53

Електра

преди 3 години

Зад всеки един геноцид стои един комунист или фашист, впрочем те са едо и също нещо национал-цоцаалисти...

52

Обективно

преди 3 години

ВСЯКАКВИ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ НИ ВКАРВАТ В ГРЕШНА ПОСОКА. ПРИНЦИПНО!!!

51

Майна

преди 3 години

По- скоро е изпуснат, откоркото умишлено пуснат, тъй като вирусът засяга абсолютно всички страни по света и нито една държава няма приоритетно положение в това отношение.

50

Обективно

преди 3 години

ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ СА БЕЗ СМИСЪЛ, ТЪЙ КАТО ОЩЕ НЕ СА ОПОВЕСТЕНИ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА. ТОГАВА ЩЕ ВИДИМ.

49

Корк Тики, Таки

преди 3 години

Доказателствата срещу китай ще бъдат оповестени в Съвета за сигурност на ООн и официално ще се търсят компенсации ( репарации) от ККП, при втори мандат на Тръмп китай ще трябва да плаща на голям брой държави, които са заявили своите претенции...огромни суми!!! (според мен неизплатими)... Това най- вероятно ще е конфликта, който ще доведе до глобална война. А какъв ще и е края, един Бог знае в момента, лично аз съм за Америка!

48

Анонимен

преди 3 години

"Докато грантовото финансиране през годините на центъра в Ухан от страна на Билли Гейтса е от години"ХейПростак.....провери колко държави финансират този и други подобни центрове?

47

Анонимен

преди 3 години

Стопанство щеше да дойде на власт и да имаме СССР-2.Но не им се получи,т.к централната власт сега болшинството са националистите зад чичко Си...реагираха максимално бързо и с всички възможни средства.Защо??-просто НЕ ЗНАЕХА реалното положение на нащата,и предполагаха,че имат работа с вирус с летален процент над 30%,какъвто имаше при MERS...Докато грантовото финансиране през годините на центъра в Ухан от страна на Билли Гейтса е от години...,Та,...кой ми сРРА в гащите...

46

Анонимен

преди 3 години

ДрОгаре НЕсъществуващата руска ваксина ще ви спаси......ама на дали.

45

Корк Тики, Таки

преди 3 години

Истината е че китай разпострани вируса, в отговор на тежките условия в първата фаза на новия договор за търговия между САЩ и китай. Този договор е бавна смърт за китайската икономика и последване на съдбата на Япония от 80 те години на миналия век! Сега в щатския Сенат се води разследване и се събират доказателства ( вкл. тези на д- р Ян + реномирани учени тъкмо от Хонконгския университет, техните имена още не се огласяват).

44

o/o

преди 3 години

Спад на качеството на образованието в България отчитат от Световната банда /банка/в последната актуализация на Индекса на човешкия капитал.Това им е целта на тея юдейски същества с манипулирания от тях вирус.От училището трябва да излизат зомбита-изплашени ,лесно манипулиран материал който трябва само да работи но не и да мисли.

43

До 45 hehe

преди 3 години

Да. Много ще се " зарадва" като китайците посочат създателя и извършителя на вирусната атака срешу Китай! Голяма радост ще падне като извършителя е Англия

42

Анонимен

преди 3 години

Пак ни хлъзгат по пързалката...Малко истина+голяма лъжа.В Китай има 2 кланови голями клъстъри в компартията.Източните,начело с чичко Си и западенците,традиционно свързвани с глобалистите.Вижте къде е Ухан.Та операцията /covid19 т.е. Certificate of vaccination ID/преследва букет от глобални цели,като първата/не им се получи/ бе цветна революциика +последващ военен пуч,при който китайският кандидат-Горбачев/ вече бившия министър на селското

41

Петров

преди 3 години

Коко БоКу е преовдач от английски толокова и тази ЛИ Пинг ли Ли Минг ли е лекар. Аман от американск измислици.

40

hehe

преди 3 години

чичо Дончо много ще се зарадва ако докаже тезата си - Китай държи 1-2 трилиона долара американски облигации, след скандала вече няма да ги държи, че някой ще трябва да си плати за гаолъка

39

29

преди 3 години

:)99% от хората заслужават да бъдат изчистени от лицето на Земята, т.к. "изчистването" им чрез какъвто и да е вирус е напълно невъзможно. И ти си от първите в групата, драги ми Коце. :))) А заради комедията "патриотични протести", дето ги организирахте, за да за триете собствената си държава, заслужаваш да гориш в Ада за вечни времена, гн.усен дилър, ми.ризлив.

38

Ф.С.В.

преди 3 години

За да разкаже това, което знае, тя напуснала Китай и избягала в САЩ, където живее на тайна локация.ТАЙНА ЛОКАЦИЯ В КОЯТО ЖИВЕЕ ТАЗИ КИТАЙКА -ЗНАЧИ ЗАЩИТЕН СВИДЕТЕЛ - С ОХРАНА ПОЛИЦИЯ И МНОГО ЕКСТРИ--И КАК МИСЛИТЕ -НА ФОНА НА МИЛИОНИ БЕЗДОМНИ АМЕРИКАНЦИ СПЯЩИ ПО УЛИЦИТЕ И НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ВЪОБЩЕ НЕ МУ ПУКА ЗА ТЯХ -ЧЕ ТАЗИ КИТАЙСКА ПЕРСОНА НЕ БЪЛВА ГЛУПОСТИ СРЕЩУ КИТАЙ -ЗА ДА ПОЛУЧИ АМЕРИКАНСКИ СТАТУТ? ТЯ ЗНАЕ ЧЕ КАТО МЕДИК ИМА ГОЛЯМ ШАНС ЗА РЕАЛИЗАЦИЯ ТАМ -ИНАЧЕ СИ Е ПЪЛЕН БЕДЕН ЕМИГРАНТ!

37

Анонимен

преди 3 години

Много ми е смешно като се цитират новини от щатски "медии". Fox News е на републиканците, а CNN - на демократите. Те са партиини телевизии и е напълно нормално Fox News да разпространява такива "новини", защото все пак Тръмп нарича вируса китайски във всяко интервю :)

36

Шмекера

преди 3 години

До ОпаааЕвала! Един нормално мислещ човек, който е наясно с нещата. Не случайно се казва ,,Корона" и не случайно тяхната кралица изрецитира тая реч дето много хора щели да умрат още преди 2г. За това е ,,Ковид19" щото го пуснаха в началото на 2019, точно след новогодишната реч на Кралицата, след срещата с Руския Патриарх. После правиха тестове цяла година през 2019 за епидемии и смениха в СЗО термина за епидемии ;)

35

29

преди 3 години

Версията за Божието наказание е събрала вече 3 минус. :) Три грешника, за които тази версия не е изгодна, предполагам. :)))

34

29

преди 3 години

ПОПИТАХ ТЕ НЕ СИ ЛИ СЪГЛАСЕН? :)