35

Анонимен

преди 3 години

При такава опасна, смъртоносна за човечеството болест, защо изобщо се говори за цена ?? Загриженост или търговия е това ?

34

Анонимен

преди 3 години

Ако очаквате някой с фамилия Пангалос да ви направи ваксина, по-добре му Бий-те един шамар и се лекувайте с узо и маслини.

33

Сат Н

преди 3 години

маските са за да пазим другите хора------Ами хубаво, слагай си маска да ме пазиш.

32

Сат Н

преди 3 години

От какво да се ваксинирам, като вирус НЯМА?

31

Анонимен

преди 3 години

НА КОЙ МУ Е ОМРЪЗНАЛ ЖИВОТА ДА СЕ ВАКСИНИРА С (ПРЕКРАСНИТЕ) ВАКСИНИ НА ЖИДО РЕПТИЛА БИЛ ГЕЙТС

30

ПРИЗИВ

преди 3 години

Призовавам ЕС да не Купува Ваксини от Русия , ще чакаме от САЩ .Кой колко изкара - САЩ обещаха след 32 години да направят Ваксина - Китай вече имат .

29

.

преди 3 години

като почнат да ваксинират масово тогава ще видите какво е масова смъртност.

28

Анонимен

преди 3 години

А дали не е целия тоя цирк за мангизи

27

До 11

преди 3 години

Бездарни съчинение, никой уважаващ себе си издател няма да те публикува. " Защипало за гърлото" , ковид се развива в човешкият организма от 5 до 14 дни и не щипе гърлото, а Мангъров задължително трябва да бъде въдворен от здравните власти в клиника за ментални здраве, защото тихата му лудост ескалира и стават опасни за обществото и най вече за него. Колко ли трябва да си глух и кух след много краткото повтаряне, че маските са за да пазим другите хора.

26

f

преди 3 години

Древна поговорка, гледай на тур..ците като многобройни бавни мравки и нямаш проблеми срещу тях, защото от мравки не те е страх много, нали? Само да не се съюзят всичките срещу тебе по цял свят мравките!Будувайте през нощта и палете нощем свещи да се изправите срещу злото! Зимата когато нощта е по-дълга и искаме, не искаме, будуваме по тъмно, става по-добре и по-светло, лятото е по-тежко!

25

Демократ

преди 3 години

А боцкам само западни демократични ваксини. Руска ваксина - не!

24

f

преди 3 години

тур..ците, поробителско и гниещо племе, поробващо гала народи чрез измамен страх, всяван от огромната бройка, не са чак толкова страшни, тур..ция са по-силни от един бълагарин отделно и опълчи ли се някой го поробват и отвличат, но обединят ли се около хиляда човека и повече българи няма нищо страшно. Не през всичките пет века е било тежко османското владичество, само в определени години и месеци са смрачавали на вълни, и преди сме се освобождавали, но отвън не са ни признавали за свободни

23

Анонимен

преди 3 години

Всяка една ваксина е нож с две остриета.Така че рано е още за ваксина.Предпочита три д-те.

22

Анонимен

преди 3 години

Американската наука, която отново загуби пред руската.

21

Анонимен

преди 3 години

До fИзвинявай, но нищо не ти разбрах.

20

Анонимен

преди 3 години

"Всяка организация или държава ще трябва да определи кого първо да имунизира и как да го прави, казва сър Бий Мене Пангалос - изпълнителният вицепрезидент на AstraZeneca пред BBC.------------------------------------------------------- Тоя сър трябва да внимава къде си казва името за да не яде бой.

19

православен патриот

преди 3 години

Русия вече я направи ваксината !!!!! Аз западна боклучива ваксина няма да си слагам!!!!

18

Анонимен

преди 3 години

И защо трябва ПАК да подаряваме на африканците!? Света се пренасели! Луди ли сте! За тези и китайците само антиваксина!

17

Анонимен

преди 3 години

"Богатите нации"А ние не сме ли по-богати, щом им подаряваме природните си богатства?

16

f

преди 3 години

Много важно за слабостта на тур..ция, днес.бг оставете това да се чете, хората искат да знаят за тур--цияНа трета степен по-малка бройка е реалната им сила, тоест с три пъти по-малко нули числото, защото в пространството почват да си пречат един на друг срещу конкретния човек, но колко е бройката на тур..ция при положение че се крият под земята? Петнайсе нули да е и хиляди трилиони.. значи уравновесяват по сила около хиляда българи и зависи и колко тъмно, но не са само тур..ците враговете ни