19

До 4

преди 3 години

Обяснено беше: няма как освен пиротехниката да е била складирано в палатките, които никога не са били проверявани.

18

ааа

преди 3 години

Герберастка гадино погрома го извърши 10 години, оня дето се крие като страхлива мишка.

17

Гражданин

преди 3 години

Браво на МВР! Крайно време беше.

16

681

преди 3 години

Погледнете ***, която са оставили след тях. Това показва съзнанието на протестиращите. Едва ли може да се очаква друго от леви анархисти и терористи (саботьори на метрото, биячи на деца, хврърлячи на миниум и бронз, наркомани и криминално проявени ***).

15

SS

преди 3 години

ами не тръгвате, я! Само хвърляте срещу протестиращите нервно-параличините капсули, че е по-лесно... и по-лесно и здравословно (за вас)И тоа Попов хич да не се опитва да ни манипулира, че "И за медиите е важно вече какво се случва, как действа полицията, а не защо има протест"Ако неговият "интелектуален" потенциал стига дотук, за другите е важно защо има протест. Защо има и чекмеджета с евро, защо се говори така на записите, какво става с Барцелона, и т.н, все будистки далавери...

14

8

преди 3 години

Това вече не е нашата полиция , а на властващите мафиоти !Долу полицията !Не поздравявайте полицай когато го срещнете , макар да ви е познат или приятел !Те са наши зомбирани врагове щом ни бият без причина !

13

артисти

преди 3 години

Ти не си го барнал той се превива по земята ,гледа съдията и чак на рев го докарва само и само да му свирят дузпа ... и да сте ги ударили и да не сте ,гледайте те да не ви удрят ,че ще ви арестуват и обработят зад колоните ,сега може и някъде в камионетките... па и както са в настроение от слънцето 10 часа пек със скафандър леле..леле....

12

Защо ли

преди 3 години

Страно телевизията на ***, защо не кани обикновени хора който издържат тази шайка наречена полиция да си кажат мнението?

11

Анонимен

преди 3 години

НИпровокатори да има множеството са мирни протестиращи за един престъпник не можете да си позволявате да биете хиляди невинни хора излязли на мирен протест АКО В ЕДНО СЕЛО ИМА ЕДИН КРАДЕЦ ТРЯБВА ЛИ ДА АРЕСТУВЕТЕ И НАБИЕТЕ ЦЯЛОТО СЕЛО Демокрацията се определя от множеството Властта от няколко провокатори нея е страх нея я е страх от хиляди хора излязли на мирен протест вие си измисляте провокации за да вигнете ръка над мирните хора.

10

Есаул

преди 3 години

Не е работа на синдиката да коментира чисто служебни въпроси и задължения ! Може да коментира условията на труд, заплащане, компенсации, почивка, осигуряване и може би - дали е длъжен да търпи да го мерят с яйца, защото ако приложи физическа сила и помощни средства да се защити, някаква тиква може да си отиде! Общо взето това им е казано - стой на слънцето, понасяй хули, обиди и омлет от запъртъци, но не бий никого, че Бойко ще падне! Свещената тиква!

9

Животински ферма

преди 3 години

Айде и плъховете изкочиха от дупките си, а те преди години като вилняха по улиците като бандите имали наказани?

8

Анонимен

преди 3 години

Ние питаме: Защо, след като разбирате, че действията на провокаторите изместват целта на протеста, не ги ловите и задържате, а нападате, биете и задържате мирните протестиращи? Да се правиш на велик мачо като биеш и арестуваш мирни протестиращи е по-безопасно, нали? Не тръгвате, докато не се прояви агресия, но провокаторите идват, удрят и бягат бързо, а вие тръгвате и погвате мирните граждани, които не са избягали, защото нищо противозаконно не са сторили. Кога ще се научите да работите?

7

Анонимен

преди 3 години

МАЧКАЙ БОКО БОКЛ...... ЧЕРЕПА ЩЕ ГИ ХРАНИ И НАПРАВИ МИНИСТРИ

6

Анонимен

преди 3 години

Значи, когато през 2013 окупираха университетите, протестиращите бяха добрите, умните, красивите и президента Плевнелиев заяви, че се гордее с тях и не беше ни чужд агент, ни превратажия, ни разредител! А полицията се държи в интерес на Тиквата! Търпи да я заливат с яйца и домати, само и само да запази Тиквата и пенсийката! Защото като прбия някой и той успее да издейства и най минимална присъда /а в съда не съди Борисов, все пак/, полицая трябва да напусне системата и отва сред протестиращите.

5

Тодор Живков

преди 3 години

Неги слушайте искат даси стоим ида мълчим,а те да продължават да крадат,Война ще има.

4

Мильо

преди 3 години

Затова се обърнаха за помощ от провокаторите на Стъки , да проявят агресия , че полицията да набие и разчисти протестиращите!

3

Анонимен

преди 3 години

А като се види ,че някой е провокатор ,бива ли арестуван ?В нета има видеа , как са блокирани постъпите към протеста и десетки полицаи проверяват хората и спират тези ,които искат да се присъединят към протеста . Как са били пропуснати 100 човека с немалко пиротехника в себе си ?

2

Анонимен

преди 3 години

Ама вие и агресията сами си я правите. Не сме толкова наивни. И тласкате протестърите по странични улички, за да ги пребивате без свидетели и без журналистите да видят.

1

Анонимен

преди 3 години

И каква е целта на протеста освен да искат служебно правителство на Решетников и Божков