16

Логика

преди 3 години

До Анонимен 8, за интелект едва ли трябва да да се обиждаме. С втория си пост буквално копаеш дъното. Нелепи примери и теория. 21 години бях пушач. Не пуша от 13 години и до ден днешен кашлям, това ме е белязало за цял живот. Несъществуващ вирус обаче няма какъв белег да остави. Слагай намордника и не пиши повече глупости, че нормалните хора страдаме от шашавите.

15

ОБРАЗОВАЙ ГАНЬО

преди 3 години

Белодробната фиброза представлява заболяване, при което в белите дробове се разраства съединителната тъкан и дихателните функции постепенно отслабват.Белодробната фиброза се развива под действието на различни фактори, които причиняват белодробните заболявания хронична пневмония, силикоза, бронхиектазии, туберкулоза и редица други. Фиброзният процес, който се развива в белите дробове, за съжаление е необратим.

14

Totenkopf

преди 3 години

"Ако при един човек е установено, че увредено сърце не се възстановява, как е възможно да се разбере, че и при друг няма да се оправи?" Мозъчната и сърдечната клетки не се възстановяват.

13

Анонимен

преди 3 години

Чакам с нетърпение следващя епизод на уплаши бай ***.

12

ДАВАЙ МИНУСА

преди 3 години

Миокардит представлява възпаление на мускулния слой на сърцето, наречен миокард. Най-често срещаната причина за миокардит е вирус. Той предизвиква възпалителна реакция по площта на миокарда. След като първоначалната инфекция утихне, имунната система продължава поддържането на възпалението и увреждането на мускулната тъкан. Очаквайте в рубриката "ОБРАЗОВАЙ ***" и следващата тема - БЕЛОДРОБНА ФИБРОЗА

11

Анонимен

преди 3 години

Живеем в ситуация, която не е описана никъде, няма как да се получат от предишен опит. Предната подобна, през 1918 година, е завършила с плачевни резултати. Сега всички, целокупно, правят опит да запазят стадото, ама то блее ли, блее в Интернет. И не спазва особено препоръките.Германия, която беше много по-либерална от Испания в рестрикциите, търпи същите проблеми. -10% паднал БВП, училища се затварят масово след няма и две седмици ходене там и съответно тестовете се множат.... има световен проблем и много страни са обединени около решението му. За съжаление все още не е намерено решение.

10

н.а.полк.Лили Иванов

преди 3 години

Това е най-безобидната пандемия, която съм преживяла от 400 години насам.

9

Анонимен

преди 3 години

Белезите остават до живот за това Джокович припка като срандак на USopen.

8

Анонимен

преди 3 години

Тия мрисници не спряха да тормозят хората сега наред са младите и всичко заради едно вирусче от което, някои грипове са по-опасни от него.

7

Анонимен

преди 3 години

Как да ти отговоря на въпрос, който показва изумително слабия ти интелект? Айде ти познай как се разбира, давам ти задачка. Ето подсказка: Ако днес ти направят операция, как мога да позная, че белега ще остане доживот, при положение, че още не е минал и ден от операцията? Ако при един човек е установено, че увредено сърце не се възстановява, как е възможно да се разбере, че и при друг няма да се оправи? Айде напъни се, но не се преуморявай, трудно е.

6

Логика

преди 3 години

До Анонимен 5 , как разбра, че не се оправя доживот? Менте вирусът няма и годинка!!!!

5

Уф, боли, бе!

преди 3 години

Коронавирусът се пренася към по-младите - надежда или притеснение?----------------Щоту "старите кучета" знаят как да съ пазят и спазват рекомендациите!А, младите палета не слушат и си мислят, че са недосегаеми, а после си плащат за мурафета двойно и тройно!

4

Анонимен

преди 3 години

Няма нищо, дребна работа. Дори при асимптоматичните предизвиква белязване на белите дробове (не се оправя доживот), и миокардит и прочие увреждания на сърцето (и това вероятно е доживот) има вече изобилие от изследвания, и на живи, и на умрели, ама вие си знаете по-добре. СЛАГАЙТЕ МИНУСИТЕ, ФАКТИТЕ ДРАЗНЯТ МНОГО

3

Анонимен

преди 3 години

Ала бала портукала. Измислици премислици все по нелепо става

2

huh

преди 3 години

за 7 месеца по-малко заразени отколкото при сезонен грип и в пъти по-малко починали. Да найстина страшна картинка! Сега очаквам всички болни и починали от усложнения в следствие от сезонния грип да са имали и "Коронавирус"

1

Totenkopf

преди 3 години

Само безмозъчен индивид може да сложи такова заглавие на горната страница с червен цвят.