45

БАЩА

преди 16 години

гробчо ще помагаме

44

Жаклин

преди 16 години

Бихте ли ми помогнали да се върна назад във форума,за да видя споделените ви мнения относно визитата на г-на Буш!И децата в"малкия коментар"по една от националните телевизии ще ни кажат,че това е батко жандарм и държавата му се държи като такава.Що ли не правят войни в Тамбукту..Сигурно щото там нЕма черно злато.Кеф ти Персийски залив,кеф ти Ирак,що сега не и Иран..Ми така де..Ама ние нали сме свикнали да се кланяме от стотици години насам,сега сме се навели мнооого ниско и на Големия брат.Те от оня край на света си търсят и намират стратегически интереси в тоя регион,че Русия ще бяга от това.Откъде накъде!?

43

kyky

преди 16 години

не мога да ви разбера защо почти всеки нормален коментар го превръщате в проблем :)аз тук противници и врагове нямам :)имам си няколко същества - на чиято готовност да лъжат и да пишат глупости в името на някакви тяхни странни разбирания - се хиля непрекъснато....и толкова :)

42

преди 16 години

Ти си тази част от BG която тегли надолу. Нещо като обратна тяга към нищото. Теб те виждам 1000 пъти всеки ден в освирепелите лица на шьофьорите по нашите улици. Един европеец за какъвто се мислиш не би си позволил да говори глупости та бил той и анонимен. Урковците get out !!! Докато ви нямаше наистина повярвах ,че в България свестните са повече.

41

kyky

преди 16 години

точно - като гледах как раздаваха американските знаменца и как строяват училища и фирми за да посрещат клинтън, и после храстчо...направо си се хилих, щот те и хората същите... само преди се казваха оф, а после сдс, дсб и други подобни....и все ми обясняваха как трябва да мисля и как гадните са толкова гадни а добрите толкова добри...а междувременно крадяха на поразия....ай сиктир, писна ми от псевдодемократи.....ЩО ЗА ДЕМОКРАТИ, които искат ДА СЕ ЗАБРАНИ!?звучи ми като девствена родилка малко.....

40

kyky

преди 16 години

хехехе :)обичам когато безмозъчниш.....аз го призовавам да мисли, а той се оплаква че уж съм го бил карал да си мери приказките....верно безмозъчна работа.....

39

izwerg

преди 16 години

chiva - хайде малко по - реално пилеneli - руските пазари сме ги загубили, защото след либерализацията на пазарите никой няма да си купи български компютри например, в СИВ 10 годишната ни технология се котираше. А консервите и текстила ни се правят навсякъде.

38

нищо ново под слънце

преди 16 години

За жалост, от край време българинът е с робска психика: резултат от 500 години робство, а и от изтребването на интелигенцията от страна на комунистите след 1944г. Не можем да защитаваме националните си интереси, а гледаме безропотно и покорно какво ще каже Големият брат и каква съдба са ни отредили т. нар. Велики сили. Като чета информациите за това, какво се случва в София, а и като чета коментарите Ви, драги съфорумци, имам усещането, че не сме в 2008г. в ролята на страна-членка на ЕС, умееща да отстоява своите национални интереси от политическо и икономическо естество, а все едно сме се върнали в 1980г. и посрещаме с лозунги и възхвали другаря Брежнев. Дано бъркам, но ми се струва, че съм прав. Приятен ден!

37

Zeifod

преди 16 години

Добър ден,Даскалеску помниш ме нали(от учителската стачка) Тук съм Даскалеску,заканил съм се да съдя Веско и сас.Пишат глупости и лъжи по мой адрес.

36

Даскалеску

преди 16 години

и другите приятели , и просто хора с мозък в главата ,Няма никога да обърна палачинката , и да пиша в угода на разни гадни примитивни продажници .Те постоянно побеждават в келявата ни страна , но това не значи , че ще им ръкопляскаме .Ще се борим , доколкото можем :-) Кука , няма да си меря приказките , да не съм в Русия , случайно...

35

Даскалеску

преди 16 години

при изброяването на компанията забравих да споделя празнотата от липсата на Ханджела - това нежно цвете в сивия ни делник .Мила , мила Анджи , Де си ти , болка в сърцето ми ?

34

гробаря

преди 16 години

По принцип съм с теб,приетели сме и съмишленици,но я ми кажи, прочетох вчера в един форум мнение против мен с ник Даскалеску.Надявам се това да е някой манипулатор.Наистина се надявам,ти си човек който не предава хората си,уважавам те много и се боря рамо до рамо с теб.

33

Даскалеску

преди 16 години

компания , пък била тя и от *** :-)Караславов , Веско Глиста , сасо , куката/свд... само момичето липсва , но чувствам , че ще цъфне всеки момент :-)Въобще , за манипулация на общественото мнение , пари не се жалят в Путьоновската ни родина :-)Все пак , макар и Платени Путинови *** , не могат да кажат смислено , защо всички , вкл. и руснаците , вкл. и руските олигарси , бягат на Запад ? Ха сега , деца кажете , като е толкова хубаво в Россия , защо никой не я кльопа ?Само Платените *** , и Изкукалите *** любят российскому президентаму Путьонаму .

32

гробаря

преди 16 години

Падна ми на края,от много време ми казват всички- има в днес.бг един Веско дето има почти твоя стил,само че е против Даскалеску.Беше ми писал разни работи преди да напусна днес.бг.Кой си ти подяволите.

31

2+2

преди 16 години

нормално е нрод без нравствени устои, какъвто е българският, а подкрепя в мнозинството си именно прости, завистливи, арогантни и отковено престъпни типове. Каквито са българските управници, какъвто е и уродът Путин.

30

Веско

преди 16 години

Минава обед и нещо 4ерно, мноого 4ерно с шум на изкуственна китайска коприна се сти4а в този форум. Малко присветне и две полу космати пубертални дупета, показващи се изпод окъсялите им 4ерни комбенизони туку оставят нещо във форума. 4ерно, да ама на нафта не мирише. 4ерно да, ама и на загоряло сладко от 4ереши не мирише. 4е какво толкоз може изпод вехтата камизолка толкоз да е 4ерно? 4ерни *** им вени, 4ерни от хрони4но напъване да са оригинален с простотии и цинизми. Хемероидите на Даскалеску и НФБ така са подгизнали и раз4ленили 4е като средноморски октоподи са ги опасали и са си набутали пипалата през носовете и ушите им, та стигат 4аааак зад левите и десни о4ни нерви4 където гудели4кат и прелъгват вестибуларните им жлези да се клатят по време на мастурбациа симулирайки кърска селска ***.Толкоз плоски цинизми могат да родят само две мозъ4ни половинки които са по рождение извъртяни от лява и дясна на горна и долна. затова мислите ви, писанията ви и поведението ви ще е белязано за цял живот като онези двамата, дето мислите им пръдняни, словото им ***, а писането им със стойност на клозетна стенопис с десетилетия творена от соц ланарите по крайбрежните *** на Българиа.

29

Yonex

преди 16 години

У на Путин!!! Само Курникова!!!

28

Караславов

преди 16 години

Не бива да бъдем черногледи и крайни. Всеки политик си има недостатъци, просто това се дължи на характера на политическата работа. Когато обаче става въпрос за такъв държавник като Путин, трябва да му отдадем полагащото се. Той е голяма политическа фигура и представител на многомилионната руска държава, с която винаги сме били свързани. В наш общ интерес е да посрещнем Путин като приятел и партньор, с който България ще върви напред. Реформите и европейското бъдеще на страната ни са невъзможни без посредничеството и активната дейност на държавници като Путин.

27

гробаря

преди 16 години

За много години,спокойно няма да се дъфчеме,аз напуснапх и непиша тук,пиша сега по исключение.Можеш да ме намериш в блога на zeifod.Там ми е добре,тук съм заради големия интерес по темата.Признавам ти едно- ти си единствения ми свестен противник,и сас е на ниво, но смята че съм прекалено малък за този форум.

26

преди 16 години

Не съм червен но Путин е "герой нашего времени" за Русия. Елцин я беше докарал до ръба,а сега нещата са съвсем други.Относно кражбите всички политици по света крадат ,но лошото е когато правят само това. Сигурно Даскала ще се изкаже пак в неговия стил но така накрая ще си остане сам във форума и ще трябва да се псува сам.