241

Гост

преди 3 години

Ами да, и аз съм от народа, и аз съм против ГЕРБ , само безродни амеби не биха подкрепили справедливите искания на протестиращите.

240

тъпото

преди 3 години

До АнонименНарода си ти нали....

239

Гост

преди 3 години

Протестиращите са били "платени", но и така да беше, исканията им са справедливи, немалка част от народа се оплаква от Герберджийското управление. А във форума има я платени, я безплатни из.роди, които оплюват своите си си сънародници, оплюват протестиращите, които изразяват справедливата си позиция и отношение. Оплювачите им са безсрамни страхливци и бо.кклуци. И няма как и ГЕРБ да не се възползва, когато за пореден път народът е разединен, а не обединен срещу тази гербаджийска па.плач.

238

Анонимен

преди 3 години

Най-голямата грешка на Борисов е, че не успя да контролира токсичните елементи в държавата. От наркоман до олигарх всички свободно си правиха и си правят каквото искат. Надеждата на умнокрасивите, че има някой който обаче е готов или способен да ги контролира въпросните токсични елементи съм почти сигурен, че е напразна. Да си възлагаш надеждите на стари лица с нови имена (а понякога и имената не са нови), на бивши доказани тарикати и престъпници е твърде наивна. За жалост е късно.

237

Гост

преди 3 години

Време е ГЕРБ да си ходят, нагли продажни и безродни ***, които не се срамуват от това, че съсипаха България. Жалкото е, че и Светия Синод на БПЦ угоднически подлизурства в подкрепа на Гербеджийската па.с.ми.на.

236

old stupid retard

преди 3 години

До Анонимен От няколко избора съм председател на СИК и не е станал спор дори за един глас. Какви фалшифицирани избори. Чесни избори.... бяха само ония които ги печелеха твоите хора с 99.9%... Е днесковците ще потулят моя отговор щото не им изнася, но истината е това...

235

Анонимен

преди 3 години

253 аз съм на самия площад има и руски знамена, преброиха поне дузина, има и още увити неразгънатия знамена пак на Рф

234

Гост

преди 3 години

За какво са на българите протестиращите руските знамена? Или американски и английски такива? България трябва да е свободна и независима, нито й трябва Русия, нито Америка.

233

Анонимен

преди 3 години

В жалката група протестиращи се веят и руски знамена.

232

Гост

преди 3 години

Време е ГЕРБ да си ходят, нагли ***, които не се срамуват от това, че съсипаха България. Жалкото е, че и Светия Синод на БПЦ подкрепят Гербеджийската па.с.ми.на.

231

Анонимен

преди 3 години

Сега гледам от 100 тина метра преврата на радев/ Решетников, прави впечатление настървлението на част от дрогираните към органите на реда и второ ...няма жени, НИКАКВИ ЖЕНИ!!!!, само мъже като тълпа от " ислямисти- бежанци" нахлуващи през границата...та това е жалко за България

230

Анонимен

преди 3 години

народът не ги иска ,те конституция ще правят...хората няма да отстъпят...бой по коравите герберастки глави...

229

Браво :)

преди 3 години

Яйца, домати каквото има да лети :D а и в задръстране много ми харесва София, всички тези болни хора в колите, седят и се готвят :D Кеф (дано някога се научат що е то колело и спорт) но едвали :D

228

Анонимен

преди 3 години

Ей, големи *** пишат и подкрепят тая измислена партия! Може и да им плащат, поне изразяват недоволството си и то публично. ГЕРБ не си плащат, за да ги избират. Същото е. А тъпия народ продължава да бездейства и само пише ли, пише простотии по сайтовете.

227

Гост

преди 3 години

Такива като теб да си ходят в Турция.

226

Васко

преди 3 години

Простолюдието излязло на платен протест.Голем праз.

225

Анонимен

преди 3 години

Промениха историята вече, не се отлъгваите.

224

Анонимен

преди 3 години

Заслужавате е тоя къде не знае български да го направят министър на просветата, децата ви да учат турски задължително

223

Анонимен

преди 3 години

Май правата са само срещу народа, а не в услуга

222

Анонимен

преди 3 години

Пръскат, като система включва всички права