347

Анонимен

преди 3 години

Протеста ще се радикализира.Носи се слух че ще подкупват контрапротестиращи ,редови полицаи и полицайки с блага ракия. Шансовете за оставка стават реални.

346

111

преди 3 години

До Анонимен ще ти се ,не ще ти се ,но е така за съжаление!

345

Анонимен

преди 3 години

Не не е възможен защото иматмалко хора не ги слушайте пуловете какво говорят чалгаря Смави Трифонов лъже че има много превърженици БСП и тя е на същия хал използват протестиращите на 17 или 19 години или мързеливци който ги мързи да работят или олигарси който открадоха парите

344

Анонимен

преди 3 години

''Демократична България" и БСП , подкрепена от Слави Трифонов? Tова е абсолютна смехория.Циркаджилък.За това ли хората са по площади и улици.Не искам да вярвам да има толкова глупави да подкрепят тази пародия.

343

men

преди 3 години

те пък сега една орговорност поемат, ум да ти зайде..... черни въжета и цялата пасмина от последните 30 години барабар с челядта и преторианския гард по малкото останали дървета. после да идват кандидати за слава колкото искат. сгазят ли лука знаят какво ги чака.

342

Анонимен

преди 3 години

Когато Правителството е съставено от Коалиция/Сбир-щаин,тогава никой няма да поема отговорности за каквото и да е. Кажете къде с Коалиция се е просперирало.Измежду тях няма нито един,който да има смелоста да поема отговорности.Всички са ,,шкарто хора'',то те и ако не бяха,нямаше да го играят отборно.Слабаци са до един.Бойко какъвто и да е,излиза и говори от негово име,и поема личната отговорност,пък нека след това да го псуват.Тези артисти не могат да му стъпят и на малкият пръст.

341

пази биже

преди 3 години

пази боже чалкар - водещ , бсп - турската партия и демократи само за себе си да управляват

340

Културна революция

преди 3 години

Великата пролетарска културна революция на Фигуранта. В действителност тя представлява радикализация на българска революция, оглавявана от Бандата на четиримата. Това са: Тримата глупа.ци от Щаба на Черепа и Вожда им . Основните цели на Културната революция са утвърждаване на възгледите на Черепи и вълци. в ръководството на БЪЛГАРСКАТА комунистическа партия. Сякаш получавам дежа вю. Мао Дзъдун можеше да им потърси сметка за авторско право.Пълно копие на неговите идеи. 1:1

339

Случаен минувач

преди 3 години

Отровното трио действа така, както е действал поп Гапон през януари 1905. Тогава той подмамва стотици граждани на Санкт Петербург да протестират, като предварително е имал информация, че полицията ще стреля. Убеждавал хората, че видите ли, царят е добър и ще ги чуе. В т. нар. Кървава неделя, загиват повече от 200 човека, защото са му повярвали. Ето това хората трябва да проумеят. Не вярвайте и дума на отровното трио!

338

До 372 Дедо ви

преди 3 години

Не се разбира нищо от коментара ти!

337

Анонимен

преди 3 години

Искаме БСП,АБВ,Възраждане и ДПС,не щем Слави простако-чалгаря!***,чалгар,алчник,ялов пр.ъч!

336

Анонимен

преди 3 години

Кънчо Стойчев,само името като му видиш и ти е ясно какви аристократи са били предците му на тоя ПЪНЧО!Но той благодарение на любимата на баща му БКП сега е арисоткрат,бизнесмени цицолог,има имения по морето и Мелник.Истински фермерсамо американската шапка на каубоя му липсва.Тъ..панар,отвратителни комунистически из,,чадия.На жълтопаветните пък аристократиСлавчо вече им е любимец,вече не е чалгар опростачил нацията,а са толкова десниколкото левия ми крак.Ще повърна от гнус.

335

Loyko

преди 3 години

Когато Прокуратурата взе да разнищва мрежата от съветници извършващи не дотам законни действия,Президента се втурна да ги защитава и да отвлича вниманието и подстрекаване към надигане на протести срещу хората борещи се за законност и ред в държавата.Възможно е и Президента да стои зад доста незаконни действия в Президентството и затова се надига като защитна мярка. Атаката е най добрата защита...това е принципа на Радев.

334

Бунгар

преди 3 години

Нищо не се радикализира и такъв кабинет е невъзможен. Не манипулирайте хората. Не е време за развихряне на фантазията на заблудени журналисти/най вероятно платени с поръчкови статии/.

333

Анонимен

преди 3 години

*** на Бойкикев по-скоро НЯМА да влезе в следващия парламент или силите ще им стигат да са нечий златен пръст,ако ДПС не направи с БКП коалиция.Главанака също ще е с много по-малко отколкото го помпат поръчковите проучвания.Една седесарканосеща цветя на тошовия гроб,един десеннеоболшевик със здрав комунистически корен и единслучайнонеможещ да пее незавършил дълги години консерваторията цигулар шоуменще спасяват България!Само че НЯМА КОЙ В ЕВРОПА ДА ИМ ВЯРВА!ПАРИ,НАНАЙ!Жална ни майка

332

Анонимен

преди 3 години

До преди два месеца нямаше никакви сигнали за някакви протестиче назрявали,Гадев си съскаше злобно както прави от почти четири години.Арестуваха му секретар и съветник и Гадев обяви курс към въоръжена борба с вдигнат юмрук,същий садист Че Гевара!!Всичко е по сценарий на едни далече на североизток,очертава се една много принципна УЗУРПАТОРКА КОАЛИЦИЯ,УЗУРПАТОРСКА ЗАЩОТО ГЕРБ ЩЕ ИМАТ НАЙ=МНОГО!Нищо чудно няма в тая коалиция ХОРА,ВСИЧКО Е С КОМУНИСТИЧЕСКИ КОРЕН!БКП,ДЕСНИТЕна Ристо,Главчо!УЖАС

331

Анонимен

преди 3 години

С ТОЗИ ВАРИАНТ ЗА УПРАВЛЕНИЕ - ТОВА НАИСТИНА ЩЕ Е КРАЯТ НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!

330

Анонимен

преди 3 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ПРЕДИ ВСИЧКО!Ако го нямаше днешния ден Гадев поне в Пловдив нямаше да дърдори злобно защото щеше да е извън България.Но той пък като околохасковски *** можеше да е някакъв в източнорумелийската власт,но нямаше да тормози нас от княжеството.Егати късмета 135 години след Съединението антибългари-русофили пак искат да ни направят задунайска губерния както между 1944-1989 година.Тъкмо започнахме да се отскубваме и неслучайно побесняха.БЪТЪВЪ=ТЕЛЕВИЗИЯТА НА МЕТЕЖА.БОЙКОТ!

329

Анонимен

преди 3 години

Вижте снимка та на която полицията бие майка с дете. В,Фейсбук пишат че един от полицаите после удря и детето с палка?????

328

Идеалист

преди 3 години

Аха, да заменим Боко със Славчо Чалгаджията. От трън та на глог, че бил по-висок!Единият ни грабеше 10 години, другият 20 години ни опростявашем за да може първият да ни граби и ние да не рабираме какво става.