6

пожарната

преди 3 години

Палатките от горими материали ли са?Смятайте, че скоро ще пламнат.Тия хора имат някакви объркани идеи, слушах една сирийка беше настанена в общежитие в Германия и беше хипер недоволна, защото и когато тргвала и казали че ще живее в кокетна алпийска къщичка и всеки ден ще идват у дома и да я обучават на език и на други неща и ще и готвят и чистят. На нея такива и били очакванията

5

Братята им мюсюлмани

преди 3 години

от Турция,които са ги прекарали на гръцка територия и са им обещали чеще отидат в Западна Европа,май са ги излъгали."Елате братя,да ви помогнем,като ви пратим на издръжка на толерастните ***.Ще им вземете женитеи страните за прослава на всевишния".Е,с елините май не са познали напълно.

4

Кера

преди 3 години

Баце Бойко щом ще води тука ислямисти, тръгнали да колят християни и да бременят жените им, по-добре у тях у Банкя да си ги води!!! Ние не ги искаме по улиците ни и в училищата ни!

3

Додо

преди 3 години

Това с приемането на децата, разбирай довеждането в България на ислямски изнасилвачи, касапи и терористи позиращи за деца беше вероятно най-голямата мерзост, която Бойко Борисов е правил напоследък. Със сигурност заради това няма да гласувам за ГЕРБ. Нито аз, нито някой от семейството ми. ***!

2

Анонимен

преди 3 години

Гърците щели да им строят приемен център, но и него ще подпалят не се заблуждавайте.

1

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Когато Грък - Стъпи на Азиатска Територия,Ако има смелост- Да Пламне Жив,Уважението и Жестовете са ВзаимниХА-ХА-ХА-ХАААААААААА