43

Golotvinov

преди 16 години

Dami i g-da ostavete 4oveka - ot nego ni6to ne zavisi -nito ot prezidenta na USA ili Parvanov -te sa kukli na konci koito zabavlqvat narodite si - PARATA KOMANDVA I TOZI KOJTO GI PE4ATA ( ZA SAGALENIE NE GI PECATAM AZ ) :-)))

42

преди 16 години

Хаха, неутрална трезвеничка :) Така не съм се смял отдавна.Болни мозъци та знае ли се. Промивано, промивано, промивано и после още една промивка за всеки случай.Обаче и псувните ги владееш та знае ли се, до сега не бях чувал толкова ругатни от жена.п.п. Никакви шансове да умра от глад. Под 5 000 евро на месец заплата не падам в никакъв случай. Ти можеш ли да се похвалиш за подобни резултат с честен труд ? Или може би още тръпнеш по времето, когато "братушките" са ти сипвали в устата и затова мечтаеш да им целуваш ръцете и краката.

41

auuu

преди 16 години

...az li vijdam ne6tata po razli4en na4in ili horata sa super naivni!samo 6te izkaja mnenie-PUTIN I STANI6EV GI BOLI.....ZA NAS I NA6ETO MNENIE!sprete da se karate a mislete kak da opravim polojenieto v koeto sme-stani6ev i puti si opraviha tqhnotoo!!!

40

Орешец

преди 16 години

Най голямата заблуда е ,че ЕС ни дава средства и ние само ще ги харчим.Първо те ни ограбиха като ни унищожиха всичко което можеше да се продава навън,след това внЕсохме нашият дял в ЕС и ни поставиха непостижими условия да ползваме техните фондове.Богатите никога не обичат бедните те просто ги подържат живи за да ги експлоатират.

39

преди 16 години

Никога не съм гласувал за червените но Путин е голям пич. Дай боже всекиму такъв държавен глава. За братушките - само с добри чувства защото кръвта на вода не става.

38

преди 16 години

Ама сте доста тъпички, ченгетата. Купили са ви техника, а не можете да си напънете мозъка малко. Средствата та средствата, като че ли Русия, а не ЕС ги дават.

37

преди 16 години

Sredstwata, koito sega wlizat w stranata idwat ot Europa, a ne ot Putin. A gi kradat putincite, a ne europejsite

36

преди 16 години

Не съм костовец:)))Но не ме и топли това, че средствата, които влизат в страната се "чопват" от станишевци.

35

преди 16 години

Към 35 искаш да кажеш че ще си изядат мандрахулките от яд ли? Да прав си стига да ги имаха.

34

преди 16 години

Костовци са озлобени защото изтърваха кокала.Те добре знаят как се крадат пари и като виждат какви средства влизат сега в България а те не могат да ги чопнат просто полудяват от мъка и безсилие и затова като *** ръсят само глупост след глупост

33

преди 16 години

Цялата ви заблуда идва от това, че си мислите, че в момента ни граби Буш и Европа. Не, в момента ни грабяат синовете и внуците на Съветските възпитаници. И в момента се възстановява същата командно-административна система, която веднъж ни закопа. Бил съм и в Русия и в Германия и познайте къде е по-хубаво. А изобщо не виждам кому пречат някакви си плакати? Ще му се развали настроението на Путин ли? Та той и в Русия си има такива плакати.

32

преди 16 години

Можем само да си мечтаем за държавник като Путин.За двато му мундата заплатата в Русия е увеличена не в проценти а близо 6 пъти и сега руснаците на държавна служба вземат средна 1500 долара заплата. А костовци просто са смехурковци и джуджета в сравнение с можещия Путин. Оставете ги да си лаят те друго не могат.

31

Орешец

преди 16 години

Да живее Русия и Руския народ.Путин да не обръща внимание на инфантилните брожения на група злобни *** предвождани от лицемерни и крадливи политици.От Путин нашите политици трябва да се научат на държавност и политика която защитава интересите на народа ,а не интересите на крадливата политическа класа,която обезкървява държавата и народа си.

30

Анонимен

преди 16 години

Кой плаша плакатите.Ако са насочени срещу Путин трябва да са само на кирилица,а както се вижда те са и на английски . Така че кой поръчва и кой плаща музиката.Няма да се оправим дкото разни блюдолизци обслижват едни и други интереси.а забрявяме нашите си .Трябва да разберем ,че бизниса си е бизнес.Германците вуюваха с руснаците но това ни им пречи да правят общ газопровод.На американците също ги интересува бизнеса-трабата Набуко въприки че суровината идва от едно и също място.Просто всеки си гледа бизниса само разни *** се пишат по-големи католици от папата.

29

Братушка с дебела чу

преди 16 години

Да те клатят пияните "братушки " докато ти изтръпнат зъбите от стискане...

28

блондинка

преди 16 години

Абе, да не би Путин да е проливал кръв за България.

27

Frank

преди 16 години

Според русофилите,които са изразили мнения по темата,излиза,че ако не е бил "великият" Съветски съюз,в България даже слънцето не би изгрявало...Дали на турската или руската империя - България винаги е била робиня и такава ще си остане.Вижте как хищно ни ограбва сега проруската ни олигархия - събудете се и се огледайте има ли по-беден народ в Европа от българите!И кому да благодарим за това състояние на милата ни родина?На комунистите винаги са им били виновни капитализмът и лошото време.Е,сега и руснаците го раздават капиталисти,но внимавайте кой печели от "братската" дружба с тях!

26

don 4i4o

преди 16 години

Kak horata vyv Vladivostok pitat " Ima li hlqb?"Estj u vas hleb ?" Hlqb =hleb e... Kyde e Vladivostk...

25

jojo

преди 16 години

че от русия и съветския съюз не сме освободени ... като цяло фактите не са съвсем категорични, че и сега се опитват да ни крадът опитват ... но защо ли... че нито на "европа" нито на "америка" им е особенно важно какво се случва с нас ... това се вижда и не от последния век, че и те искат да си "вземат" каквото могат ... пак е ясно ... но докато има кой да вика ура и на едните и на другите ще е така ... не виждам никакъв смисъл да се хаби енергия за представяне на отминали събития в подходяща светлина вместо всеки да се страе да си изчисти поне снега пред блока : )

24

Зряла дама

преди 16 години

Онова студентче там дето съска без да знае дори срещу кого не си дава сметка че по времето когото бяхме кръвно свързани в братския Съветски съюз той е бил още малко бозайниче на циците на майка си, която го е дюндюркала в люлката.....АМА ДАВА ЛИ СИ СМЕТКА ГЛАДНОТО СТУДЕНТЧЕ ЧЕ АКО НЕ БЕШЕ СЪВЕТСКИЯТ СЪЮЗ ТОГАВА, МАЙКА МУ ДЕЙСТВИТЕЛНО КАКТО ПО-ДОЛУ ПРОЧЕТОХ И МЛЯКО НЯМАШЕ ДА ИМА ДА ГО НАКЪРМИ!!!!!!ЗАМИСЛЯЛО ЛИ СЕ Е ТО ЗА ТОВА?