29

HeinrichHimmler

преди 3 години

Много са активни да хващат берачи на трева и да търсят изчезнали хора свързани с подземния свят, обаче като трябва да разследват кражби от българския народ за милиарди евро и нощното шкафче на Борисов мълчание и гробна тишина! За това колкото и да хващате малките престъпници и Гешев да се пъчи как бори престъпността ние няма никога да ви повярваме , защото обслужвате мафията и хващате само хората, които нямат връзка с нея! Но времето ви изтича и ще бъдете съдени.. всеки според заслугите си!!!

28

Анонимен

преди 3 години

Еми предприемчиви хора ,но слаба организация.......всичко се вижда отгоре със сателит най малкото ,което е!

27

Анонимен

преди 3 години

pasiat si gratis zlatoto s konop...:-))))

26

Цървул

преди 3 години

Комбайнери, Сър...

25

Анонимен

преди 3 години

Скандал избухнал между български ченгета. Едните дебнели, докато другите крадяли канабис от собственика на нивата? Какво да чакаш от разпасан репресивен апарат, служещ в управлявана от мутра територия? Дали са чули за вчерашния негативен доклад на европейската комисия? Тези доклади служат ли за нещо?

24

Просвета

преди 3 години

Още не мога да разбера тез дето употребяват канабис при тези закони.Чай от див пелин е много по-силно по действие, и се премахва най-вредното - пушенето и полицията.1 чаена лъжица - спокойствие2 - поспират болки и тревоги3 - спират почти всички болки.4 - приятен екстазА сънищата после са пълни с халюцинации, каквито смао DMT може да даде

23

Анонимен

преди 3 години

Винаги когато имате работа с полицаи , вадите телефона и заснемате всичко на видео - заради вашата сигурност Виждаме каква полиция имаме На обществено място не се изисква съгласие за снимане на хора Пише го в Закона за авторското прао и сродните му права чл 13 ал 2 Гледайте в ютюб - в Украйна как ги снимат техните митничари намитницат акато искат подкуп , веднага викат полиция задържат *** Не се плашете да снимате , бъдете активни граждани , само така може да променим нещо

22

Коноп

преди 3 години

Конопа дълги години е бил много използвана култура в България . Дрехи, чували.... Били сме най- големият производител в Европа. На никой тука не му е хрумвало за го ползва за друго .Сега .....горкия коноп .

21

Анонимен

преди 3 години

Не се казва обаче чий е бил хеликоптера. Надали български...

20

Korean soup

преди 3 години

"Ченгета"!?!? Сваляме нивото вече....

19

Отиде им...

преди 3 години

..бизнеса на тези саможертвени защитници на рОдината....Какъв номер само им свиха гадовете, позорно!

18

Анонимен

преди 3 години

И кво - чакат го да оздравее, за да го арестуват ли? Циркаджии!

17

Анонимен

преди 3 години

Ето как *** граничар има вила, апартамент и БМВ

16

Анонимен

преди 3 години

Черна котка - бял котарак отвсякъде.. Ще се потули и това безумие, ама после защо ни сочат с крак в Европа...

15

Анонимен

преди 3 години

Навсякъде е така, и всички много бързо се разболяват.Въпрос: на този кой му е дал болничния? Лекара да се разследва веднага за продажба на болнични. И двамата в кауша

14

Ф.С.В.

преди 3 години

А аз се чудех -Защо на Гранична Полиция Трудът им е ПЪРВА Категория- Ами защото се занимават с вредни растения -цял ден са на Полето!!- Кърска Му Работа!!!

13

Анонимен

преди 3 години

И после я продават тревата на децата... Пълни yтрепки... *** отвсякъде...

12

Анонимен

преди 3 години

Проблемът е че ганджата е била на шефовете. А подопечните им са ходили да си наберат без да плащат!

11

до 7

преди 3 години

Моля???? Ми да напуска като му е мизерна заплатата и да ходи да става ИТ специалист! Ау пардон, *** той не може нищо да прави, щото е плосък като чиния! Еми кой е виновен за това?

10

Аз

преди 3 години

Всички *** са корумпета! Когато и ги осъдят им е късно.