

идеята е да опазим учителите т.к са възрастни. Маските не вредят и няма да се носят до живот. *Вредата* от тях е фалшива новина. Да няма да е комфортно, но това е ситуацията.

19

diana21

преди 3 години

До Анонимен 11Влизат ти власинки в устата защото използваш многократно маска за еднократна употреба...Според мен, учениците трябва да имат специални маски - да са функционални от 2 ката плат, да са удобни и да са красиви или оригинални /децата да им се радват/ ;- например момчетата могат да носят маски на пират! Според мен, по-подходящи за децата са маските -кърпа с ластици и за ушите, Те се завързват зад главата и е по-трудно да се махат, а и са по-податливи на дизайн...

18

Анонимен

преди 3 години

Доказателството е, че Господ ни е създал без маски. Ако имахме нужда от пар цал на устата, щеше да ни расте по рождение

17

Анонимен

преди 3 години

Вреда има носенето на маска води до психологически дискомфорт, ползата е че заразени ако носят маски не заразяват незаразените, ако се знае кои са заразените и само те носят маски ефекта ще е същия. Вярно е че децата по добре се справят с психологическите дискомфорти от възрастните , но има много значение броя на другите такива, все пак възрастните са се научили с другите да не са им дискомфорти а децата се учат с всички .

16

Анонимен

преди 3 години

Струва ми се че доктора не е наясно с доказателствата.Когато ми налагат нещо противоестествено и насила,мисля че тези,които го налагат трябва да ме убедат в неговата безвредност или полза!

15

diana21

преди 3 години

Всяко нещо може да бъде полезно и вредно, особено ако не се използва правилно...Децата са по-импулсивни, повече "оригиналничат" и се боричкат за техни си важни неща, така че те трябва да се контролират и да се убеждават много сериозно в необходимостта да носят маски в училище - както от учители, така и от родители или случайни хора...Ако детето пипне маската отвън и тя е с вируса, после ще пренесе този вирус навсякъде и ако го засърби окото - и в окото, например, ако се подиграят на някое дете..

14

ПроСоТо

преди 3 години

доктора първо да беше дал "доказателства"за "ПОЛЗАТА" от маските!!!!!..После да ровичка има ли вреда,или не.Защото:-Уж ВСИЧКИ СМЕ С "маски"../като на МАСКАРАД!/,уж тия били "предпазвали",а случаите на новозаразени ВАЛЯТ КАТО ДЪЖД!!!!!ЦЕЛИЯ свят е с "маски",някъде дори неносенето им е дефинирано като по-тежко престъпление от кражбата,но...ЕФЕКТ-НИКАКЪВ!!!!Е?..как ще обясни тоя феномен дофтора?

13

До Т.шак

преди 3 години

Бурките са си яко вредни. Още преди 30-40 години О. Фалачи пише за една кампания по ограмотяване в Пакистан: бурките са зверски развъдник на зарази, поради факта, че задържат влага и стават инкубатори за различни бактерии, които проникват в очите и дих. пътища. Жените масово имат кожни инфекции и конюктивити, незарастващи и възпалени рани. Като добавим и лошата хигиена...

12

Анонимен

преди 3 години

Тоя да му сложат противогаз!!

11

Анонимен

преди 3 години

Доказвам: Влизат ми власинки в устата и ми се повръща. Доктора да докаже, че пазят.

10

Батко

преди 3 години

Този слуга на властта, от няколко дни много се е активирал и обикаля умело да защитава вижданията им. Самовлюбен и некомпетентен продажник! Спрете издевателствата над хората в частност децата!

9

Шмекера

преди 3 години

До ТошоЕвала. Така трябва да се говори вече. Който е малко по-осъзнат да говори. Щото почнаха да се изказват всякакви зомбита. Който има малко акъл - ДА ГОВОРИ! Да се чува поне тук там истината.

8

Тошо

преди 3 години

Има вреда от всяка една крайност....маска да, но за малко, а не по цял ден с маска.Какво издишваме ...въглероден двуокис, така и той къде отива ...в маската, ...е вреда няма, сигурно..!? Много за *** ни взехте вече...!

7

Т.Шак

преди 3 години

Ами добре. То и бурките не са вредни, ама не съм се засилил да облека дъщеря си в такава.Симидчето по-добре да се върне към бизнеса на предците си, отколкото да ръси мозък по медиите.

6

Хех

преди 3 години

А, то псевдонауката нямат нужда от дпоказателства. Най - много ракия с мезе, са върви гладко мислата. :))

5

Псевдо доктор

преди 3 години

Как да няма бе докторе, що не си хвърлиш дипломата?!?!?!? Колко изследвания показаха в интернет, че когато децата сложат от евтините маски нивата на въглеродният двуокис под маската минава над 10 000 единици, със сигурност е и повече, но само до толкова хващат уредите. Та децата с евтини маски без клапи дишат ниско кислородно обогатена смес, в който преобладава въглеродният двуокис... май бая лекции е пропусвал този псевдо доктор ако за него това не води до проблеми... безобразие и престъпление.

4

Анонимен

преди 3 години

Със здраве да си носи маската въпросният пулмолог. Никой не му е забранил. Щом го кефи - да носи.

3

Анонимен

преди 3 години

Ако имаше полза от маските, то сега в Испания и Франция нямаше да затягат положението.

2

Анонимен

преди 3 години

С противогаз е по-сигурно.