67

Анонимен

преди 3 години

Тук много тоолуппи са на принципа ръка да пипне, око да види.Италия отчита, че са направили голяма грешка с това,че са затворили магазини и заведения в началото, но не са ограничили придвижването.Свободните граждани са се юрнали на екскурзии и видяхме какво стана. Военни камиони с ковчези и спортни зали морги. Испания и по-малко Франция същото. КПП-та си свършиха работата матрела да не сее зараза. С 15-20годишните си мерцеси, аудита и БМВ-та поне бяха ограничени малко. На жп гарите нямаше никой!

66

Анонимен

преди 3 години

И да включвате тролажа със защитата на сороския произвол - все тая. Хората повече няма да ви позволят да ги разигравате с *** безсмислици. Най-много наистина накрая хората да си завоюват отново нормалните човешки права.

65

Анонимен

преди 3 години

Ей, крадливи некадърници! А искате ли война по измислените ви КПП-та?! Кожй ще ви изтърпи втори път, а?!А искате ли да си оставим децата по училищните дворове?!Не вие срам! Некадърни мошеници!Долу! Оставка! Писнахте на всички, освен на платения си тролаж и блюдолизците ви!

64

Анонимен

преди 3 години

Ако минете отново към измисленото дистанционно обучение, децата ми минават на самообучение окончателно. Без друго така изкараха миналата година и наистина се подготвиха. Но това - у нас, с частен учител - майка им. Пука ми за образованието ви. Има и други варианти, но мое дете повече в измислено училище на ДО няма да иде. Направо сте за затвора - всички крадци на бюджетни средства!За ония, дето ни плашихас трупове и камиони - пандизът зове. Само да имаше необвързан с властта прокурор и съд.

63

Анонимен

преди 3 години

Вижте какво, това малоумие втори път няма да мине. Ако некадърните управленци затворят още веднъж безсмислено определени населени места само затова, защото били областни центрове, като в някои от тях разпространението е просто смешно, докато в необластни центрови е налице съществено таков, да се готвят за големи и яко протести във всички областни градове.Пписна ни от вас. Видяхме, че не сте нито с акъл, нито професионалисти- всички, целият ви измислен щаб!Време е да ви наринем, нетърпими сте!

62

мацки

преди 3 години

в България гладни и жадни няма. идете в сомалия да видите глад ама там се размножават като животни. с тая измислена пандемия разиграват некъф сценарии . но само режисьора и сценаристите си знаят за кфо е сичко.

61

!

преди 3 години

Те ни пробват как ще реагираме и ако си траем като добичета, ще го направят!

60

Анонимен

преди 3 години

Банкянския крадец къде ще бъде запрян?

59

Анонимен

преди 3 години

Много знае този какво са решили коронасценаристите.

58

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 56Уличното правосъдие вече се случва по света.

57

а бе брат ми

преди 3 години

Ти ако можеш да кажеш какво ще каже началника ти след пет минути ,аз ще си сменя името ,предполагам и всички други....

56

Оффффф!

преди 3 години

"Коя е тая държава, която ще иска да си провали икономиката, да спре социално-икономическия живот и да плаща за безработица, хора, които нямат пари и така нататък? Не виждам смисъл в това", заяви доц. Кунчев"Абе, Кунчо! Нали през пролетта направихте точно това бе, пиле шарено!Как тогава виждахте смисъл в това и досега не мога д си обясня.

55

Анонимен

преди 3 години

Усещам наближаващо улично правосъдие, кунчев.

54

Анонимен

преди 3 години

'държавен здраве инспектор доц. д-р Ангел Кунчев'Добре дошли в езиковата сфера на К.Ц. Камелия Цветанова! Това превод ли е? Много е трудно от каруцарски български към литературен такъв да се приобщиш!

53

Анонимен

преди 3 години

Нали се разбрахме!Политик или някой си, който говори от името на държавата се обръща наобратно.Ще затворят само пред вас се правят на клоуни, а после ОЗВЕРЕЛИ ОТ ГЛАД ........... (нали цензура за 111 място)

52

Брадвата

преди 3 години

ммм, не искаме да си провалим икономиката? Че каква икономика имаме, след като всяка година взимаме нови 5 милиарда заеми?

51

n

преди 3 години

До нЕкойНе са прости хората. Това се получава, когато правителството на една страна няма ясна идея и стъпки на управление, които следва. Ако Боко имаше ясна политика и не решаваше важни въпроси "от 5 за 6", хората нямаше да вярват на подобен род фалшиви новини.

50

нЕкой

преди 3 години

Прав е човека. Мнозинството от българите се оказах прости и необразовани. Вярват на всяка глупост, която прочета или чуят.

49

Анонимен

преди 3 години

Ковид е измамата на века.Почвата за световния затвор беше подготвена с атентатите на 11 септември.Хората бяха притиснати да заменят свободата си срещу привидна сигурност и приеха всички репресивни мерки,които правителствата прилагат УЖ за наше добро.Вие сте в затвор, лошото е че ви харесва?

48

Анонимен

преди 3 години

ВЧЕРА ЕДИН ОТ ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА ПРОТЕСТА ИЗЛЪГА НАГЛО "В НАРЕДБАТА ПИШЕ ЧЕ ДЕЦАТА ЩЕ БЪДАТ КОНВОИРАНИ ДО СТАИТЕ ЗА ИЗОЛАЦИЯ/ТАКИВА СТАИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИМА ВЪВ ВСЯКА ДГ ОТ НАЙ МАЛКО 40ГОДИНИ/- А ТАМ ПИШЕ ЩЕ БЪДАТ ПРИДРУЖЕНИ.....ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ ОТ СОРТА- НОРВЕЖЦИТЕ ЧАКАТ НА ГРАНИЦАТА И ЩЕ НИ ВЗЕМАТ ДЕЦАТА- А САМИТЕ ТЕ СИ ДЪРЖАТ ДЕЦАТА ОТ 7ЧАСА ДО 19ЧАСА В ДГ, ДЕЦАТА НА ГРАДИНИ, А МАЙКИТЕ ПО ГРАДИНКИ, МОЛОВЕ КАФЕНЕТА, ЗАЩО ТРЯБВА ДА ГЛЕДАТ ДЕЦАТА СИ, КОГАТО МОЖЕ НА ДГ, АКО НЯМА МЕСТА- ПРОТЕСТ.