270

Анонимен

преди 3 години

Айде пак наратива с магистралите. Ами те пътищата пропаднаха. Само два примера ще дам - магистрала Тракия (не Станишевата отсечка, а бойковата) и северната тангента. Ама материалът е *** и му се връзва на този австралипитек.

269

Иван Иванов

преди 3 години

В Дупница, коментирам за там, защото съм от там.. имаме Сртума магистралата до Сф, ЖП линия,за Благоевград, до Солун, Е-79 минава почти през града! И, питам де са ни заводите тук, по данни на герб трети мандат кмет,градът по есграона, намалява устойчиво през всички те години с по над 500 човека, отделно който млад отиде да учи в Сф, не се връща, отделно заминаващите за чужбина, пак устойчиво.. то вече и да дойде някой да прави завод тук, а локацията ни е перфектна,няма кой да работи вече в тях

268

WW -България

преди 3 години

До Анонимен Пустите му заводи ,вече на по 3-4 етажа ги надстрояват . Един над друг ги строят ,презастрояват ... и накрая ДРЪНН.....НАЙ БЕДНИТЕ В ЕВРОПА И СВЕТОВНИ ШАМПИОНИ ПО СМЪРТНОСТ . ЕДНИ И СЪЩИ МАНТРИ И КЛИШЕТА И ЛЪЖИ КАТО НА СВЕТОВНО . Каруцар !

267

Ранд

преди 3 години

А бе тикво проста, тоя джип вече не ти помпа рейтинга! Подай си оставката!

266

Българин

преди 3 години

Заминавай си ! ОСТАВКА !!! МУТРИ - ВЪН !!!!

265

1

преди 3 години

Тоя Б.Б е ПРЕДАТЕЛ.. На тоя ЗАДАЧАТА му е да гледа България и Българите да РАСТЕМ като територия и население. Което означава- да уб.иваме араби, не.гри и китайци и да взимаме от тях..

264

2

преди 3 години

Обаче Б.Б. пуска нег.р.ите да ОТКРАДНАТ Работата и парите на българските футболисти.. Оня пуска Араби и китайци да ОТКРАДНАТ Бизнеса , Работата и Парите на Българските бизнесмени и Работници.. Туй че за да расте България и броят на БЪлгарите, трябва някой да утр.епе Предателя- Б.Б.

263

Анонимен

преди 3 години

До Чочиточно такъв е. умен. д-р на науките. генерал - справедлив макар и строг. юберменш е той. и ти също си умен и готин. затова се разбирате. супер типове сте

262

Чочи

преди 3 години

Бойко е мъдър държавник, умен и справедлив.

261

Smurf

преди 3 години

И къде са ти заводите нали ужким строиш пътища вече 10 години

260

kory

преди 3 години

Бойко,не знам дали си разбрал,но някои неща явно няма и да ги разбереш,за това се иска пипе!Ще си предаден,не от най-близките,а от тези с които строи заводи,магистрали,фабрики и предприятия!България,според теб е цветуща,райска градина,а ние сме последни в Европа и първи па кончина!Народа ще те предаде Бойко,народа!

259

Зозо

преди 3 години

За десет години толкова заводи дойдоха, че вече няма къде да ги слагаме. Лаладжийство на едро за елементарните умове на последователите му.

258

Анонимен

преди 3 години

Не съм много съгласен..........пример! Видин е на път по голям в пъти от магистрала второ...фолксваген ? Ами морските пристанища... От китай до тук да няма магистрала та ни заливат с ***

257

Пилат Понтийски

преди 3 години

Бойко беше навсякъде, не знам дали е посетил о-в Мадейра в Атлантич. океан, бивша португалска колония, от 1976 год е назависим. Островът се отличава с няколко върха над 1000 м. и множество стръмни и дълбоки скалисти долини. Целият остров е опасан с първокласни пътища , с безброй много мостове и тунели. Бойко може спокойно да се скрие с трудните терени по неговите магистрали, пред това което са построили тези 260 хил. островни жители. Бойко, не се хвали, ние знаем кое какво е и кое е само балон!

256

акцент

преди 3 години

Нe e вярнo, чe нe ce ocигурявaт cрeдcтвa зa здрaвeoпaзвaнeтo. Прeмиeрът и нeгoвитe инициaтиви ca чecтни и цeлят aдeквaтнocт. Бoлничнaтa рибa ce вмириcвa oт глaвaтa - дирeктoритe нa бoлници ca нaй-гoлямoтo злo в ocнoвaтa нa лични крaжби зa милиoни, изтoчвaнe нa бюджeтa, НЗOК, лишaвaнe нa мeдицитe нa първa линия oт нacoчeнитe зa тях cрeдcтвa, нe ce въвeждa cтaтутът нa инфeкциoзнo oтдeлeниe - 7-чacoв рaбoтeн дeн, дoпълнитeлнo възнaгрaждeниe, дoпълнитeлнa хрaнa, нe ce зaплaщa извънрeдeн труд, a зa цeлтa ce фaлшифицирaт рaбoтни грaфици, нeзaвиcимo, чe тeзи прecтъплeния cи личaт oт нecъoтвeтcвиятa c

255

акцент

преди 3 години

До АнонименАми легни си с него, ама после да не ти стягат хемороидите с ластици?

254

Анонимен

преди 3 години

Заводи за полупроводници,и цели такива, Борисов що лъжеш,за десет години,на мястото на огромни заводи,построихте,Били,Кауфмани и други подобни вериги,а хората и до ден днешен продължават да напускат, страната заради вашия"просперитет", върви си разбрахме че и ти не си човека който ще оправи тази държава!

253

Анонимен

преди 3 години

С борисов и герб идват едни фекалии нищо повече. на последно място в ЕС по стандарт, на първо по корупция. ето това е мутрата борисов

252

Койчо

преди 3 години

Боко ти не беше ли осъден за лъжи и пак продължаваш

251

Анонимен

преди 3 години

Остави ти пътищата и заводите' , бат Бойко, я кажи за златото и банкнотите евро в нощното шкафчче................и аз искам така!!!