115

да са угадим

преди 3 години

Ще те изчакам да ми засееш своите чувства а след това ще посея своите От кои семена плод ще берем реколтата ще покаже

114

Анонимен

преди 3 години

До Анонимена брюксел и американците?не бяха ли русофилите от кремъл!?

113

Анонимен

преди 3 години

Настояват да преговарят българските продажни управници които като получат заповед от Брюксел или от американското посолство всичко изпълняват ,даже и това което не са поискали от тях.

112

Анонимен

преди 3 години

До Анонименсамият факт,че българия настоява да преговаря.никой в македония не иска да има такава комисия...от българска страна настояват за подобно нещо.има една хубава приказка-ако искаш една работа да не бъде свършена назначи комисия!

111

Анонимен

преди 3 години

До мхмфилип македонски завладява и подчинява гърция...целта на александър македонски е унищожението на атина.затова той запалва и плячкосва древногръцкия полис тива.погледнете древните карти-там ясно са разграничени македония и гърция.даже на много от тях на мястото на гърция стои името ахая!

110

Анонимен

преди 3 години

Самият факт ,че България сяда да преговаря за нещо което е изконна част от нашата история говори ясно колко жалки *** ни управляват!

109

мхм

преди 3 години

Какъв е този женски пазар? Това е все едно да тръгнат да се пазарят с Гърците за Александър Македонски. Я малко по-сериозно макета

108

Анонимен

преди 3 години

До Асеновеца пък ако знаеш в колко писма гоце делчев пише,че е македонец...

107

Анонимен

преди 3 години

До Асеновецда само че с тази подробност,че това писмо никога не е било писано лично от гоце делчев а от един друг човек.ама откъде толкова ум в българските историци да се разровят и да видят всъщнсот кой е автора на това "писмо"

106

Черноянчева

преди 3 години

Г.Делчев е БЪЛГАРИН.Заев в зайчарника.

105

Анонимен

преди 3 години

Паметници, стихове, файлетони, тръшкане, сумтене и преливане от пусто в правно - типично балканско анти-акълие!

104

Анонимен

преди 3 години

До Иван 102Първи по стихове и последни по мислене!

103

Асеновец

преди 3 години

Писмо на Гоце Делчев до Никола Малешевски: Отцѣпленията и разцѣпленията никакъ да не ни плашатъ. Действително жалко е, но що можемъ да правимъ, когато си сме българи и всички страдаме отъ една обща болѣсть! Ако тая болѣсть не сѫществуваше въ нашитѣ прадѣди, отъ които е наследство и въ насъ нѣмаше да попаднатъ подъ грозния скиптъръ на турскитѣ султани"Няма какво повече да кажем на Заев :)

102

Анонимен

преди 3 години

На Македония никога не трябва да и позволяват да влиза във ЕС.

101

Иван

преди 3 години

О Македонио, страдалнице разпята,о Македонио, земя покрита с кръв,о Македонио, с порой сълзи залята,на вълци и хиени оставена за стръв.О Македонио, о героиньо! Плачемпред твоя кървав лик, пред твойта голгота.Във тоз свободен край ний пак вериги влачим,че твоите тегла и нам са тегота!

100

Сашо от Варна

преди 3 години

Аз съм против смъртната присъда! Но всички български президенти и премиери до ден днешен бих вкарал в трудови лагери,ЗАВИНАГИ....

99

Анонимен

преди 3 години

Готови сме да преговаряме за Гоце Делчев с България.............Гоце Делчев отдавна не е на този физически свят, оставете го да почива в мир! За умрелите ума кой да се погрижи а вие "оправниците" имате задължението/отговорността да се грижите за живите!

98

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 96Що приказваш глупости,да те пита човек!?Все съм чел щуротии по форумите,но на теб направо ти се дава жълтата фанелка!Носи си я със здраве!

97

Makedon

преди 3 години

Abe toj Karakacanov...... idese vo MK.... i ke oslobodvase Makedonija.... e koga be

96

Анонимен

преди 3 години

До Анонимена не вие със сърбите сте си приятели много отдавна...всички знаем как се изправихте срещу турците при одрин рамо до рамо с братята ви сърби.и как си поделихте македония по братски...вижте документите там пише как си я поделяте!