15

Анонимен

преди 3 години

Причината за задръстванията е Винету с джибката! ОСТАВКА!

14

Анонимен

преди 3 години

Нека не забравяме, че всичко това е благодарение на мъдростта на негово величество генерал Борисов наричан още способния, а сред народа известен като боко баш суджука. Нека онези дето мразят рушвета, като пчела мед, да кажат с колко се увеличиха такива катастрофи, поради това че се кара на фарове денем и стоповете се забелязват трудно. Или карай да върви, да не ще оправяме света. Двайсетуни да падат.

13

ххаха

преди 3 години

един сложи минус

12

Край

преди 3 години

Нали се навирахте до стоповете на тоя отпред святкахте на хората да ви правят път че са милки а вие баривциСега висете като мърсоли на шосетоБате му е виновен на материала

11

Shark

преди 3 години

До 1 И аз това се питам постоянно.

10

ПорЦелан

преди 3 години

"Софиянци цяла седмица стоят на полусъединител и уикенда гааааааз да задръстим пътищата в провинцията и към Гърция...сигурно защото в софия е много хубаво:)"Ами имаме си парички и вместо да се вкисваме в къщи, да бием децата и да се караме с жената ги товарим в колата и отиваме да харчим. В София е хубаво, особено като ги няма ония педеронафти по кръстовищата, но малко разнообразие е необходимо.

9

Анонимен

преди 3 години

komunistite obichat da chakat na opashki...:-)))komunisticheski olimpiiski sport...:-)))

8

Ф.С.В.

преди 3 години

1 час по магистрала и после 3 часа по селските пътища и после пак 3 часа по магистралата -Made in BG!! както имаше един виц- един Китаец кацнал в София и искал да стигне до Бургас- Правилно се ориентирал към ЖП гарата с "високоскоростните влакове--Пътувал близо 10 часа (самоубийци на релсите -автомобили на релсите- стари запалени локомотиви)) и като слязал в Бургас казал- Не знаех че БЪЛГАРИЯ Е ТОЛКОВА ГОЛЯМА -ПОЧТИ КОЛКОТО КИТАЙ--ХАХАХАХАХААХАХ

7

приветствам

преди 3 години

До 69Те са си проектирани за безопасна максимална скорост от 120 км/ч, обаче винаги има ''специалисти'' които знаят повече от другите!Така е и със т.нар. БУС ленти, освен задръстване, друго не се постига с тях.

6

Анонимен

преди 3 години

Да изградиш скъпо съоръжение, да се хвалиш, че ще стигаш за 3 часа от София до морето и само след няколко години да получиш жестоки катастрофи почти на едно и също място и над 10 км задръстване в посока Бургас.

5

До 1

преди 3 години

4 0Не знам защо това шосе се нарича магистрала#######Не ти е виновно "шосето " а де би ла зад волана.

4

War

преди 3 години

Селяните от София отиват да си осолят слабините....

3

Анонимен

преди 3 години

Софиянци цяла седмица стоят на полусъединител и уикенда гааааааз да задръстим пътищата в провинцията и към Гърция...сигурно защото в софия е много хубаво:)

2

69

преди 3 години

да намалят с 20 км максимално разрешена скорост, като за автомобили така и за камиони, както и фиксирани камери през 5-10 км, и лупане яко, от друго бг не разбира, страшно ниска култура и комплекси

1

Анонимен

преди 3 години

Не знам защо това шосе се нарича магистрала...