7

анонимен

преди 3 години

До TotenkopfТова не е облажване! Без тези пари Мини"Марица-Изток" ще спрат посред зима! След месец ще спрат и ТЕЦ-овете от "Марица-Изток" - резерва им ще свърши! А като спрат и газа в Украйна като през 2009 ще спрат и топлофикациите! И става като през 1978 година 13 януари, че и по- зле! Сигурно си млад и не помниш - тогава се разпадна енергийната система на България! Да остане България и София без ел. ток! Колко ще ти издържи АЙФОНА без зареждане! Е да може да изприпкаш до някое близко ВЕИ!

6

Ф.С.В.

преди 3 години

Българският народ ще плаща на Американските ЦЕНТРАЛИ?? --какъв ПАРАДОКС на фона на МИЛИАРДИТЕ ИМ ПЕЧАЛБА ДЪЛГИ ГОДИНИ !!!-КОСТОВ КЪДЕ СИ ? КАЖИ СИ !!!

5

Анонимен

преди 3 години

Банкянския крадец кеде е?От бункера ли пише пак

4

анонимен

преди 3 години

След като покрай коронавируса се пуснаха печатниците за евра и долари идва и обезценяването на парите, т. е. инфлацията! Защо обаче следствието на инфлацията се компенсира със заем от БЕХ към Мини"Марица-Изток", които са държавни на 100%!? Защо се субсидират скрито чрез ниската цена на въглищата ТЕЦ-1 и Брикетна на Ковачки и "Американските" АЕС и ТЕЦ"Марица-Изток"3? Да не би те да продават ел.енергията си на цената на държавната ТЕЦ"Марица-Изток"2?! Всеки заем трябва да се връща! Откъде и как!?

3

Totenkopf

преди 3 години

Всички облажилиса се после ще гласувеат за ГЕРБ, стар но изпитан номер, не случайно ги раздават тия пари.

2

Анонимен

преди 3 години

Отново точене на милиони. Оставка !

1

Чакаме нова

преди 3 години

Цена на токът значи! Пак кражба! 11г ежедневие...