270

Анонимен

преди 3 години

Горките милиционери имат шеФ Пеевски заповядва да се охранява корупцията.ТОВА НЕ ЕДЪТЖАВА С КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ И ПАРЛАМЕНТ алооо кой пазите.Един е ЧОВЕКА Г-Н Радев който заслужава.

269

Анонимен

преди 3 години

Хайде аз свърших работа и тръгвам към протеста!!ОставкаСъдЗатвор!!

268

Червен Бог

преди 3 години

Гаварит Маскава : Тва е само за отвличане на вниманието....сърпове и чукчетата са истината. Кво каже и когато каже другаря Румен Илич Радеф Ленин

267

хахохохо

преди 3 години

гейфеста свърши ли, туй ли беше бе метежници - една туба семенна течност в храстите, само толкоз ли успяхте

266

До 240

преди 3 години

Между 1944 и 1989 са избити 7 млн българи. Абе ти пиеш ли си хапчетата?? Хахахах това да не е би нацисткия режим? Значи сме били 14 млн пре 1944

265

Анонимен

преди 3 години

Протеста спихна, Хаджигено утихна, лошо Седларов, лошо..... Ще връщате пари на БоШкоФ и Шиши.

264

Баи

преди 3 години

Факт е , че полицаите са наи ощетени вьв момента - говоря за редовите полицаи , които направиха луди - то бяха кпп та покраи измислените мерки около корона вируса то е висене по площадите за да пазят сегашната власт Попитаите един служител от полицията колко получава , попитаите и един шеф вьв полицията колко получава , макар тои да не виси - по 12 ч на площадите Помнете когато решите да нагрубите полицаи , че и тои е човек като вас и работи за насьщния като всеки от нас независимо харесва ли м

263

Диана

преди 3 години

До До ДианаПолицията служи на закона, не на управляващите! Никой не може да накара полицията да направи нещо незаконно /ако не е корумпирана, разбира се!/ Полицията арестува престъпници на закона, ако това не ти е известно - точно това е и борбата на Борисов - да има върховенство на закона в Държавата!

262

До Диана

преди 3 години

Ха ха ха Полицията щяла да арестува управляващите ако имало за какво ле ле божке колко глупци имало по света.

261

Диана

преди 3 години

До Анонимен 280По-добре бъди конкретен ако наистина искаш да кажеш нещо...Празни приказки - на пазара...

260

Диана

преди 3 години

До Анонимен 273По принцип винаги всичко е възможно, важното е какво се случва - полицията стои зад правовата кауза в момента, дори оставиха полицауите да бъдат обстрелвани с бомбички на 02/09 само да не допуснат някой протестант да не бъде наранен в случай, че се хвърлят да залавят тези бомбаджии...Мисля, че сега полицията не е това, което беше преди 10 години, въпреки че заплатите им не са високи, а те определено заслужават повече...Аз заставам зад справедливостта, не защитавам никого!

259

Анонимен

преди 3 години

До Диана много си зле честно направо ти се чудя от Марс ли си паднала такива глупост пишеш ,че ми се до драйфа честно мноооо си зле!

258

Анонимен

преди 3 години

И този протест затихна

257

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 266Ами ей за това ще си чоплиш носа и ще се чудиш защо полицията защитава политиците.

256

до 273

преди 3 години

Какво разбираш под "корумпирана полиция"? Полицията получава заплати, за да пази реда в държавата. Къде е тук корупцията? Корупция би имало, ако им дадат по 10 запалти под масата и им кажат "Смажете протеста!". Тия хора са там, за да бъдат бити, плюти, ругани и за да знаят как и дали ще се приберат при семействата си.А такива като тебе са най- виновни, защото вие избрахте Мутрата да е на власт и бездействахте едно 11 години.Да се дърлиш на полицай е все едно да крещиш на касиера с магазина...

255

Анонимен

преди 3 години

Цирка отново е тук.....

254

Светлито

преди 3 години

Дидке ай спри да тролиш! Спри се малко. И някой друг да си каже мнението цял ферман дръпна тука.

253

Анонимен

преди 3 години

До ДианаТи как мислиш? Дали не е корумпирана полицията?Звучиш ми интелигентен човек, защо се излагаш да защитаваш мутри? Знаеш по-добре какви са тези хора.

252

Странджата

преди 3 години

Боко ке падне ама у лето 2035то ! Елементарно Уотсън !

251

Анонимен

преди 3 години

До Диана 272Отровното трио само обяви колко доброволци от цял свят били привикани на днешния протест!Импотентното Трио има в предвид смучкоуйци (с извинение) ама не им стиска да го признаят публично! :)))))))))))))))))))