47

Анонимен

преди 3 години

До до 46Неотдавна гледах видео в Тубата,че американците са изтеглили около 150 000 руски учени,след перестройката на Горбачов и са ги привлекли на работа за тях,за пари.

46

Анонимен

преди 3 години

Колкото Едисон е открил лампата,нищо не е открил Едисон,а е откраднал пак от европейците и от руския учен Яблочков!

45

до 46

преди 3 години

Гейтс купува ДОС за 25 000 до 75 000 долара, точната цена не е известна, но го продава след това на IBM и останалите, като прави общо 350 000 000. така, че от 25 000 да направиш 350 000 000 - е това е успеш, още повече, че по това време, компанията му е от 3-*** човека, той, адвоката му за да урежда документите по договорите и счетоводител да документира паричните потоци. Тия Деца-на-бъдещето, нико няма да стигнат Мъжете на Миналото като Гейтс.

44

Анонимен

преди 3 години

Ученическите състезания и олимпиади са традиция от комунизма и са като вид спорт. На запад никой не втълпява на по-интелигентните ученици, че единствения начин да се развият е като ходят на олимпиади. Тука е - ако искаш да се издигнеш в очите на учителите и родителите си задължително състезания, медали и щуротии.

43

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДвигателя с вътрешно горене е на Ото,Николаус Ото е немски инженер-самоук, изобретател на автомобилния четиритактов двигател.

42

до 44

преди 3 години

кой от Изброените от тебе е ходил на Олимпиади, че Изброените от тебе, дори от Университета са отпаднали! Изброените от тебе са бизнесмени - Гейтс купува и ДОС и Уиндоус от Умници като тези горе за по 10 000 долара и ги продава за милиарди. Може да прочетеш биографията му преди да говориш.

41

Анонимен

преди 3 години

Ако има човек добър учител,с подход,математиката се превръща в хоби и е крайно забавна,по-забавна от кръстословица,ако е лош учителя или ако ученика пропусне урок(ци),математиката се превръща в мъчение и ад за ученика!

40

Анонимен

преди 3 години

Роби, викаш. Току-що зачеркна Гейтс, Бъфет и Безос, на първо замисляне :)

39

Анонимен

преди 3 години

Совиждане деца, желая ви добър и успешен живот извън Бойколанд

38

до 41

преди 3 години

ами защо тези умници, дето са го измислили, не са направили парите вна Хенри Форд от него и не само парите, ами поточната линия?! аз това питам - умници, ама р0бе!!

37

Анонимен

преди 3 години

До до 33Хенри Форд не е измислил двигателя с вътрешно горене,измислили са ги и са ги усъвършенствали европейци,а без двигател или без каучук,нямаше да имаш кола.

36

ЕвроПачкаЗлатноКюлче

преди 3 години

тройкаджия съм, ама имам милион в нощното шкафче и дъщеря ми живее в имение в квартала на Милиардерите във Флорида - Палм Бийч, да бъда точен!

35

Анонимен

преди 3 години

Тоя "гений" с очилцата на фотото,като го гледам му е объркана математиката..

34

до 35

преди 3 години

ти и Акедемик, Професор може да си, ама като нямаш никакви практически полезни умения, включително да си отгледаш сам храна, никой не ти е виновен, че умираш от глад и мизерия. Един пр0ст ***, е по-способен да оцелее, от такъв учен!!

33

Анонимен

преди 3 години

До до от наблюдениеЛично аз,предпочитам да живея някъде към 50-те,60-те,70-те,днес живота е по-ужасен, отколкото в миналото,а хората станаха егоисти

32

до 33

преди 3 години

ами запознай се с биографията на Хенри Форд - велик бизнесмен - благодарение на него не язда магаре, а лекарствата са измама - посочи ми едно дето лекува - единственото, което лекува е собственатата ти имунна система. Последно, но не на последно място - посочи ми един Милиардер, дето е ходил на Олимпиади по Математика - тия дето са ходили, работят за него като р0бе и се молят да не ги уволнят!!

31

Анонимен

преди 3 години

До от наблюдениеКогато дойде демонокрацията,първите нелегални,които се принудиха да работят черна и тежка работа в Гърция,бяха вишисти,с престижни професии - инеженери,учители и други, затова считам,че трябва да се задържат хората и се инвестира в човешкия капитал така,че да ги задържат в България,това трябва да приоритета,без значение вишист или среднист,трябва да им създават добри условия на живот и работа и да не ги спъват в развитието им или в начинанието на бизнес.

30

Анонимен

преди 3 години

Ама едно време при "комунизма" бълвахме такива гении всеки ден.И сега има доста, просто няма как да ги видиш. Границите вече са отворени и след гимназия директно изчезват. А някои от тях даже преди да завършат гимназия. То и навремето, ако имаха този избор, колко от тях щяха да останат тука...

29

до от наблюдение

преди 3 години

Ако не са умните глави като тези, ти днес още щеше да яздиш магаре и нямаше да има двигател с вътрешно горене, лекарства и т.н.

28

Анонимен

преди 3 години

Има и учени,има и други трудещи се,но най-важното е ,да направите така,че да ги задържите в България,като им създадете добри условия ня живот и работа!