93

нормални българи

преди 3 години

тримата овчари , борецо , мая с камбанката и импексова , кога ше бъдат съдени за организиране на преврат ? за фигуранта не пиша , той си знае кво го чака като му падне имунитета .

92

Хм

преди 3 години

92- Тцъ- всеки извършител на престъпление ще си носи наказателната отговорност, касто стой, та гледай. Точно ТОВА означава принципът на ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА, правоприложен в съдебното производство;0 Въпросът е- след като сте срещу мутрите и за върховенство на закона, не знаете горенаписаното;D

91

Анонимен

преди 3 години

Пускайте хората!!!

90

Анонимен

преди 3 години

Радев като му мине мандата и го подгонят грипените сам ще потърси Гешев.

89

започна се

преди 3 години

Засега дребните риби. След някоя и друга седмица и Румен Радев.

88

Анонимен

преди 3 години

Да свикват! Там е точното им място!

87

Анонимен

преди 3 години

Самите гербери са доста объркани. Имат информация, че преди протеста се е говорело за готвени провокации. Коментира се дори, че депутати, близки до Бойко Борисов и свързани с неговото мутренско минало, са подбирали хора да отидат на протеста и да предизвикат безредици. Шефовете на МВР и ДАНС трябва да бъдат изчегъртани. Това каза пред Фрог нюз бившият депутат от ГЕРБ Методи Андреев. Ето какво още обясни той за ситуацията в България:

86

Анонимен

преди 3 години

А тримата миризливи старци от отровното трио дали и те са отишли да протестират?

85

Анонимен

преди 3 години

как ще протестират пред съда и така да влияят на независимостта на съда. Разкарайте ги веднага тези ***.

84

Анонимен

преди 3 години

Тия не бяха ли на входа и изхода на Кремиковци заедно с добрия вълк Лупи. Протестират хората , взеха им хляба. *** не са мутри.

83

Анонимен

преди 3 години

Президентът, дето трябва да обединява, а разединява - ВЪН. Президентът, дето подбужда към парламентарна криза и метежи - ВЪН. Президентът, дето нарушава Конституцията и е в съучастие с Божков и криминалния контингент - ВЪН.

82

Анонимен

преди 3 години

И арестуваните астрофизици викат мутри вън. Брей.

81

Анонимен

преди 3 години

Отивайте да работите мързеливците на фигуранта!

80

Анонимен

преди 3 години

Брей, сред тия арестувани няма и една мутра. Само астрофизици брее.

79

Анонимен

преди 3 години

Алооо протестърите вие не сте привелигировани граждани!

78

Анонимен

преди 3 години

Съдът не трябва да се влияе от метежниците!Да търкат наровете мамините синчета!

77

Хм

преди 3 години

Така, значи- всеки протестър е длъжен по длъжностна характерика, въз основа на сключения трудов договор между него и работодателя му от Дубай и Сърбия, да прави опити за умишленото убийство на български полицаи, а всеки полицай- съгласно клауза от същия договор, е длъжен да остави протестъра да довърши успешно опита за убийството му, като не си защитава живота и като не се противопоставя на протестъра по никакъв начин. Хахахахахаха;D Протестърите- мутри наистина са леко ку9999ку;D

76

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 73До голяма степен съм съгласен с Вас. Въпреки всички им напъни, държавно имперските реваншисти са обречени.

75

Анонимен

преди 3 години

Четете история, след вакханалията на всяка революция идва на власт консервативно управление и то не за друго, а защото самото общество иска това.След Френската революция следва реставрация на монархизма, след управлението на отявлени лум-***-ни по исторически смисъл на тази дума, дойде на власт НДСВ.Революциите в най-добрия случай действат отрезвяващо на съвременниците си, а у нас израснаха няколко поколения out of the space.

74

Анонимен

преди 3 години

За Росен Миланов тия смеят и да кажат,че се беше намърдал и като зам.областен управител на Русе и беше шеф на СМР в Пътна Инфраструктура? А тоя Шивиков го гласяха за кмет на Карлово и евродепутат от ВМРО.И тия ше ми вдигат възстания и ше ми се барат за патрЕоти?!Боко е тиква тотал щета,но тия са по-долни и от него,защото правят всичко възможно да се изкарат света вода ненапита, а то е точно обратното.От това най-много ме боли.И сега ще драпат с каквото могат за да вземат властта.