10

Милчо

преди 3 години

До Вносител на магнитиДа ти набутам магнита там дето слънце не огрява :)

9

Да

преди 3 години

умират от глад алчните мутри и тарикати :) на лай..морието никой нормален човек не ходи.

8

Анонимен

преди 3 години

Дано да се увеличат туристките.Аз миналата година свалях на английски всякакви туристки дошли с приятелки в моя град.

7

Анонимен

преди 3 години

Сега идва големият наплив през октомври и нещата ще се нормализират.

6

Вносител на магнити

преди 3 години

И при нас има спад и разработваме бизнес план за преработка на магнити "Bulgaria с розата" до магнитни наколенки с надпис и ще им ги продадем през Интернет. Все едно че са идвали, а наколенката -бонус тип "комплемент" от страната на розата. При хотелите е лошо, защото продават място за спане, а място не се пренася. Могат да пробват да им пратят хотелски легла, да спят в тях с/у заплащане! Така хем са в къщи, хем плащат!

5

Анонимен

преди 3 години

Как бе, нали казаха че сега супер - богатите туристи от Беларус за един месец щели да компенсират загубите за целия сезон...!!

4

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Старата министър на Туризма оплеска нещата...А новата трябва чудо да стане, да направи напредък видим във правилна посока.

3

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Само най-големите тарикати, направиха зобри пари досега.Казах ви ... много от вас не го разбраха ...На статистики - брой пренощувалили лица, обща заетост, особено на приходите от нощувки НЕ ВЯРВАМ !Щото мнооого от хотелчетата(те спечелиха) са в сивия, чак черен сектор.Иначе статистиката ... бла-бла-бла.Найвниците да си хванат на кукичката !

2

96133

преди 3 години

Очаквах поощрения от трана на държавата за българите, защото спадът на чуждестранните туристи беше известен от зимата още.

1

Анонимен

преди 3 години

Аз ходих на Златните и си викам ще е спокойно и празно, а то беше пълно с румънци