72

Анонимен

преди 3 години

Наистна е пълно с измeт, която иска да заразява останалите като не носи маска.

71

???

преди 3 години

Само не разбирам защо тези протестиращи родители искат децата в училище (всичките, а на само техните), да се разболеят и после са заразят и тях самите и бабите и дядовците си? Толкова ли мразят всички хора?

70

До 73

преди 3 години

Айде бе, нямало вируси лятото хахаха. За летни вируси чувал ли си? За рота вируси, адено вируси? Включително и летен грип. Заблудена май. Муна си.

69

До 72

преди 3 години

Имам личен контакт с Виетнам, там също почти няма епидемия. И причината е, ЧЕ ТАМ СА НОСИЛИ МАСКИ И ПРЕДИ КОВИД ЗАРАДИ МРЪСНИЯ ВЪЗДУХ. ФАКТ.

68

Майна

преди 3 години

ОЩЕ СЛЕД ПЪРВИТЕ ЖЕРТВИ НА ДЕЦА, ДА НЕ ДАВА БОГ!, ОТ КОВИД - РОДИТЕЛИТЕ ИМ ДРУГА ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЯТ И ВЕДНАГА ЩЕ ПОИСКАТ ОСТАВКАТА НА ББ И ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!

67

До 71

преди 3 години

Ти как разбра дали тези, които са били без маски на морето не са развили болестта след като са се прибрали вкъщи, защото има и инкубационен период?! Освен всичко друго - през лятото имунитетът е значително по- добър в сравнение с есента и зимата. Дори грип през лятото няма. Но есента .....

66

До 66

преди 3 години

Ти в Китай ли си или споделяш това което Китайската комунистическа партия обевява като информация. И си и вярваш че тази държава с население 1 410 865 673 и гъстота на нас.147 души/km² е преодоляла неизвестен смъртоносен силно заразен вирус с маска. То и в Северна Корея въобще го няма....

65

Доста сте заблудени

преди 3 години

По морето цяло лято никой не спазваше никакви мерки. Бум има ли? Няма.От какъв зор децата да са с *** на устата по цял ден. Това да не са зомбита? Бабките да си носят мърлявите маски

64

Анонимен

преди 3 години

Може би ще може да се угоди и на ковидиoтите - трябва само сутрин и вечер да правят тест за вируса на детето си.

63

Анонимен

преди 3 години

Който не иска детето му да носи маска, да си го държи затворено вкъщи.

62

Реалист

преди 3 години

Всички знаят, че маската пази околните, т.е. за да е предпазено едно дете, трябва всички други деца да са с маски. Ковидиoтът иска другите деца да пазят неговото, а неговото дете да заразява другите деца. Е, не става.

61

Анонимен

преди 3 години

Доказано е, че маските не предизвикват проблеми с дишането, нито някакви инфекции. Неясно остава защо ковидиoтите отказват да носят масло, а и жертват децата си.

60

О хо хо

преди 3 години

ПО- ГОЛЯМА ЗАБЛУДА ОТ НЕНОСЕНЕТО НА МАСКИ НЯМА. ВИЖТЕ КИТАЙ - ТОЙ Е ЖИВОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ТЕ СЕ СПРАВИХА С ВИРУСА И БЕЗ ВАКСИНА , САМО С МАСКИ И ДИСЦИПЛИНА. НО ТУК...РАЗБИРАЧИ ДАЛ БОГ.

59

Анонимен

преди 3 години

Ковидиoтите искат децата им да са без маски в училище, а нормалните родители не са съгласни децата им да учат с деца, които са без маски. Решението е повече от ясно.

58

Анонимен

преди 3 години

До 60: По елегантна про--стотия не бях чела. Много приказки, нищо смислено.

57

оправете се

преди 3 години

Нали същите вие, които не искате маски, първи ще ревнете, ако детето ви и вие се разболеете, че министерството не е взело мерки? Оправете се, хората мислят за децата и вас.

56

???

преди 3 години

Кога ли ковидиoтите ще проумеят защо трябва да носят маски? Май никога, не им стига пипето да го схванат.

55

Анонимен

преди 3 години

До57: Детето ми не е ***, нито пък обществено опасен идивид, че да бъде наказвано , или местено в друго училище ако случайно си загуби маската. Идеята на протеста е съвсем друга, но сивото ви вещество не може да я възприеме. Залепете маските на децата си с канаколит, и всичко за вас ще е ок.

54

Анонимен

преди 3 години

Има елегантно решение:1. На училище да ходят само децата, които са там, за да учат.2. Всички ОЛИ-та да не ходят на училище - родителите им га ги пускат на улицата без маски да си играят, а после - при баба и дядо, за да получат някое наследство...ЕФЕКТ: Щураците (а това са 90% децата на родителите-щураци) няма да пречат на читавите и учителите няма да се ядосват с бавно развиващи се. Кеф за всички!

53

Анонимен

преди 3 години

54, Извода е, че от мухата направиха слон. Мисли си , че се усвояват милиарди. Мисли си, че ако си признаят, че са ни лъгали, ще горят на клада. ЗаНе това тоя цирк продължава половин година. Защо вече не ръкопляскаме на лекарите? Щото вече тихомълком законно си точат касата. Не искат да се навират между шамарите.