254

до 281 от славянин

преди 3 години

''От кой бе, шве(п)с. Не се газирай толкова за да не изригнеш. Да не си пил нафта сабале?''От всичките и ''приятели'', с които е заобиколена, нали твоето тюркие е заобиколено само от ''приятели''!? Ще ти направя и списък на ''приятелите'' на турция около нея - Гърция, България, Русия, Иран, Ирак, Сирия, Израел, Египет, Европа като цяло, още искаш ли!?

253

4040

преди 3 години

И ще умрат хора заради болните амбиции на неноемалници, като IWW, IIWW и така докрай

252

3800

преди 3 години

Пълно с фенове на ердоган. Заминавайте на югоизток, сладури, там ви чакат с отворени обятия :-)

251

Наздраве, дружина!

преди 3 години

Той и Никофор така наглееше по въпросите за териториалното разширение пък после....чаша.

250

popa ot razgrad

преди 3 години

Турският военен може и да е прав...

249

KOSTAS LINKE

преди 3 години

Гърците навремето от алчност и наглост дадоха Константинопол на турците. Сега понеже са свръхтъпи ще дадат и Егейските острови и Атина.

248

Анонимен

преди 3 години

"Турция я виждам скоро окупирана и разпарчетосана, а Ердоган обесен надолу с главата пред Света София"От кой бе, шве(п)с. Не се газирай толкова за да не изригнеш. Да не си пил нафта сабале?

247

Анонимен

преди 3 години

Ее дано да стане война много ще се изкефя защото мразя турците

246

Анонимен

преди 3 години

Време е за нов кръстоносен поход, хихухаху по еврейско-атлантически подход - или по-точно казано икономическо робтство за Турция. Нека са горди после.

245

Анонимен

преди 3 години

И така, САЩ ни назначиха посланик с кюрдски произход. Преди месец въпросната дама се изниза от резиденцията на ул. Велико Търново в крепостта в южния парк. Това не е случайно. Знае, че скоро няма да е безопасно по улиците на София. Между другото, тя и турския посланик проведоха поне 10 срещи в последните 6 месеца. Явно всичко което ще се случи е вече планирано.

244

До 262

преди 3 години

И аз искам да си върнем Беломорска Тракия,която ни е взета от гърците и всички българи са били прогонени навремето. Пра-прадядо ми е трябвало да остави голяма къща и търговията си и да бяга,защото някаква групичка кърджалии ( разбойници) щели да го убият. Само че нямаме армия след Втората Световна война,войската ни е намалена. Нито имаме ресурси,нито войници. Ако стане война,по-скоро Путин ще се намеси и завземе още територии.

243

българин

преди 3 години

Ето че турците са сметнали във въздуха вече какво могат да завладеят при евентуална война, Завоевателя все още е жив в тях! Келяво племе алчно!

242

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.-ами имали сме 5!!(отделно от цялака ескарда от 300 изтребителя)айдее и тоя партиен секретар се изхвърли - 300 годни изтребителя нямат и руснаците бе!

241

Анонимен

преди 3 години

Хайде! Да става война и да се разджурка статуквото! Аз нямам какво да губя, имам само заеми. Турция, Гърция, България, всички да се подпукат, да настане тотален глад и хаос!

240

Йово

преди 3 години

Още бившият премиер Довутоглу в своята книга "Стратегическа дълбочина" от 2001 г. пише за претенциите на Турция към съседни страни включително България. Турската армия за закуска ще се справи с Гърция и българските 80 танка и 8 самолета на хартия. Но за Сирия и Ирак ще видят зор, тези страни имат обучена във войни войници а и зад тях стоят страни като Русия и Иран. Претенциите им към Армения в момента са неизпълними защото Армения е в ОДКС и там няма да им се получат нещата.

239

Анонимен

преди 3 години

Щяли гърците да загубят островите си и Тракия, дрън-дрън. Фесляците още смятат, че сме в 16 век. Не ги разпарчатосаха окончателно преди век, позволиха им да живеят на командно дишане от стратегически съображения срещу Източна Европа. Сега ще трябва всичките им бивши съюзници да се занимаят с чaлнaтите чaлми, няма как. Ердо и сгaнта му ако не внимават в картинката, те ще загубят, и то всичко. Само че те са толкова изтрeщели, та едва ли ще внимават. Ще станат зле нещата, за съжаление.

238

Анонимен

преди 3 години

До Подкатавино за жалост Ердоган на последните избори имаше най-масово и много гласували за него именно от чужбина

237

Анонимен

преди 3 години

най голямата заплаха за националната сигурност за България са хипернеоколонизаторите от ЕС и НАТО

236

Анонимен

преди 3 години

Ердоганьо си го търси, така както Кадафи и Садам много крякаха, в един момент млъкнаха ЗАВИНАГИ! ЕС трябва да внимава, защото султана тества докъде може да наглее без да има последици. Затова трябва да има последици и то сурови за ръководството на Турция, в противен случай ще продължат да си разиграват коня както си искат.

235

Свои

преди 3 години

Значи за това купиха С400, да се защитават от гръцките самолети. Знаят че няма да имат съюзници в тази война. Могат да изгубят в Кипър, кюрдските райони и членството си в НАТО.