30

Анонимен

преди 3 години

до 29Никой не е изтрещял сополе зелен!Съвсем съзнателно в теми нямащи нищо общо с "политиката" се вписват темите на деня! Щото такива като теб им е все едно кой е на власт! Хората протестират повече от 2 месеца срещу мутренското управление на бившето борче мутра след 1989г!Ама ти сополе не помниш тези времена щото не си бил плануван да се раждаш още! И не стига че искат да те вкарат хората в час и в РЕАЛНАТА ПОЛИТИЧЕСКА ОБСТАНОВКА В ДЪРЖАВАТА>А и ги наричаш"изтрещели"? В теб е проблема! ОСТАВКА!

29

66

преди 3 години

До АнонименСамо да те светна ,че в Испания преди много години народа се е преборил с мафията като един милион души са излезли по улиците на Мадрид.Т.е. испанците не са били сбирщина от мързеливи и страхливи ***.В днешно време по- умните народи завземат територията на по- простите без война.И последните почват да им слугуват.Но кой е виновен в държавата на глупаците.

28

Анонимен

преди 3 години

Туризмът НЕ Е бизнес, а УСЛУГА и зависи от много фактори.А който си мисли да кърти с туризъм, да продължава. Трябват и балъци.

27

Анонимен

преди 3 години

Дей Слънчака, дей Бойко, нещо тотално сте и-з-т-р-е-щ-е-л-и!

26

Of

преди 3 години

Като няма оценка и диверсификация на риска така става дами и г-да хотелиери и др. бизнесмени от Слънчев бряг.

25

Анонимен

преди 3 години

Да изметем мутрите от властта на 22 септември българино! Оставка на наглеците клатили ни повече от 10 г вече! Да си върнем държавата от борчето мутра!!! ОСТАВКА НАГЛЕЦО! Искаме във властта и парламента.Да няма бивши членове на ЦК на БКП с книжки в гардеробите си! Да дадем път на младите българино! Стига бивши мутри да ни се надсмиват вече! ОСТАВКА!

24

Осман Мемед

преди 3 години

Curkulery (Кърджали) изконна........ДПС не забравяйте кой е шефа....!!

23

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Само най-големите от тарикатите направиха добри парички това Лято.Те знаят 101 начина да вземат парите на бaлъцитe.И затова са най-големите, щото всяко поредно Лято номерата им минават !

22

Патриот вечний

преди 3 години

Защо слагате минуси на комент 19 низвергници недни ни а имате нещо против да живее България!?!!!

21

Знаещ

преди 3 години

Нека сме готови за финалния удар На 22-ри.09.2020год.Амин и дядо Боже да е с назе амин!

20

Помнещ

преди 3 години

През соца Слънчев Бряг! Това е името му! А не някакъв " Слънчак" днес 30 г по късно.Беше най желаната дестинация за почивка! Гъмжеше от българи и западни туристи! След 1989 г го застроиха и обезобразиха самите туроператорски фирми ламтящи за бързи и големи печалби! Та канеха куцо и сакато английски говорящи да си допие и забърше евтина труженичка! Българина се отврати от тези реклами! За това нямаше българи това лято там!Аз лично предпочетох Обзор ! -:) Слънчев Бряг е минало вече уви!

19

Терсенето

преди 3 години

До МРАЗЯ БЕДНИТЕИстински богатите дори не знаят къде се намира Слънчев бряг Чарли.

18

Анонимен

преди 3 години

Нарко сезона пропадна тая година. Много ченгета ще се върнат бедни от слънчака ;)

17

ОСТАВКА!

преди 3 години

На селянина от селската вечеринка и неговите министри калинки както и на псевдопатриотите!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!

16

Анонимен

преди 3 години

закривай, багери и да се приключва с тоя ***

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонименклоака ама слънчака с чуждите туристи прави 5-6 че и повече месеца сезон,а пък китен и лозенец едва добутват до 1 месец,максимум 2 сезон.а годината все пак е 12 месеца.

14

Джедай Мастър

преди 3 години

До Анонимен 14Точно тази година на Слънчака беше супер яко. Нямаше тълпи, чадъри и шезлонги по 4 лв., Цените ниски, няма шум, няма пияни до кирката англичани, няма рушка реч. На първа линия на плажа в 11 часа - пей сърце.

13

Анонимен

преди 3 години

До Анониментози пък седнал да сравнява хотелите в слънчев бряг с тези в китен и лозенец...хайде стига сте говорили глупости.в слънчев браг има всякакви туристи.а аз предпочитам беден англичанин пред "богато"българско парвеню с обноски на селски тарикат,возещ се на джип за 100 000 лв.но същевременно нямащ 2 лева за паркинг.не благодаря нека българските "богаташи"да си ходят на гърция,турция или...

12

Анонимен

преди 3 години

Всеки нормален в България знае че слънчака е най-голямата клоака от родните курорти.

11

Чашдкфйфклсфьйиеенйе

преди 3 години

Бих искал да получавам дивидент от 300дка. Зем.земя ,които всъщност нямам!