51

Анонимен

преди 3 години

Достоен българин и европеец! Малко хора имат смелостта да го кажат, а всички знаят.

50

Вес

преди 3 години

До Handel:Aмерика е основана като заточение на криминални лица от Англия, бедни джебчии и т н. Никой не е избягал от добрата Стара Европа по желание. Факт!

49

Скептик

преди 3 години

Влизам им в положението. Пълнят курортите е румънски жипсита.

48

Мда

преди 3 години

Всъщност белите са най-дискриминирани в България...Да се надяваме,че Тръмп ще спечели в САЩ,за да смачка фасона на Сор*ос и неговата команда!Време е измислените им ценности да бъдат пратени по дяв*олите!

47

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 3 години

Животът на белите има значение, за да произвежда блага и да храни шоколадовите...

46

Анонимен

преди 3 години

Всъщност расизъм е да вярваш, че расата ти има значение за това кой си ти и кои са децата ти. Евреите най-ехидно успяха да вменят на популиса, че да си расист е нещо нечестиво, лошо и престъпно. Реално, на неrpите не само им се позволява да бъдат расисти, но и се поощряват за това (BLM). Следователно, създаването на лош имидж за терминът расист е поредното еврейско оръжие срещу бялата раса. В същото време евреите изискват ДНК тест за доказване на еврейство, с цел даване гражданство в Израел

45

Анонимен

преди 3 години

Чудесно! Подлогатa на ционистите Георг Георгиев, който специализира и изгради кариера на тема Холокост пропаганда, за пореден път получава поле на изява да се изхoди върху българите, европейците и всички християни с цел лична политическа кариера! Гнуснa работа!

44

Да не искаш

преди 3 години

да живееш с нежелани и криминогенни етнически малцинства не е расизъм.

43

Новите комсомолци и

преди 3 години

войни интернационалисти за свят без граници и управление на масите, готови да стъпчат и гризат всеки различен. Има ли телефон с камера - става съдия.

42

вал

преди 3 години

До Анонимени какво му е лошото на расизма?

41

Анонимен

преди 3 години

Аплодисменти и респект !

40

Сандо

преди 3 години

ми те гастарбайтерите *** дето се навърнаха от европата всички цъфнаха на Слънчака. Нормално е да се четат такива табелки

39

Анонимен

преди 3 години

***ти *** тоя на екрана, пълен расист до костите си.

38

Христо Ботев

преди 3 години

Да си расист е най-жалкото и смешно нещо на света.

37

Handel

преди 3 години

Така е - да напишеше че животът на белите има значение е расизъм. Някогашната опора на свободата САЩ (наште пpoшляци представа си нямат, но САЩ са образувани от имигранти от Европа, които са избягали там от европейские прелести) бавно но сигурно се превръща в долнопробно блато.

36

Добре де

преди 3 години

Има ли животът на белите значение?Отговорете си сами, кафяви смрадльовци, кой ви плаща за всичко.

35

Кво толкова

преди 3 години

До ХахахахахахахахахаИ кво плашаш ли някого или какво? Никого не можеш да принудиш да обича различните от белите, защото пък това е насилие и за такова нещо също има член от НК така, че аре у лево? Детето ми МРАЗИ различните от белите това прави ли го престъпник според твоята извратена логика? Не ми отговаряй, не ми дреме за мнението ти, ама изобщо.

34

В. Узунов

преди 3 години

Иван Костов го е написал .

33

Анонимен

преди 3 години

До ХахахахахахахахахаАма каква омраза бе хората не искат да им идват роми.В налките градове в някой басейн като дойдат роми всичко се изнася.Миришат лошо и търсят конфликти.Ако има жени и момичета почват да ги дърпат да ги влачат някъде да ги изнасилват.Знаеш как е.

32

Хахахахахахахахаха

преди 3 години

в България изобщо няма закон за расизма и дори да имаше такъв надпис, който аз видях в социалните мрежи, това не е незаконноЗакон за расизма може и да няма, но има Наказателен кодекс чл. 162 Който чрез слово, печат или други средства или по друг начин проповядва или подбужда към дискриминация, насилие или омраза, основани на раса, народност или етническа принадлежност, се наказва с лишаване от свобода от една до четири години и с глоба от пет хиляди до десет хиляди лева