43

Евала

преди 3 години

Стига бе! Те са млади и красиви, умни се наричат, една клечка за гъ.за си не могат да одялат, обаче те ще ни оправят. Вижте ги на протестите, особено млади *** , знаели милите, езици, особено духовен френски , били готови за министърки. Видяно по телевизията...

42

Опаааа 6

преди 3 години

Интелекта на една тълпа се определя от нивото на интелекта на индивида с най-ниски такъв. Чудя се дали е заради Илиан или е заради Симеон 2 Сакскобурготски? Може и да е заради двамата ама говори си Бай Иван, че има три национални катастрофи ти ми се пазариш господин Премиер! А такива като Илиан ги слушате, ама мене с 50 години учителски стаж не. И после кой бил педераста! Сривайте го тоя да го е обесил навреме!

41

Опаааа 5

преди 3 години

Не бе то вица за Бай Иван знаете ли го!Митинг пред парламента минава президента и премиера,а в тълпата бай Иван и тия двамата казват Ооооо Бай Иване к'во правиш!Ватикана - папата викаааа:Бай Иване откога не сме се виждали.Среща с американския президент: Наш прекрасен гост днес е Бай Иван.Путин вика къде е Бай Иван бе? Отговор:Ми то Илиан като каза така:Кой е па тоя бай Иван бе? И бай Иван като рече:Тоя е поредното наказание на България, че ония е нацист е още жив.Сляпата Вайша бледнее пред Илиан

40

Опаааа 4

преди 3 години

Сега да ти го обясня: всичките учители ама всичките много добре знаем как да направим качествено, модерно, адекватно образование и тия данни да не са 52 процента, а 2 процента. Както това беше през годината 1989 година. Кое пречи? Симеон 2 Сакскобурготски, Даниел Вълчев, Сергей Игнатов, Симеон Дянков, Николай Василев, Румен Гайдарски и тъпите *** от ЦРУ дето под тяхна диктовка бях написани толкова недомислици и парадокси, че процентите станаха 52! Аз казвам Симо на въже, ама Илиан казва не

39

Опаааа 3

преди 3 години

Глей сега некви хора си мислеха, че е хубаво българите да са *** и да са в тоалетната на Чорни. В смисъл аз като в Десперадо ще ви кажа има само едно диамантено т.ъ.по *** на тоя свят и то е Илиан. И ще кажеш вероятно, че това няма своите ползи. В смисъл ако искаш да го вземеш на работа ще си много прав. Това е тъпота, която и най-мръсните номера на ЦРУ не могат да създадат! Няма аналог на какво е способно това момченце ... То кремък бе ... То диамантено твърда тъпота!

38

Анонимен

преди 3 години

Заглавието е вярно! Младежите в България са едни от най-тъпите в света. И смятам,че никога повече няма да се оправят нещата. Целенасочено се срина образованието от управляващите. *** народ се манипулира лесно. А ***,смазан и уплашен...още по-лесно.

37

БПФ

преди 3 години

Нещо учудващо? Първо развъдиха хъxpeци, после им позволиха да учат фиктивно, щото основен приоритет било да се намали отпадането на ученици !!! СМЯХ !!! То на 7 години още не може да говори, стига до 5 клас без да знае азбуката - ама се води "ученик" и за неговото "образование" се харчат пари от джоба ни !!! Така е като нма санкции за "родители", които не благоволяват да научат малките си поне да ГОВОРЯТ ЧЛЕНОРАЗДЕЛНО !!!

36

Опа ....

преди 3 години

В тая връзка идва време за лафа на деня, а той е:Мое си *** ко.***.ле, ама не си по *** от Илиан!И допълнение:Нищо не е по-силно на тоя свят от изкуствения интелект, ЦРУ, ГРУ и 10 000 ядрени бойни глави освен Илиан!То естествената тъпота просто е по-силна от новия световен ред, Сакскобурготски и неонацистите.Нищо, ама нищо не мое да срине Илиан. Той щом срина цялото учредително събрание на НДСВ смятайййййй!

35

НОРМАЛНО Е

преди 3 години

30 ОПГ бсп-дпс noтypчват БЪЛГАРИЯ!!!

34

Ямболски цървул

преди 3 години

нмого сън громотян.израснах ф демукрациата.мога даси напиша имито биз грежка.Бъугария гръничи с Индиа .пу гиография имам шистица.

33

Анонимен

преди 3 години

Така е и по-зле ще става. Тва е гербавата стратегия - неграмотните да пречат на останалите, за тва ги бутат до 7- ми клас

32

Анонимен

преди 3 години

На 90 % не само от младите, а от целия народ ,изобщо не им пука, че са неграмотни. Важното е да се "джойнеш" ,да не "скипнеш" разговора за тик ток, за някой известен влогър или нещо просто модерно, а че не си грамотен кой го интересува в днешно време

31

Анонимен

преди 3 години

Това си личи на площада! Крясъци "Искаме промяна", но каква промяна - не могат да осмислят и обяснят! Оставят се да бъдат зомбирани от жадни за власт подляри с дебели досиета и дебели зависимости! Отчайващо!

30

Minuva42

преди 3 години

Проблема не е в пробойните. Проблема е във виолетовите братя. Какво се правите на луди?

29

Един от Юг

преди 3 години

А бе на кой му пука че не били грамотни и не знаели кога да пишат й и двойно ии,важното е че знаят какво правят и казват най Ентелегентните певици и певачки! Нъль тъй!

28

Анонимен

преди 3 години

Мчи те кат жорнализите в тукашната медия уа тоя пост ни съм *** чел ама ш намеря поне 10 гряшки.

27

Анонимен

преди 3 години

Всъщност какво е държава?Или какъв е минимума който държавата трябва да предоставя на гражданите си?Това са следните неща-външна сигурност с армията,вътрешна сигурност с полицията, правораздаване, здравеопазване и образование.Дригите неща са екстри -като запазването на т. н. естествени монополи -ВиК, енергетика и т.н.Държавата даде образованието и здравеопазването на частници,които имат интерес да изсмукват ресурс,не да създават продикт-какви резултати очаквате!?!Дайте да дадем на фирми и охрана

26

Анонимен

преди 3 години

Браво Бойко, такива ти трябват, за едно кебапче и една бира, пак да те сложат на власт. Какво направи с некачествения материал за 12 години във властта.

25

до 29

преди 3 години

Ако си мислиш, че нещо игнорирано и подтискано десетилетия за да е удобно на *** се оправя за 1 година или две, по-добре замълчи. Учителите не са Ви виновни, а възпитанието което дават някои, резултат от което е чалгарското мислене, дебелаци прекарали живота си в анцуг и леки момиченца търсещи си някой с джип да им оправи животът. Щото е по-лесно ама не е.

24

Anonimna

преди 3 години

И в парламента има на много ниско ниво