36

намерил

преди 3 години

Разбрали сте вие от хаос и ад, глезльовци мамини, не сте виждали казарма и никакво усилие в живота си не сте положили за нищо. Хората през миналия век, през колко тежки войни са минали и глад, лишения и дисциплина, вие тук ще ми се правите на жертви.

35

Анонимен

преди 3 години

До тъпиЕдинственият начин да наложиш психически контрол над мнозинството е с всяване на страх.Ние не сме стадо

34

Анонимен

преди 3 години

Домашно обучение се опертава като доста чист и успешен вариант. И без друго дрцата в начслните у-ща са затормозени слуп неразбираеми учебници, меко казсно. Опростяване на учебните програми до класическия вариант на най-необходимото и разбираемо и изчистено побучение, което да буди интерес, а не отвращение у децата и родителите.

33

тъпи

преди 3 години

Тия същите да видим какво ще правят, като затвори училището и държавата им каже да се оправят, като разбира се отговорността да не оставят без надзор 12 годишни деца си остава. Кой ще си рискува здравето заради вашите *** бе? накрая да не ги затворят в училищата без учители и да трябва да плащате на бавачки. Простаци всякакви. Не виждат, че учители повече се пенсионират и Вълчев вече реве да се записвали за учители висшисти.В Америка сума ти хора са си подали молбите или са се пенсионирали

32

Анонимен

преди 3 години

До Решението е едноТи си носи маската щом смяташ че ти помата ,аз не желея да ми налагате носенето на тези парцали

31

Анонимен

преди 3 години

Аз не я наричам маска а фередже.Откриите разликите в насилственотоната принуда двете да бъдат носени.

30

Решението е едно

преди 3 години

Нека намалят групите на децата, защо да разделят чиновете?Освен това нека децата на *** отказващи да носят маски да бъдат спирани на входа и връщани. А за психично-болните им родители да не се харчат бюджетни средства за лечение, защото те и без друго не вярват, че има вирОЗ.Нека си *** на воля и спокойствие.

29

Анонимен

преди 3 години

*** се наричат фанатиците на тема Ковид, т е вярвящите в тая лъжа.Нали вече месеци всички и навсякъде носят маски, защо тогава все се твърди че има нови заразени, ако маската предпазва? И един икономически ковид въпрос-защо никъде не прочетохме че има заразен персонал и затворен обект на някой магазин от големите търговски вериги?D там всеки ден минават хиляди хора. Заразени и затворени са все някакви малки цехчета на никому неизвестни хорица. А?

28

Анонимен

преди 3 години

Родителите да не ист е ряс в ат, а да им се осигурят курсове за добри татковци и добри ***.

27

Аз

преди 3 години

Децата са носители на какви ли не вируси и зарази. Не само ковид. Обикновено прекарват без симптоми по-голяма част от тях. Вместо тия 500 да стачкуват, да вземат и да обяснят на децата си какво е социална отговорност. Учителите длъжни ли са да са изложени на риск за здравето и живота си, на своите близки, защото тия 500 човека са решили ей така на пук да не носят децата им маски?

26

Анонимен

преди 3 години

Защо МОН не направиха единични чинове. Сега децата ще си кихат и кашлят в лицата. Между тях няма и 20 см разстояние. Какви маски? МОН си измиха ръцете с препоръките си и няма да поемат никаква отговорност.

25

Анонимен

преди 3 години

Всяка маска веднъж сложена в джоба,чантата,на лакътя или брадата вече не е маска!Така,че всичко е ала-бала.

24

хах

преди 3 години

До Анонимен 22Я дай някое научен довод за нас непросветените ?

23

Анонимен

преди 3 години

Примерно много пъти обясниха защо в началото ни излъгаха, че няма нужда всички да носил маски, но и сега все още се намират хора, които продължават да използват това като довод, за да отказват да носят маски. Колкото и да им обясняваш, те си повтарят като папагали своето.

22

Анонимен

преди 3 години

Е, толкова време специалистите обясняват кога и защо трябва да се носят маски, а тези 500 човека пак не са разбрали. Това са хора, които не искат да разберат. На тях колкото и да им обясняваш, каквито и научни доводи да даваш, те все ще си останат на своето мнение и ще искат научни доводи, които после пак не чуват.

21

???

преди 3 години

Тези очаквани 500 човека искащи да пратят децата си без маски в училище, защо не се запитат защо по цял свят здравомислещите хора ги наричат ковидиoти?

20

хах

преди 3 години

Да дадат някакво научно обяснение за ползата от носете на маски и ще я нося дори докато спя. Още в началото имаше препоръка от СЗО, че маските са безполезни при носето от здрави хора и няма смисъл. После 20 пъти си извъртяха позицията. Налагането на рестрикции трябва да бъде обосновано. Утре някой мозък ще реши ,че маските трябва да се носят и на г.за и ние като овце трябва да изпълняваме ли ?

19

МОН

преди 3 години

Си прави експерименти с децата.Но не поема никаква отговорност.

18

Реалист

преди 3 години

Около 150000 са децата в София, които са на училищна възраст, без да броя студентите. Това са 300 хиляди родители и от тях 500 били ковидиoтите. От една страна е добре, че са малко, но от друга страна са достатъчно много, за да може техните деца да изпозаразят другите деца и учителите.

17

Анонимен

преди 3 години

Факт, не пиши, че се излагаш.Използваш заучени фрази, твоя мисъл няма никаква, освен това си доста плосък. Нямаш достатъчно сиво да разбереш за какво става дума. Не бутай в А група.