190

до 221 от славянин

преди 3 години

Не позна, тиквичке, и аз работя и то на две места, не работиш само ти, а не сте на контрапротест, защото сте страхливи плъхове, елате след работа, направете един контрапротест да видим колко ще се съберете!

189

Анонимен

преди 3 години

Няма какво повече да се коментира в този сайт обслужващ партията-майка. Важното е, че има"яйса"

188

Булдозерист

преди 3 години

Ще ли ме пуснат на площада да ги изрина тия протестъри ? Кого освен себе си и господарите си представляват те ?! Откуде-накъде ще представляват народа ?!

187

Анонимен

преди 3 години

Преторианците(МВР) на БорисУФ трепат протестиращите!!!Бандити, ОСТАВКА !!!

186

Георги

преди 3 години

До КартофчоДобре им го каза колега.....в десятката.

185

Анонимен

преди 3 години

парите за антипротести секнаха, но парите за протести НЕ. Лойко и Черепа си мерят нощните шкафчета. Засега Черепа води с голяма преднина. Лойко явно е скръндза и не му се дават с кръв окрадените пари от евро фондове и обществени поръчки. Затвор за мутрата от СИК!!!

184

Тъпня

преди 3 години

Супер тъпня, за да си направят тъпите клипчета в тъпият ФБ, мързеливите *** които са излязли там. Даже се виждат и хора които очевидно си нямат представа защо са там. Пълен смях. Ако бях полицай още в 8,30 всичко да е приключило с две три гранати с Газ . Смешна работа.

183

Анонимен

преди 3 години

В парламента няма народни избраници, има народни изменници!!!

182

Анонимен

преди 3 години

Всичкото гербераст се е включило да ***, понеже се HACиPAT от страх. Айде бе ербапи, що не направите един контрапротест, нали уж сте много дето подкрепяте мутренската власт? Тука някакъв ми споменава, че е антипротестър, ама бил на работа и не можели да спретнат анти протест. Айде не на мене тия, робът си е роб до гроб.

181

Картофчо

преди 3 години

До: славянин (206)Ами ние антипротестърите не сме на улицата, защото работим!Само безработните дришльовци сте на улицата и чакат олигарсите да им сипят малко чорбичка и да им дадат малко дрогичка за да се чувстват готини!

180

шт

преди 3 години

Радев,защо те е страх от редовни парламентарни избори бре ???Да не би да се опасяваш че московските храненици няма да прескочите 4 процентната бариера???

179

Гражданин

преди 3 години

От " Възраждане" са най - големите урроди.

178

Картофчо

преди 3 години

Егати и протестиращите!? Били се сблъскали с полицейски кордон и ги били обгазили! Ами те като са тръгнали да чупят очакват да ги посрещнат с кафе и кроасанче ли! :)))))))))))Ако бяхме нормална държава като франция, досега да ги бяха разгонили тая шепа *** която използва задушлив газ срещу полицията и унищожава обществено имущество!

177

анонимен

преди 3 години

Протестиращите се издъниха. Место да изядат сламата, взеха че я запалиха. Не мислят че идва зима, а си горят храната животните. Фигуранта се е запасил с фураж до края на мандата си.

176

Ани

преди 3 години

Радев показа истинското си лице.След мандата трябва да бъде изправен да отговаря за действията си.Народът трябва да се поучи и да не издига такива типове на управленски постове.

175

Анонимен

преди 3 години

Вместо да хабят сламата, да отидат и спрат водата на София! И тока!

174

U2

преди 3 години

Това ли е от дни рекламиран хипер,супер велик протест??? Ами че то на сватбите в Шекер махала става къде,къде по-голяма патаклама...Ама то от меки китки толкова....

173

Анонимен

преди 3 години

Мутрите мобилизираха 10-15 хиляди полицаи, за мутренска разправа с протестиращите. Всички подстъпи към мястото на протеста са блокирани от мутрите, които не пускат хората да се включат в протеста.

172

Диана

преди 3 години

До до диана от славянинВие славяните сте цига*ите на цяла Европа. Леко аз да не ти наритам ***, защото тренировките си казват думата. По дискотеки, улици и други места така съм ги "рендосвала", че ме заобикалят на другия тротоар, ако ме видят. ***!

171

Анонимен

преди 3 години

всички в ареста и бой! Едно време така са ги посрещали в концлагерите Белене, но тогава не можеше и да се мисли за подобна ситуация. Безделници!!