82

Анонимен

преди 3 години

Ся, тия баналности и клишета са ми до болка познати.А дори и да е така както казваш, то е изключение, което само потвърждава правилото.Само да ти кажа, че има един кандидат-президент на САЩ малко преди ВСВ, който обещал в предизборната си платформа, че ще въведе мероприятия за ограничаване на богатството на свръхбогатите, е застрелян "превантивно".

81

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 101Не, не е така по цял свят. Ти си този който е далеч от живота и явно не си излизал от хрaлупата си. На запад ако хванат на клипче някой политик с чекмедже пълно с кюлчета злато, пачки евро и пистолет ще си подаде оставката на мига. Клипчето обиколи Европа, но на безсрамника не му пука. Ти го плюеш, а то ти вика дъжд вали. И това е само един пример от всички циркoве и безумия, които се случиха.

80

Анонимен

преди 3 години

98, много си далеч от живота, по цял свят е така и то от хилядолетия.

79

Анонимен

преди 3 години

Ненаядоха се тези, бе! Не пускат властта! Държат се точно като...... комунисти! Каквито са си... каквото и друго да се опитват да ви внушат.

78

Анонимен

преди 3 години

Полицията защо забави изгонването на метежниците?

77

Анонимен

преди 3 години

91, С/У вас използваха цялото недоволсто на огрромната несъгласна с протеста маса.Бръкни си в носа с неизрязан нокът и като шурнат 2-3 какпи кръв - оставката готова.

76

КАЗВАЙТЕ СИ!

преди 3 години

КАКЪВ ГАЗ БЕШЕ ИЗПОЛЗВАН СРЕЩУ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ?КАЗВАЙТЕ ВЕДНАГА! ПРЕСТЪПНИЦИ!

75

ХИМИЧЕСКА АТАКА?

преди 3 години

КАЗАХА МИ, ЧЕ Е СЪЛЗОТВОРЕН ГАЗ.КАКВО ИЗПОЛЗВАХА СРЕЩУ НАС?

74

ОТ 84

преди 3 години

До до 84АМИ АКО ИМАТ РЕГИСТРАЦИЯ ЗА ПРЕДИШЕН НЕЛЕГИТИМЕН АРЕСТ, КВО ПРАВИМ БЕ МИШОК?ПАК СА СИ НЕВИННИ.СЪДА КАЗВА КОЙ Е ВИНОВЕН И КОЙ НЕ, А НЕ мвр ИЛИ гешев!!!ПРОЧЕТЕТЕ КОНСТИТУЦИЯТА И ТОГАВА ПЛЯМПАЙТЕ ПРОПАГАНДА!МИШКИ!

73

Пижо

преди 3 години

Това е химическа атака! Мутрата от Банкя и мафията на ГЕРБ няма да се посвенят да използват химическа атака срещу народа си! Срещу деца! Деца бяха обгазени! Това, че няма власт по света, която да се задържи след подобна Кървава нощ е най-малкият проблем на мафията. По-големият е, че затворът е гарантиран, включително и на полицаите, използвали забранени химически вещества!

72

до 84

преди 3 години

Тия 60 вече ИМАТ криминална регистрация, нещо абс. несвързано с т.нар. "протест", вероятно във връзка с други деяния, за които има съответни протоколи.Да, неосъждани са, т.е. по презумция невинни, но въз основа на гореказаното ги "държат под око". Навсякъде по света има такава практика.

71

21-ви век

преди 3 години

По филмите:"Колите летят"В България:"Борба за демокрация"ЧЕСТНО ЛИ? НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ БЕ? НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ПОНЕ МАЛКО?!?!?!?!ОМЕРЗЕН СЪМ!

70

муспи

преди 3 години

От Великото Народно Въстание се оповестява: Мутрите и във власта и в опозицията са все криминално регистриани. БББ (Бате Борисоф Безсребъпника) премята по банките милиарди, а Станишката се шири в Швейцярия както Стоичков не може и да си представи.

69

Не ви ли е СРАМ?

преди 3 години

Засрамете се! ОКЪРВАВИХТЕ мирно-протестиращи! УНИЩОЖИХТЕ ДЕМОКРАЦИЯТА! НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ?

68

120/60

преди 3 години

"задържани над 120 души, 60 от тях - с криминални регистрации"Всеки от ЗАДЪРЖАНИТЕ НЕВИННИ вероятно ще получи "криминална регистрация". ВСЕКИ!Вие СЪДА за нищо ли го нямате? СЪДА определя кой е виновен, НЕ мвр! НЕ гешев!СЪДА! Третата Власт! Нямате го за нищо! Отpепки сте!

67

Кръв на Жълто Паве

преди 3 години

Това е ГЕРБ. Подкрепяйте ги още. Избийте ни!Същото е било и като комунистите са дошли на власт - купчини с трупове на недоволни граждани.Давайте. Същите сте.

66

Анонимен

преди 3 години

Последното изречение обяснява всичко: 120 задържани и от тях 60 с криминална регистрация.

65

Кървава София

преди 3 години

Ние им даваме цветя, знамена и заплати, а те ни пребиват в тъмните улички.ЕВАЛА!

64

Кървава София

преди 3 години

Туристи ЙОК

63

Пешеходец

преди 3 години

Трябваше да пребият някой турист. Добре че нЕма вече. Те ги изгониха... LMAOДобре дошли в кървава София с цар Боко Тиквата на власт!