117

Анонимен

преди 3 години

Не Ви е срам,криете се от страх от любовта на народа,демократичните управници се срещат с Народа си и в делнични и празнични дни.А вие се изявявате по Вашите ПИКливи медии.ОСТАВКА.

116

Анонимен

преди 3 години

Ясно е, че Цвета иска и президента да се присъедини към крадците на раята, ама някой хора имат достойнство и морал, това ГЕРБ, не го разбира, там няма такива хора. Който не го вижда това, или е от тия дето делят от заграбенното или са с iq 20

115

Анонимен

преди 3 години

народа на отровното трио.шепа мекерета на черепа.въобще не си струва да им се обръща внимание.

114

Анонимен

преди 3 години

Президента Радев , преди този ЧОВЕК , имали ли сме президент ! Евала на този човек за силата и доблеста , народа е с теб Радев !

113

Анонимен

преди 3 години

На 10 сме всички заедно обединени на площада да ви пометем теб и човека нарекал те кърджалийска *** *** тка , после ще ни благодариш

112

Обида

преди 3 години

Какво обединение с такива като теб мааа...***!? Това е обида за всеки що годе образован човек.

111

Анонимен

преди 3 години

Марешки ще раздава ли пак по лв за глас.Ако да, пак на същото място ли ще е. Ще водя и приятели

110

Поет-композитор

преди 3 години

Опитам се да пиша текст на песен за да я пеем в нашата компания, а също и като изнасяме концерти. Разбира се след пандемията. Та песента ще се казва "Кърджалийската гугутка" , и ще позволява импровизации при закрити поводи. Конкретно при "гугутка" има редица варианти! Канят се всички, които имат идеи да ги споделят.

109

стоян

преди 3 години

Бойко не смее да излезе по улиците.Радев ходи спокойно между хората.Това говори всичко.А тази от Кърджали изобщо е обидно да се коментира.На 10-ти всички-пред парламента.

108

Crazy

преди 3 години

Хората не искат да ви видят на снимка а вие продължавате да наглеете.вземете си марешки и се скрийте някъде.нагли крадливи ***.

107

Анонимен

преди 3 години

Само Бойко с 200км.ч те оправя тебе кърджалийска....

106

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов син на комунист, полковник от МВР Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР през 1995-а. Преди това напуска сисемата, за да не се откаже от членството си в партията. Става известен като персонален бодигард на развенчания Първи Тодор Живков.

105

Анонимен

преди 3 години

Браво на Радев. Най достояният президент който страната е имала.

104

Яко Герба краде

преди 3 години

Президента се разхожда сред народа.Борисов пише по фейса от бункер. Кърджалийската влиза в парламента през подземен тунел. Мухахаха

103

Анонимен

преди 3 години

Да живее нашият Президент Румен Радев! Да е жив и здрав и да мачка герберската

102

ля ля

преди 3 години

и Вие г-жо Караянчева също по стъпките на миналия субект г-жа Цачева която много много говори и после изчезна безследно - и то за хубаво защото иначе заемате важни за държавата позиции макар и да не разбирате какво значи това за Вас! защото ако разбирахте нямаше въобще и да говорите....че заговорите ли - излагация!!!

101

Анонимен

преди 3 години

Лакомията ви няма граници.Готови сте да ви наричат прости кърджалийски....само да останете на хранилката.Хора без достойнство и чувство за срам.

100

Анонимен

преди 3 години

Важно е да се знае, че България е разединена заради ГЕРБЕРСКИТЕ , не заради Радев или някой друг. Просто той има позицията да каже това което другите не могат.

99

Анонимен

преди 3 години

Цвето ми *** при президента и се съединете ! Само предлагам де ? Иначе от приказване файда-нема ! КАКТО ГО Е КАЗАЛ И ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ !!!

98

Анонимен

преди 3 години

Коя е тази, че изразява позиция? Някой запомни ли и името? Типично за мутрата, той официално винаги е за обединение, а после изпраща слугите си да разединяват. За много умен ли се мисли?