155

Помакиня Дърдоритков

преди 3 години

Пом ашката злобна пепе лянка е балдъза на Миро Мършата.Оставка нагляри!

154

Shark

преди 3 години

Алоууу, гербазите симпатизанти, видяхте ли какви изрУУди подкрепяте. СДВР щели да използват сила, срещу кого бе, дИбИли, срещу тези, които ви плащат заплатите ли. Бойко е готов на гражданска война, само и само да не падне от власт. И вие сте същите дИбИли дето го подкрепяте.

153

Анонимен

преди 3 години

До 160Ходил БИЛ Радев свободно из народа, само с целия отбов бивши служители на ДС........... Хи хи хи хи хи хи хи хи

152

ReМяу

преди 3 години

До МяуСамо дето сттистиката казва - над 88% от населението притежава собствено жилищеДела и факти трябва, словоблудстването само на чаша с приятели

151

Хахахах

преди 3 години

Протестирайте,балъциииииииии.Все тая е на всеки вече.Щом Славчо става трета политическа сила...баталясалото блато е на път да пусне кепенците.Закривай направо...Не искам ДПС,ГЕРБ,ВМРО и още по-малко искам Слави и *** зеления чорап да ме управлява.Бой с пръчки да е.а боклиците им

150

шмафа не ще

преди 3 години

да бие Румбата ,а едно време как скачаше на Станишката....

149

Анонимен

преди 3 години

Кюлчев Чекмеджиев кръв пролива, власт не пуска.

148

5 редици скафандри

преди 3 години

След още пет часа на жегата която ще е към 34 градуса добре ще им се отрази ,а вечерта ?е дойдат отпочинали хора и ще ги натиснат ....така се бие народ ....

147

Сиганин

преди 3 години

Пак са се самообгазили завалиите.

146

17%

преди 3 години

ГЕРБ са 16-17% от 6,5млн българи. ГЕРБ са властолюбива, користолюбива комсомолско-расистка формация от безпринципни манипуланти с мания за превъзходство над всички и над всичко.

145

Мяу

преди 3 години

До АзДа, бяхме под робство, но не турско, а под руско комунистическо робство от 1944 до 1989 година. Бяха убити над 5 милиона българи за 45 години. Народа беше ограбен. Нямаха хората собствени жилища. Днешните протестиращи искат да се върне отново това време.

144

Журналистка

преди 3 години

До автора на публикацията, г-н ПоповПо каква логика исползвате в статията си наименованието "Партийния дом".Актуално това НЕ е партиен дом (всъщност доста отдавна дори).Много слабо!

143

Анонимен

преди 3 години

Ромите се организирайте и идете на площада пред Народното събрание.Тази страна е ваша родина.Защитете я!Само като ви видят левите кит-ки ще избягат.

142

До 160 аз-ът

преди 3 години

Ти го уби психически! Тоя герберски *** ще се гътне до довечера от мъка

141

Анонимен

преди 3 години

Последните ще бъдат първи.Пак трябва да чакаме бавно-развиващите се 30 -години да ни измъчват, докато се наплодят още по-бавно-развиващи се, които да вземат със сила властта.Проклет народ!Всичко кадърно избяга от тази тиня.

140

Анонимен

преди 3 години

Какво можете, протестиращите?Освен, че сте насилници, друго можете ли, безработни ком-плекс-ари?!

139

Росенец

преди 3 години

там стои главният виновник, дърпащ конците. Б.Б. е само послушна марионетка.

138

Вярно си

преди 3 години

атакист121.Съдя по неграмотността ти.Пише се "СЪС СНАЙПЕРИ". Успех,дерзай,заработвай!

137

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Бой по тая червена *** - 300 наркотрафиканти и квартални крадци и 50 хомосексуалисти, "протестиращи" за по 20лв на ден

136

Анонимен

преди 3 години

КРАДЛИВИЯ И НАРЦИСТИЧЕН И СТРАХЛИВ *** БОКО ТИКВАТА Е ЕДИНСТВЕНИЯ ПРЕМИЕР КОЙТО ЗА ВСИЧКИТЕ СИ ГОДИНИ В ПОЛИТИКАТА ЕДИН ПЪТ НЕ БЛАГОВОЛИ ДА ОТИДЕ НА ШИПКА И ДА СЕ ПОКЛОНИ ПРЕД САМОЖЕРТВАТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ОПЪЛЧЕНЦИ И РУСКИ ВОИНИ КОИТО С ГЕРОЙСТВОТО СИ НА ЗАВЕТНИЯ ВРЪХ ОБЪРНАХА ХОДА НА ВОЙНАТА И ДО ГОЛЯМА СТЕПЕН ДОПРИНЕСОХА ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ТУРСКО РОБСТВО.