104

Анонимен

преди 3 години

НЕМЦОВ.....ЛИТВИЕНКО....БЕРЕЗОВСКИ ....СКРИПАЛ...Полисковская ....всичките американски агенти. Като се амортиpизрат до толкова, че носят по-малко дивиденти на господарите си от парите, които господарите им и плащат, ликвидират ги. Така хем се отървават от тях, хем от смъртта им правят пропагандни скандали в своя полза.Историята показва - ВСИЧКИ американски агенти свършват по този начин.Това е случая и с Нахални, така ще бъде и с наследника му.

103

ЕЛИ

преди 3 години

ТОЗИ БЪЛВОЧ Е НАСОЧЕН СРЕЩУ СЕВЕРЕН ПОТОК 2САЩ ОПИТВАХА КАКВО ЛИ НЕ САЩ ГО ОТРОВИХА НАВАЛНИ САЩ ПОДКУПВАТ ГЕРМАНСКИ ДЕПУТАТИ ЗА ДА ИСКАТ СЕВЕРЕН ПОТОК 2 ДА БЪДЕ ОТКАЗАН ОТ МЕРКЕЛ НАВАЛНИ ИМА 1% ИЗБИРАТЕЛИПУТИН НЕ Е ЛУД ЗА ДА СИ НАВЛИЧА БЕЛЯ ЗАРАДИ НАВАЛНИ ДА ЖИВЕЕ ЦРУ НА САЩ

102

Анонимен

преди 3 години

До ЦРУ"Злобно, некадърно джудже", а не забелязваш собствената си злоба, която просто блика от теб.Колкото до джуджето, приятелю, това е един от случаите, когато размерът няма абсолютно никакво значение. Тук трябват други неща, главните от които са акъл и кураж. Не се ли питаш защо въпреки несъмнено великанския ти ръст, още не са те избрали за президент? Но ти не се отчайвай. Ще се намери и за теб поприще. Например в някоя градина да береш круши. Там ръстът действително е от значение.

101

Анонимен

преди 3 години

Руснаците трябва да са полудели да тровят човека- като им спрат газта и вълненията ще започнат щото валута откъде? По- скоро България е теста какво ще стане в Русия и как да пуснат мухата с корупцията и олигарсите. Не, че го няма това, но доведено до абсурд от пропагандата кара населението да се побърква.

100

Анонимен

преди 3 години

Новичок?!?Поредния пропаганден бълвоч на западната пропаганда!Ако е отровен с това БОВ би трябвало зениците му да са свити максимално. Но при постъпване в болницата не е бил със вити зеници. Тоест, имаме ЛЪЖА!Вчера Лукашенко официално заяви, че тяхното разузнаване подслушало и записало телефонен разговор между Берлин и Варшава, в който се обяснява как да направят номер на Меркел, като изкарат Навални отровен и да попречат на Путин да подкрепя Белорус. До дни щял да публикува записа.

99

Анонимен

преди 3 години

Не било ясно какви ще са последствията за Русия.Тя, Русия, доколкото знам, мечтае за последствия. Затова само се чуди кого да отрови..

98

ЦРУ

преди 3 години

СЕВЕРОАЗИАТСКАТА ДИВАШКА КОЧ-НА .....никога не трябва да се допуска сред цивилизационната общност !!!! ЖАЛКИ .....нещастни ЛЪЖЛИВИ НЕКАДЪРНИ ДИВАЦИ ....и да убият човек...им трябват няколко опита !!!!!! До сега жертви на злобното некадърно ДЖУДЖЕ - НЕМЦОВ.....ЛИТВИЕНКО....БЕРЕЗОВСКИ ....СКРИПАЛ...Полисковская ....123 + разследващи ЖУРНАЛИСТИ.....ген. ЛЕБЕД ...и още 20 + генерали - противници ...3 руски ДИПЛОМАТИ...и т.н...и т.н

97

откритие

преди 3 години

Нов подобрен вариант на Новичок и се казва Путичок.

96

ЕС не вярва на Русия

преди 3 години

Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва...

95

Х

преди 3 години

Поредната политическа жертва на Путин кагебиста, която вече ще му излезе през носа.

94

Kreti

преди 3 години

Ако беше новичк трябваше да се гътне Навални на 5 минута , а те го возят напред назад та чак и до Меркелостан. Не ни правете на глупави моля!

93

Анонимен

преди 3 години

Не е лошо, че се вълнуват за Навални, ако са искрени. Но защо се вълнуват само за определени хора (Навални, Скрипал, ...), а за повечето изобщо не им пука. Не чух да реагират за изгорените живи в Одеса. Даже следствие нямаше.

92

Анонимен

преди 3 години

Абе нека германците да плащат скъпия шистов газ на Хамерика, като са толкова отворени. Нали имат пари. Загубеняци.

91

154

преди 3 години

Никой не вярва, че руснаците са го отровили. То няма как да си толкова ***. Вижда се якия натиск на най-големия и добър пропагандатор. Стига с тая Русия, оставете я.

90

Анонимен

преди 3 години

Е то се знаеше веднага че е новичок. За кво си играха да го тестват даже. Загуба на време. Веднага Путин е виновен защото той е бавен, че да трови все с новичок и да се надява да не се усетят. Поредния цирк да се чудят как да санкционират Русия че не им е кеф че още съществува.

89

ранобуден

преди 3 години

Не мога да спя вече спокойно и посред нощ цъкам на компа да видя как е Навални. Загрижен съм много за неговата евроатлантическа натура дали ще оцелее след тази отровителна имитация от неговите хора началници.

88

Обективен

преди 3 години

Te отровителите лъснаха - вече натискат Меркел да се откаже от "Северен поток 2" , като причина е отравянето на Навални.

87

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 127Ти се шегуваш, колега!

86

анонимен

преди 3 години

Oщe при Cкрипaл cтaнa яcнo, чe нeщo нe e тaкa! Cпoрeд aнглo-aмeрикaнcкa инфoрмaция тoвa нeщo трeпe вcичкo живo нaoкoлo - кoтки, кучeтa, хoрa! Кaк тaкa въпрocния "нoвичoк" e пoрaзил caмo и eдинcтвeнo Нaвaлни при тaкaвa кoмпaния oкoлo нeгo!? Кaк нa мяcтoтo дeтo e пил ЧАЙЧЕ c "нoвичoк" нямa други пoрaзeни!? Гeрмaнцитe ce въртят кaтo кaлaйджия в тигaн зaщoтo Джo Бaйдън им e извил кункитe! Чичo Джo щe зaгуби мнoгo oт Укрaинcкия гaзoв транзит и ce зaигрaвa нeпрякo! A чичo Дoни знae ли?

85

Анонимен

преди 3 години

"Руснакът е най големият и най нагъл лъжец в целия свят" Тургенев