369

Ето кой е инициатора

преди 3 години

Данни за извършени престъпления от държавния глава Румен Радев има в прокуратурата. Това стана ясно от извънреден брифинг преди повече от месец на главния прокурор Иван Гешев в Съдебната палата. От думите на Гешев, който бе заобиколен от ръководителите на всички прокуратури в страната, се разбра, че събраните факти са сериозни и при всеки друг български гражданин моментално биха довели до повдигане на обвинение. И НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН започнаха така наречените СПОНТАННИ ГРАЖДАНСКИ ПРОТЕСТИ

368

АК-47

преди 3 години

Защо не прожектираха и кадри, как разни *** и *** искаха да запалят живи полицайте, как хвърляха павета, бомби, стъклени буркани по тях, и даже уринираха върху тях. Как се хвърляха скъпи пъдпъдъчи яйца, риба, и други хранителни продукти, при толкова гладуващи в страната. Протестиращи ли, платени катунари.

367

Анонимен

преди 3 години

Няма политическа или парламентарна криза в България. Друг път е имало, но сега няма!Сега има междуличноста война между Радев и Борисов - и ддвамата носят персонална отговорност за днешните събития!

366

Анонимен

преди 3 години

Дано чичо Вася да не спре парите, че сега е много гот.Ям и пия на корем и кеширам парички за зимата.

365

До 399

преди 3 години

Анонименпреди 55 минути 2 11БОРИСОВ ДА ОТГОВОРИ КОЙ ПРОДАДЕ БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ НА РУСНАЦИ#####То се знае и е публична тайна.БСП .

364

Анонимен

преди 3 години

Произвола на протестиращите ние го гледахме на живо .Сбирщина хулигани фенове на Мая,Бабикян, Хаджигенов,Слави и др.

363

БЪЛГАРИНЪТ Е ЖИВ

преди 3 години

ДЯВОЛ- ПРЕЗ СЕДМИЦАТА ПРОТЕСТИРАТ, А В ПОЧИВНИТЕ ДНИ СА НА ПЛАЖ ИЛИ ПЛАНИНА С ПАРИТЕ НА ЧЕРЕПА.

362

Червен трол

преди 3 години

Скоро спира кранчето от Дубай.....

361

Анонимен

преди 3 години

Като хвърляте бомби и павета по полицаите ,да не искате да ви галят с перце.Даже малко ви бият.

360

Т.Шак

преди 3 години

До ЧебурашкаСложиха си прякора "Отровното трио", за да не ги наречем "Тримата глупацu".

359

Анонимен

преди 3 години

ТОВА Е ГНУСНА ПРОВОКАЦИЯ- НИКОЙ НЕ НАПАДА МИРНО ПРОТЕСТИРАЩИ- ГОСПОДА МАНИПУЛИРАЩИ ПОСТИГАТЕ ОБРАТЕН ЕФЕКТ- ОТВРАЩАВАТЕ ХОРАТА- НА 7 СЕПТЕМВРИ 250 000 БЪЛГАРИ СЕ ВЪРНАХА ОТ ПОЧИВКА В ГЪРЦИЯ.

358

Анонимен

преди 3 години

..А НАСИЛИЕТО НА ТЪЛПАТА НАД ПОЛИЦАИТЕ- ТОВА КЪДЕ ЩЕ БЪДЕ ПРОЖЕКТИРАНО И КОГА.

357

T.Шак

преди 3 години

Арестите на закононарушители не са полицейско насилие.Употребата на сила е пропорционална на съпротивата при арест.Мирни протестиращи никой не арастува.

356

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТримата са си отровно трио покрай медийни изяви преди това и наследяване на името. На мен ми харесва- показва решителност, злободневност, че не пускаш проблема до решаването му, тровиш живота на врага. Да са ни живи и здрави, че държат фронта толкова време.

355

Анонимен

преди 3 години

БОЙКО БОРИСОВ ОБЯВИ ЗА ПРИОРИТЕТЕН ЕДИН РУСКИ ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТ.

354

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаЗа полицейско насилие ще бъдат осъдени ПОЛИЦАИ извършили насилието! Има записи, МВР ще съобщи имената на виновните и срещу тях ще бъдат заведени граждански дела.

353

Анонимен

преди 3 години

БОРИСОВ ДА ОТГОВОРИ КОЙ ПРОДАДЕ БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ НА РУСНАЦИ.

352

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБорисов никога не е имал харизма, хората му вярваха защото говореше че ги води към Европа. Като се разбра че ги води към Турция и Русия се отказаха от него.

351

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаСОЦИАЛЕН КЛУБ СЪЗДАДЕН ОТ ВАС

350

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен..... вие им сложихте прякора "отровно трио" защото такава.... Във Фейсбук има социален клуб на Отровното трио бе приятелю, влез там , не пиши глупости. Те сами си сложиха това име и се гордеят с това!