86

Коронорезистент

преди 3 години

Дойде есента и короназомбитата видимо изпълзяха от бърлогите си.

85

От Берлин

преди 3 години

Такава лъжа и пропаганда не е имало и по времето на Хитлер... Тотална манипулация и поробване!

84

Поручик Ржевски

преди 3 години

До 89.Лъжа? Казах отворете сайта на НСИ и гледай брой умрели за периода Януари-Август за 2019 и за 2020 година. И ще видите, че тази бройка е с 2-3000 по-малка за 2020 година.Сигурен съм, че за 2020 няма да имаме завишена смъртност или ще бъде статистически пренебрежима.Сеячите на паника за чували и камиони с трупове са за съд за всяване на масова паника. Затвор за сеячите на паника, те са един вид терористи

83

Анонимен

преди 3 години

Майките на жалките, сополиви и вечно хленчещи отвратителни хлапета ще предизвикат втори пик на ужасяващото и изключително коварно заболяване наречено коронавирус, като се отърват от тях и ги пратят на училище- този инкубатор за чумата на 21 в.! За това дистанционно образование, дистанционни балове и дистанционни родителски срещи! Закриване на всички университети, които и без друго са ненужни! Не познавам нито един вишист, който може да раздели на две кози сламата!

82

до 94 от славянин

преди 3 години

Дай адрес и име!

81

до 92 от славянин

преди 3 години

''От вън чети какво ти казват, че сме в момента с най висока смъртност с Румъния, какво ми гледаш стъкмистика от 2019''Тази смъртност предполагам разбираш, че е болнична, не домашна, а за болничната смъртност причината е в ''лекарите'', не в болните, та оттук си прави извода какво представляват нашите ''лекари'' и нашите болници, защото болните по цял свят са еднакви!

80

от 81 до славянин

преди 3 години

До до 81 от славянин - чакам с нетърпение, такива като теб дето много говорят, в един момент замлъкват дефинитивно...

79

до славянин

преди 3 години

няма в бъдеще има сега данни, за седмица 70 човека, петнадесет седмици седмици до НГ значи средно 1050 още умрели. Малко ли са.

78

Мутафчийски Щаба

преди 3 години

Казах ли ви че много ще умрат? Казах. Казах ли че яко ще умрат? Казах. За това не се правете на много умни да се упражнявате в словоблудство по форумите, ами се нареждайте на опашка за тоалетна хартия, че датата 18 септември наближава! Слушайте какво говорят експертите и си опичайте мозъка, защото само ако знаехте какви нови лъскави бариери за КПП и чисто нови фургончета сме подготвили, ум ще ви зайде!

77

СМЪРТНОСТ

преди 3 години

Да кажат колко от починалите са били на БЕЛОДРОБНА ВЕНТИЛАЦИЯ. Просто по този начин ги убиват (лично мнение + такова на запознати медици). Реално за 2019 имаме 108083 починали, или средно по 300 на ден. Няма обаче статистика по месеци за 2020. Аз съм убеден, че смъртността не се е увеличила, въпреки "полаганите грижи". ХОРА, НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ВАС И ВАШИ БЛИЗКИ ДА БЪДАТ ПОСТАВЯНИ НА БЕЛОДРОБНА ВЕНТИЛАЦИЯ. ТОВА У НАС Е РАВНО НА СМЪРТ.

76

до Поручик Ржевски

преди 3 години

лъжеш ама яко, гледаш 2019 май. Тоест ако махнем и 700 от вируса и сме направо рай. От вън чети какво ти казват, че сме в момента с най висока смъртност с Румъния, какво ми гледаш стъкмистика от 2019

75

славянин

преди 3 години

Забелязали ли сте, че короназомбитата постоянно говорят в бъдеще време - бъдеще което така и никога не идва! Това ЩЕ, онова ЩЕ, ''голям мор ЩЕ'', ''камиони с трупове ЩЕ'' и така нататък по веригата!

74

Златина

преди 3 години

Стана страшнооо! Хората измират на камари! Яко измират! Отделенията пълни! Респиратори липсват! Моргите пълни! Ледените пързалки отворени! Чувалите свършват! Камионите тръгват! Незабавно затваряне! КПП-та, СМС излизане 10 лв. ДДС, маски за всички навсякъде! Пълна забрана за магазинчета, пазарчета, битачета, бардачета, барчета, хотелчета, ресторантчета, паркчета, градинки, Витоша, туризъм, алпинизъм, непукизъм, мърлящина и ниска хигиена, училища и детски градини!

73

Поручик Ржевски

преди 3 години

Какви са тия рекордно умрели?? Според сайта на НСИ, смъртноста в БГ през 2020 е много по-малка от предходните години за месеците от Януари до Август. Отворете НСИ и четете.Няма какво да ви цитирам числа.Трябва да спрем медицинската диктатура!

72

Анонимен

преди 3 години

Интересно, значително по-малко умират през почивните дни от К19.

71

Анонимен

преди 3 години

Нов хит пре лятото: Адио маре пенсионаре

70

Сталин

преди 3 години

Пълна пропаганда навсякъде, но факт е че на хората им писна. Шоуто още не е свършило. Крайната цел е Берлин.

69

Анонимен

преди 3 години

Дебелият страхливец няма да посмее да въведе необходимите мерки срещу ковида. Ще се мре. Яко ще се мре.

68

Назарет

преди 3 години

Умират само тези на които им е дошло времето.

67

Анонимен

преди 3 години

Пълна пропаганда е тази статия. Нищо общо с реалността