107

Анонимен

преди 3 години

До 120 ПротестирщА полицйте не са ли хора. Те дали също не са сънували как няколко хиляди седят срещу тях и ги псуват,как до тях и върху тях падат бомби,камъни и павета. Ти си отишъл един ден там и си сънувал някакви неща. А те като са седяли 50 дена на този стрес дали се чувстват по-добре от теб. Всеки ден да са на такъв стрес. Да отиваш на работа с идеята,че днес някой *** може да те осакати. Тъй че твоето кошмарче е нищо в сравнение с тяхната реалност

106

Анонимен

преди 3 години

Аз на очите си ли да вярвам и това което виждам по телевизията или на смешни ревльовци които били избутани. Ми полицията търпя,търпя да ги замеряте и отвърна. А това,че от 120 задържани 60 се окзаха престъпници с присъди не го коментирате. Всеки втори протестер е престъпник.

105

Протестиращ

преди 3 години

След протеста на 2-ри септември не бях на себе си, като изкарах целия 3-ти в състояние на потрес.Вечерта на 3-ти като си легнах сънувах трупове.Това е истинска история. Аз протестирах. Не съм хвърлял нищо. Не съм наранил никого. Но сънувах КРЪВ. Наистина! Сънувах 6-7 локви с кръв. Вече съм по-добре. А утре, вероятно ще съм стария човек. Въпроса е кой ще поеме отговорност за ужаса на 2-ри?

104

Анонимен

преди 3 години

Да мятат бомби и павета могат. Ама като им отвърнат и ги избутат реват като женки. Големи смелчаци са тези протестери. Те имт право да бият,чупят и замерят,но ако им се отвърне се шокират. Свикнаха 50 дена да тероризират всички и да не им се търси отговорност и сега като почна да им сс отвръща са като ***.и

103

Лъжци

преди 3 години

Всичките лъжци тук, които се радвате на кръвта ни от 2-ри септември.Нека Бог се разправя с вас. Чета ви лъжите.. будите омраза. За това ще спра.Но вие ще си плащате за тези думи. Ще видите. Господ забавя, но не забравя.Имайте го предвид! Лека вечер от мен!

102

Анонимен

преди 3 години

Шефовете на Хиполенд още от първите дни плащаха по 50 лв на човек на персонала си, за участието в протестите. Много честен човек няма що. Да си купува протест. Я влезнете в Бг работодател да прочетете мненията на бивши служители за конпанията. Поредния крадец вика дружте крадеца

101

ВИДЯ СЕ!

преди 3 години

ГАВАЗИТЕ НА БОЙКО ГАЗЯТ МИРНИ ПРОТЕСТИРАЩИ И ГОСТИ НА СТОЛИЦАТА, ЗАЩОТО НЕ МОГАТ ДА АРЕСТУВАТ 15 ЧОВЕКА, КОИТО ХВЪРЛЯТ БОМБИ И ПАВЕТА.АЗ БЯХ ТАМ И НЕ СЪМ ХВЪРЛЯЛ НИЩО! БЯХ ИЗБУТАН КЪМ ПОДЛЕЗА.ЗА МАЛКО ДА МЕ ПРЕГАЗИ ТЪЛПАТА, ДА ПАДНА В ПОДЛЕЗА И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ! А ЗА РАЗКОШ МИ ИЗКАРАХА ВОДНО ОРЪДИЕ, КОЕТО МОЖЕ ДА ИЗГАСИ СТРАНДЖАНСКИ ПОЖАР ЗА 5 МИНУТИ А МИРНИ ГРАЖДАНИ БЯГА ГОНЕНИ ОТ НАДРУСАНИ ЖАНДАРМЕРИСТИ, ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ДО РАКОВСКА!ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ В ЖАНДАРМЕРИЯТА? МАЙ ИМА НУЖДА!

100

Анонимен

преди 3 години

Набий протестер,спаси държавата.

99

Троленето

преди 3 години

Троленето ще ви види сметката. И най-хубавото е, че никой няма да прави нищо за това.Сами ще се самоунищожите. Приятна вечер. Тролете си колкото искате - видя се на 2-ри СТО ХИЛЯДИ! СТО!

98

Анонимен

преди 3 години

Да живее полицията. Бой по клошарите

97

Анонимен

преди 3 години

До 106Абе протесторче смешно,когато десетки ***.ци хвърлят бомби по теб е нормално по някое време да им отвърнеш. Когато тия деби.ли се скрият измежду другите няма как да ги отсееш,а избутваш цялата група встрани. Като си недоволен,че са те бутали ходи да ревеш на отровеното ти трио,че допускат разни провокатори между вас и всичко тръгва от там.

96

Срам!

преди 3 години

Жандармеристите ПРЕБИХА гости на столицата, представители на ЮНЕСКО и ЖУРНАЛИСТИ.Днес на площада са ОХРАНИТЕЛНА ПОЛИЦИЯ, а жандармерията е скрита.ЗАЩО ИМАШЕ ПУЧ СРЕЩУ МИРНИ ГРАЖДАНИ и ПРОТЕСТИРАЩИ? КОЙ ЩЕ ПОНЕСЕ ОТГОВОРНОСТ?Това няма да остане така!

95

Анонимен

преди 3 години

Къде са се скрили 3-те прасенца Бойко,Шиши и Каскета? Въпрос с повишена трудност.

94

До: номер 100

преди 3 години

"Svenska Aeroplan AB" = Шведска Въздухоплавателна Компания е фирмата, произвеждаща Saab JAS 39 Gripen - изтребителите, предложени първоначално от Румен Радев.Дааа, дааа! Това е същата фирма, която произвежда автомобилите Saab!А Saab (също като Volvo) не е съветска фирма!

93

2-ри Септември

преди 3 години

Не си мислете, че 2-ри септември ще остане така. Много престъпления направихте. Ще плащате за това! Няма да останете безнаказани!

92

СРАМ!

преди 3 години

ЗАЩО ЖАНДАРМЕРИСТИ ПРАВЯТ ОПИТИ ЗА УБИЙСТВО В ЦЕНТЪРА НА ЕВРОПЕЙСКА СОФИЯ?КОЙ ЩЕ ПЛАЩА СМЕТКАТА?

91

Жандармерия

преди 3 години

ИСКАМЕ ДА СЕ РАЗМАСКИРА ЖАНДАРМЕРИЯТА!Всички ЖАНДАРМЕРИСТИ, които бутаха мирни протестиращи към подлеза и създадоха МАСОВА ПАНИКА, арестуваха МИРНИ ПРОТЕСТИРАЩИ, ГОСТИ НА ГРАДА и ХОРА НЯМАЩИ ВРЪЗКА С ПРОТЕСТА, ДА БЪДАТ ИЗОБЛИЧЕНИ!ЕНИЧАРИ! ТАЯ СМЕТКА ЩЕ Я ПЛАЩАТЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ!УБИЙЦИ! БЯХ ТАМ! ВИДЯХ ВСИЧКО! УБИЙЦИ!

90

Рехави протести

преди 3 години

Снимани от дрон протестиращите в София са по 2-3 хил. души всяка вечер. На най-големия митинг на 29.07 са били между 10-12 хиляди. В останалото време са 1-2 хиляди дневно. А днес са само около 250 души. Крайно недостатъчно... Може би есента... За сведение протеста на жълтите павета на БСП е бил между 2000-2500 души. Колкото едно село. Жалка работа. За сравнение големите протести на СДС през 1990,1991,1996, 1997 години, които събориха комунизма бяха 150-200 хиляди души в София дни наред. Тогава нещата се случват.

89

#KЪДЕ Е БАЦЕ?

преди 3 години

Last seen Sep 2, 5:00 PMКОЙ ЩЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ИЗБУТАНИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ?ЗА МАЛКО ДА БЪДЕМ СГАЗЕНИ ИЛИ ДА ПАДНЕМ В ПОДЛЕЗА!ТИ ЛУД ЛИ СИ БЕ? МУТРО? АЗ НЕ СЪМ ХВЪРЛЯЛ НИЩО! КОЙ ЩЕ ПЛАЩА СМЕТКАТА?#КЪДЕ Е БАЦЕ?

88

Истината

преди 3 години

Боко е като Хитлер в бункера.Те му викат, че Масква е в Берлин, той нарежда да нападат Масква с всички сили.. ПАДЕНИЕТО Е ПЪЛНО. Пазете го да не се гръмне с Глока... Сериозно!