72

Потребител

преди 3 години

На проф.Кантарджиев имах някакво доверие,а сега"епидемията затихвала",ами ще затихва след като пращате учениците на присъствено обучение! Или всичко е политика,да се изкупят учебници,помагала и т.н.,а после епидемията ще се върне с пълна сила и ще се мине на дистанционно! Защо си играят с живота и здравето на най- милите ни-децата!

71

Николина

преди 3 години

Трябва още от сега да се върнат КПП тата. Пълно затвяряне по домавете, никакви социални контакти, носене на маски и в къщи, никакви присъствени училища, никаква работа, освен дистанционна, тотални проверки, глоби и затвор в изолирани килии.

70

Факт

преди 3 години

Кажи: - Както каза господин Мангъров, така протичат събитията и не говори повече! Бойко с невероятния си нюх на хитра хиена за 2 месеца се ориентира, зачете човека и дори му се предложи в знак на признание! А тея фелдфебели продължават да воюват! Преди 30 години американски кораб откри забравени от ВСВ японци на остров в Тихи океан. Ония не знаели, че войната и приключила и ги посрещнали с насочени пушки!

69

Инелектът

преди 3 години

Пандемията затихва преди да се случи. Уникален вирус! Хайде недостойни ***, е атака!

68

Анонимен

преди 3 години

Бабите и дядовците едно време да не са носили маски бе?!А живеят по 80-90+ години!Това е нарочно пуснато и много добре е направена сметката да не *** масово,а само 2 на 100 човека.Хем страх,хем си плащаш!Стрижба яка на овцете и това е!

67

Анонимен

преди 3 години

до 66Как от къде?Пускат ги не знаеш ли?Баба ти навремето да не е боледувала от грип?Настине малко,сложи лук в носа,разтривка с ракия,компрес,греяно вино с черен пипер,греяна ракия и минава.Грип обаче е като ковид-19,изкуствено създаден иначе безработни аптекари и доктори.Бялата мафия трябва да печели от нещо.

66

Анонимен

преди 3 години

Затихва, затихва ... защото идва началото на учебната година и на властта й трябва да демонстрира , че е нещата в държавата се нормализират. Нормализирани са само, че ... друг път!

65

офф

преди 3 години

До Пич -такъв е живота, от както свят светува! Здравите не трябва да бъдат заключвани, заради неколцина болнави с имуно дефицит!

64

Анонимен

преди 3 години

От къде идват есенните вируси всяка година?

63

DO 56

преди 3 години

АБЕ ПАТКАНЧЕ КАКВО ЩЕ ТИ КАЗВАМ ОТВОРИ РЕЧНИКА НА ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРСКИ ИМЕНАБЕЗ ТУРСКИ ФАМИЛИИ И ЩЕ НАМЕРИШ МИЛИОНИ ИМЕНА ЧОВЕШКИ БЪЛГАРСКИ БЕЗ КАРА МАРА МУТАФИ ФАНДЪЦИ КААНТАРИ И ДР.ТУРЦИЗМИ ОСОБЕННО ЧОРБАДЖИЙСКИ !СТАРИТЕ НАСЛЕДНИЦИ НА ЧОРБАДЖИИТЕ ГИ НАТИКАХТЕ ПО УПРАВЛЕНИЕТО НА ТУРЦИТЕ СМЕНИХТЕ ИМЕНАТА НО ВАШИТЕ ТУРСКИ ИМЕНА НЕ ГИ СМЕНЯТЕ ЗАЩО БЕ БЪЛГАРОФОБ?

62

Анонимен

преди 3 години

До ПичКой е против хората с имунен дефицит да спазват карантина и да се пазят?!? Стига сте вменявали чувство за вина. Нека рисковите групи да са под карантина, нека да се създаде система да се снабдяват с покупки по домовете, без да излизат. Никой не е против! Но не дръжте милиони хора затворени и без работа! Аз стоях 2 месеца без доходи, а дори не познавам човек с имунен дефицит!

61

анонимен

преди 3 години

уморихте населението на земята, жив човек не остана, само драскачи като нас

60

Мутафчийски

преди 3 години

Сега ще видите вие кон боб яде ли?!И магаре стока ли е?!Пърди ли турчин в джамия?!

59

Анонимен

преди 3 години

Коя епидемия?

58

Мутафчийски

преди 3 години

Ако знаете само колко човека се удавиха това лято в Гърция от коронавирус! Аз обаче спазвах трите Д- дзадзики, дегустация, деинтоксикация и оцелях!

57

Мутафчийски

преди 3 години

Преброихте ли колко хора измряха от онова интервю,дето ви казах,че много хора ще измрат?!Бройте,бройте и кажете,че са малко после!

56

..

преди 3 години

почна вече да се пълни със зажаднели за софеата се лян ду ри с нисък праг на възпитание и вируса почна да се разнася в хаоса и диващината, които те създават. много селски и *** народ и комплексиран. вижда се и по визия, маниер, шофиране и мислене и тн... октомври с всичките *** със селко чувство за душевна нищета и комплекси, каращи като на село с немския трошляк ще разнесат вируса като фекална маса по мутроморието

55

Анонимен

преди 3 години

Все повече се убеждавам, че напразно си блокирахме икономиката цели 2 месеца, истерии, карантини, затваряне на паркове, КППта. Инициаторите на тази огромна грешка, трябва да бъдат съдени!

54

Анонимен

преди 3 години

До MOETO E БЪЛГАРСКОКажи го де.Кажи си българското име.Или те е срам?А?Защо те е срам?

53

DO 53 ГАНЬО ЦЪРВУЛАН

преди 3 години

*** С ИЗКАЗА СИ ОБРАЧАШ БЛИЗКИТЕ СИ И ДЕЦАТА СИ АКО ИМАШ ТАКИВА НА СМЪРТ И ГЛАД И РОБСТВО,НО ПОНЕЖЕ МИСЛОВНАТА ТИ ДЕЙНОСТ Е СВЕДАНА ДО МИНИМУМ ПОЛУЧАВАШ ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ДА ПИШЕШ СРЕЩУ СЕБЕ СИ И СВОИТЕ БЛИЗКИ!ТОЛКОВА ЗА ТЕБ ***