8

Анонимен

преди 3 години

Никой НЕиска войни отдавна. Нито Турция, ще се сбив с Гърция, нито обратното. Пробват ако стане само със заплахи. Ако не стане, ще се счепкат малко и никой няма да вади газ. Кой луд ще си рискува държавата, инфраструктурата градена деситилетия, хората и всичко за шепа газ. При вече толкова голяма конкуренция на газовия пазар. Това е т3б2ало да го направят 80те и да си делят печалбите.

7

Христо Христов

преди 3 години

Да си спомним решителността на думи на франция да защити Чехословакия и действията и по време на Мюнхеската конференция, когато дадоха Судетите на Хитлер, без Чехословакия да бе поканена на срещата.Та и сега таквизини ми ти работи.

6

Анонимен

преди 3 години

Една война с Турция ще е много солена за който и да е така,че спокойно няма да има такава освен меки санкции и нищо друго а тези които чакат Турция да се рапарчатосва ще чакат до края на света:-)

5

До1

преди 3 години

В качеството си на "защитният" блок НАТО. Първо ще изключат Турция от съюза, после ще я набомбардират хубаво и накрая ще я разпарчетосат като Югославия, като се договорят предварително със САЩ и Русия.

4

Анонимен

преди 3 години

А Турке ще стане Република Кюрдистан.

3

Анонимен

преди 3 години

По голям агресор от еврейското ЕС няма!

2

Анонимен

преди 3 години

Османската наглост приключва!

1

в качество на какви?

преди 3 години

Плаши Пейо хлeбарките.