82

Копейкин е ясен

преди 3 години

Рушка *** продаваща наркотици във ВарнаА партията му трява да се кръсти не Възраждане, а Преяждане

81

българина

преди 3 години

същото като с навални и онази па тка от украйна дето избяга ! само че не чувам нищо от брюксел за санкции, от козяк, от меркел, да ги еб а всичките *** нафи ли цемер ни ! всичко се връша да знате и то на децата ви лиц емерни *** нещастни!

80

Копейкин да бъде

преди 3 години

Публично изнасилен!За назидание на предателите!

79

тъй си е

преди 3 години

Той Радев привика командващите на видовете въоръжени сили, но те нещо не му отвърнаха с взаимност.Радев се е запътил право към централния, но се опитва до пътя да забавя процеса.

78

До Анонимен

преди 3 години

Копейкин какво му е хубавото

77

Анонимен

преди 3 години

Много си е добре Костадин на България и трябват такива млади и енергични хора.Дъртите и дебелите се надупват на запада вместо да защитават националния интерес.За 8 еднодвигателни стари самолета ще платим 4 милиар.При това са от САЩ.Индия като реши да купи ц400 САЩ казаха санкции и индииците останаха без части за хеликоптерите които купиха от САЩ.След този случай всяка истинска държава спря да купува от САЩ защото това е сериозна заплаха за националната сигурност .Чехия и Унгария не купува от САЩ

76

Съд и

преди 3 години

Затвор за меъежника !!!

75

Ники

преди 3 години

Една добра новина.

74

Крикиналник

преди 3 години

Криминалникът Копейкин е задържан и ще бъде ескортиран до Варна, където го търси правосъдието !

73

Анонимен

преди 3 години

Даже и украинският депутат Вадим Рабинович който е Еврейн предупреди Беларус да не се подвеждат по западните измамници защото ще настъпи разруха.

72

Анонимен

преди 3 години

До Копейкин да бъде Кой предатели ве. Я погледни на борисов кабинета колко неща е дало на дало на концесии за без пари. Днес още една концесия на магерешки на хората

71

За 77 искам да еба

преди 3 години

ПутинДано да го запишат;)

70

Защо?

преди 3 години

Да не сгазил лука?

69

Анонимен

преди 3 години

Много лъжи са написани в коментарите. Трябва да знаете, че сървъра на този сайт се нарича Яндекс, руски е и всичко се записва, включително ИП адресите на клеветниците.Ще дойде време когато ще изискам тези адреси, когато ще намеря тези хора и те ще бъдат осъдени за тези клевети.

68

Цв.

преди 3 години

Аааа, то голям проблем и голяма драма, че този *** го прибрали. А колко много още има там.... Безкрай маскирани муцуцуни със спрейове и ножове и разни там екземпляри дето се чудя кой им плаща да са там, защото аз съм цял ден на работа. Ясни, прозрачни, продажни ***. Само се чудя докога полицията ще ги търпи, защото това където и да беше из света щяха да бъдат тотално неутрализирани. Ами хайде, поизкъпете ги малко вече.

67

Анонимен

преди 3 години

Турците много плюят ве . Що да няма и една българска партия ? има ромска герб ,турска дпс и пенсионерска бсп . Трябва да има и български партии ;) А на изборите българите за българските партии да гласуват а не за нови по големи сараи за Доган. герб е дпс.

66

Анонимен

преди 3 години

Крайно време беше този мафиот да се притесни малко

65

Анонимен

преди 3 години

Подробности не са нужни. Слуга на руски интереси

64

KOSTAS LINKE

преди 3 години

ЗДЕЛКАТА НА ВЕКА !!САЩ ЕГИПЕТ ИЗРАЕЛ ФРАНЦИЯ, ИТАЛИЯ, ОАЕ, + НАЙ-ВАЖНИЯТ ИГРАЧЕ ГЪРЦИЯ = ЩЕ СМАЖАТ ТУРЦИЯ В ЗАПАДНА МАЛА АЗИЯ И ДОРИ ДО ЦЕНТЪРА И ОТВЪД АНКАРА !ВСИЧКО ТОВА СТАВА ЧАСТ НА ГЪРЦИЯ.... А ТУРЦИТЕ ВЗИМАТ БЪЛГАРИЯ !ТОВА Е РЕШЕНО ОКОНЧАТЕЛНО !А РОССИЯ ЩЕ ДЕЛНЕ КРАЕБРЕЖИЕТО НА БИЛГАРИЯ = ЦЯЛОТО !

63

флоров

преди 3 години

Биха ме паноще не са ми платили..